|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תן קצת היקפים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() דווקא הגב השתפר כל הכבוד!
הרגליים מרשימות! גם הכתפיים מאוד! לדעתי הם מפצות על העובי שחסר בהצלחה לך! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
ציטוט:
(= |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מהפעם האחרונה שראיתי תמונות שלך שיפרת את הגב בהרבה עדיין חסר עובי אבל הוא מאוד השתפר .
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מרשים מאוד אחי בהצלחה בתחרות!!!!!!!
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() נראה מצויין כתף מטורפת הגב שלו בסדר גמור נראה לכם שהוא קטן בגלל הכתף
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אתה נראה פיצוץ בכללי.
הידיים שלך ובמיוחד הכתפיים פשוט מטורפות ביחס לשאר הגוף,רגליים מסיביות ביותר רק התאומים טיפה קטנים אבל זה אני מאמין שזה גנטי. החזה דווקא טוב מאוד אבל הגב חסר לו המון(!!) מסה בכדי להיות בפרופורציה עם הכתפיים והידיים המטורפות שלך. אגב אחי זה נקרא לעשות מסה?בשיא המסה שלך היית עם ורידים ושישיית קוביות בבטן למרותש זה היה קצר אני הייתי מעדיף לעלות יותר מלוכלך בהצלחה בתחרות בנאדם
![]() |
#8 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
אתה לא כזה מאבד שריר בחיטוב, ואתה צריך לנצל את המאסה ולדפוק עלייה רצינית..
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() הומי בואנה יא סוס, אתה מתקרב ל-90 קילו אה?? פרסם תמונות עדכניות...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
יש איזה דיון משהו תמונות ? ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() לביטון יש את השיקולים שלו ,למיטב הבנתי הוא מכוון לקטגוריית משקל מסויימת ,ולכן העליה המתונה במסה.
![]() |
#12 |
מושעה
|
![]() קטלני רצח !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() נראה מצויין, הגב באמת השתפר מאז, הכתפיים טובות, רק החזה מוזר, בתמונות לפני התחרות הוא היה נראה ענק
![]()
![]() |
#14 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אז ככה לאור יש גנטיקה מטורפת ואפשר לראות את זה בתמונות,וכמו שארבל ציין שלאור יש את השיקולים שלו והוא יודע טוב מאוד מה הוא עושה.
בתחרות של מר צפון הקרובה יש לאור סיכוי גדול והוא יודע מה הוא עושה, ובתור אחד שמכיר אותו מקרוב החזה והגב שלו השתפרו בצורה ניכרת מאוד +הידיים. בהצלחה בתחרות אוהב אותך אחשלי =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
מפתח גוף מתחרה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
מנהל מקצועי
|
![]() עלית יפה מאוד!כל הכבוד אחי
כשראיתי אותך בחנות של גיל החזה שלך היה נראה בהרבה יותר גדול..כנראה המצלמה לא באה בטוב..בכל אופן,אחלה פרופורציות..יפה מאוד בהצלחה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() כשאור חטוב ויבש, הוא נראה מרהיב.
אין ספק שחסר עובי, אבל לפניך שנים רבות של התקדמות - ואתה תגיע! בהצלחה בתחרות אחי, אגב מתי בדיוק היא תתקיים?
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
מפתח גוף מתחרה
|
![]() ציטוט:
חחח אף פעם לא יודעים עד שבוע לפני התחרות...אתה יודע איך זה בifbb |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
בהחלט יודע, ושמח מאוד שאני לא שם. איך אפשר להתכונן לתחרות בלי לדעת תאריך מראש? תודיע כאן כשיהיה תאריך סופי, אם זה בטבריה אני אבוא כמו כל שנה לצפות ולהציק לאשר.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|