|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() דווקא אתמול שאלתי את המאמן שלי את זה
הוא אמר לי שמשעה-שעה ורבע נהיים קטבולים.. בגלל זה הפכתי את התוכנית לabcd, נסיים מחזור אחד ונראה כל אימון כמה זה יצא..
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() בתפוקת ארנולד אני חושב שהוא התאמן איזה 4-5 שעות רצופות הוא פירק שריר??
אז לא היה מודעות כמו היום או מיתוסים כמו היום לא בהכרך בהקשר הזה אבל היום מאוד מציבים נוסחה כזאת וכולם חושבים שאם תעבור אותה תפרק תשריר הגוף בנוי מאלפי גורמים והוא מאוד מרוכב ואני בספק אם הצליחו להוכיך הכל במדויק |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() אני בכלל מתכוון למשהו אחר....
אני עושה abcde כל יום שריר אחר. נניח שסיימתי את החזה (18 סטים), ואני תשוש והיה אימון עצים. לעשות עכשיו עוד רבע שעה/חצי שעה בטן יהיה נורא/ישפיע על משהו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
ולא מומלץ לעבור את השעה וחצי כי השריר נכנס למצב קטבולי הרבה אומרים את זה , אבל כמו שסיקס פאק אמר אם אתה באימון שעה וחצי ויש לך כוח לעוד אז אתה מתאמן כמו סיסי, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
כללי:: שיווה האל של המוות
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() ציטוט:
מסיבה מאוד פשוטה הם כבר לא טבעיים, אם חשבתם שסטרואידים למניהם זה קיצור דרך אז זה ממש לא, בנאדם על סטרואידים צריך להתאמן הרבה יותר קשה, לאכול הרבה יותר ולישון הרבה יותר, לכן הם יכולים להרשות לעצמם לעבור את השעה וחצי אימון. מה שסיקס פאק אמר אני מחזק, אושר בקשר לשאלתך, איך יוצא לך אימון בטן רבע שעה? ![]() על כל פנים תוכניות ABCD או ABCDE לא אמורים לקחת יותר משעה, אז אם תעשה בטן לא יקרה לך כלום |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|