|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() אז מה נראה לך אני צריך לעשות?:s
ד"א זה לא שעשיתי 0 התקדמות היקף יד שלי לדוג' עלה ב2.5 ס"מ אחרי שהורדתי נוזלים לא ירדתי בס"מ בהיקף יד וגם נראתי +- אותו דבר רק חטוב יותר לפי דבריהם של אנשים שרואים אותי בפרקי זמן לא איבדתי מסה בכלל מה אתם מצעים בכללי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() תשמע זה לא כזה הגיוני שעלית ב4 קילו ב2.5 ס"מ ביד, זה לא מסתדר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() לא מסתדר אבל הינה זה אפילו אחרי החיטוב היום בדקתי והיה לי כבר 38 ועוד היידים הם החלק החלש אצלי
אבל תמיד מאז או מתמיד המשקל שלי לא היה משקף את מה שהוא מראה ירדתי 6 ק"ג נוזלים לא רואה עליי הבדל שהצתמקתי או משהו כזה רק חטוב יותר בפנים רזה יותר לא משהו רציני יכול להיות בגלל המבנה עצמות הדחלילי שיש לי |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Banned
|
![]() תעבוד על חזה,שיהיה לך כמו שלי.
![]() אתה מזכיר לי בפנים חבר שלי. רק שהוא בי'. X.X' |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה יש את הזעזוע הראשוני שאתה מביא לגוף והוא לא יודע איך להגיב ואתה מוריד משקל מזה אם אני לא טועה אז זה די בסדר לשבוע הראשון להוריד דבר כזה כמובן מנקודת הנחה שהגוף היה מלא נוזלים...! לגבי פותח הדיון שיהיה לך בהצלחה במסה תקשיע ותעלה נקי יש לך גב משהו חזק ביותר בכלל גנטיקה טובה לדעתי ! תהנה מהמסה כל עוד אתה יכול ! ![]() ודרך אגב שלא תחשוב שאתה יכול חודש לפני זה טעות רצינית... זה שהורדת 6 קילו בשבוע לא אומר שתעשה יותר מזה ותתחטב רק בחודש שתיהיה בלי נוזלים תשקל ותתחיל את החיטוב אחרי כמה זמן תראה שקשה יותר עם התפריט והכל ולפעמים נתקעים וצריך לקצץ חבל קח לך חודשיים אפילו שלוש רק כדי לא לקחת סיכון...!
![]() |
![]() |
#46 |
|
![]() מה חיטוב רצחני של שבוע וחצי?????? מה לא אכלת כלום יעני? אני לא מבין.. ודרך אגב נראה בנזונה אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני עושה חיטוב אני עושה אותו כמו גרמני בלי צ'טים אם צ'ט אחד בסוף שבוע זהו וגם אז אני נמצא בשלילי
את החיטוב הזה הייתי בגרעון של700-800 ק' ביום אם 30 גרם פחממה לא הפריע לי בכלל היה לי כוח הייתי טיפה עצבני ככה שאני מאמין בגם בחודש אני מסוגל לסיים חיטוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() מה להחליף תוכנית יעזור לי? :s תעזור לי ליצבור פחות נוזלים? [לא] להוסיף אירובי ? [כן יעזור]
לא משנה מה אני אוכל אני צובר נוזלים ממש הרבה כאילו אני על קרטיאין |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() תמעיט בצ'יטים ותוסיף קצת אירובי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
|
![]() לדעתי המפתח זה באימוני כוח דווקא
![]() |
#56 |
חבר פעיל
|
![]() פלג גוף עליון סבבה לאללה ,אתה חייב לתת פוש רציני ברגליים.
![]() |
#57 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
Sugarzaza, הכוונה ל? כוח מתפרץ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
חבר פעיל