|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
בסדר עזוב אותי!!!! עצוב שאתה מנצח בוויכוחים מלהתיש את הצד השני ולא בטענות מוצדקות.... זה כמו לנסות לנהל שיחה הגיונית עם סכיזופרן!!!
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
|
![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי להבא אני ירים את הידיים ללא סיבוב
לאיזה גובה בערך אני צריך שהמשקולות יגיעו? תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני חושב שאתה לא מצליח להבין את the sun כי אתה מחשיב צ'יט כחלק אינטגרלי מהאימון.
מה שפשוט לא נכון.חאלס עם טכניקות 'ציטינג' שנות ה-60.גם בוינגייט מלמדים שזה "מכורח המציאות בחזרה האחרונה שתיים" לא איזשהי טכניקה,כי איך שלא נסתכל על זה,זה לא רלוונטי. ד"א עצם העובדה שציטינג נחשב כ"טכניקה" זאת בדיחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
|
![]() ציטוט:
תקרא שוב תראה שזה מה שאני אומר.... עזוב תעשה מה שבא לך נראה מי מתקדם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() אז עד איזה גובה אני צריך לעלות את הידיים בהרחקה יענו עד גובה הכתפיים או יותר למעלה
והזווית של היד אמורה להיות ישרה או מכופפות במפרק היד? תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() קצת יותר מגובה הכתף, מכופפת כמו שכתבתי לך קודם. ככה לא יכאב לך יותר.
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי אחי תודה רבה אני אנסה!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|