|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() כמה קלוריות אני צריך לאכול ביום?
ואחרי שנה בערך הבטן שלי תיהיה יותר רחבה מהמותניים או באותו האורך כמו המותניים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() הכל יתרחב - השאלה עד כמה.
2000 קל' מינימום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
תתחיל מ2300 תעלה צ'יק צ'ק ל2500 ומשם ל5000 [בצחוק בקשר ל5000] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() אמרתי 2000 מינימום, ומינימום זה מינימום של המינימום.
התחזוקה שלו זה 2100. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
מנהל ראשי
|
![]() גיטרה? הייתי אומר וילונה אולי:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() תשמעו
בניתי לי תוכנית אוכל קיצר סתכלו ותגידו בבקשה אם זה טוב או לא ומה לשפר וכמה קלוריות ליום זה לדעתכם? ארוחת בוקר צלחת חלב עם דגני כריות. 4 פרוסות לחם מחיטה מלאה. 2 כפות דבש בננה אחת ארוחה בבית ספר בהפסקה הראשונה פיתה עם חביתה מ 2 ביצים. בהפסקה השניה לחמניה אם טונה. ארוחת צהריים 2 כפות דבש סלט גדול עם חסה עגבניות ומלפפונים 50 גרם אגוזים 100 גרם חזה עוף/או שווארמה. 100 גרם קוסקוס ארוחה לפני אימון אורז 2 פרוסות לחם מחיטה מלאה אם פסטרמה 2 בננות תמרים חטיף Energy כף דבש ארוחה אחרי אימון 2 ביצים קשות תפוח אדמה מטוגן טונה 3 פרוסות חיטה מלאה כף דבש 50 גרם אגוזי מלך. ארוחה לפני השינה 1 בננה תמרים כף דבש |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Banned
|
![]() תשמעו
בניתי לי תוכנית אוכל קיצר סתכלו ותגידו בבקשה אם זה טוב או לא ומה לשפר וכמה קלוריות ליום זה לדעתכם? ארוחת בוקר צלחת חלב עם דגני כריות. 4 פרוסות לחם מחיטה מלאה. 2 כפות דבש בננה אחת טוב מאוד! במקום הכריות אתה יכול לאכול ש"ש. תוסיף גם איזה חופן אגוזים. ארוחה בבית ספר בהפסקה הראשונה פיתה עם חביתה מ 2 ביצים. טוב מאוד. אל תעלה ל3 ביצים. בהפסקה השניה לחמניה אם טונה. גם טוב מאוד. לחמניה עם חצי קופסא של טונה. ארוחת צהריים 2 כפות דבש סלט גדול עם חסה עגבניות ומלפפונים 30 גרם אגוזים 100 גרם חזה עוף/או שווארמה. 250 גרם קוסקוס תוריד את הדבש, תעלה את ה100 גרם קוסקוס ל250 [שווה ערך ל2 כוסות], תוריד את ה50 גרם אגוזים ל30. ארוחה לפני אימון אורז 2 פרוסות לחם מחיטה מלאה אם פסטרמה איפה החלבון? תוריד את הכף דבש הזאת שאתה דוחף לכל ארוחה ואת החטיף אנרג'י ותשים פה 100 גרם בשר כלשהו. תוריד בננה אחת ואת התמרים ותוסיף עוד פרוסת לחם. תוסיף ארוחה של ישר אחרי האימון, איך שאתה מסיים אימון תאכל 2 בננות\6 תמרים בשילוב עם טונה\קוטג' וכו'. ארוחה אחרי אימון תפוח אדמה מטוגן טונה\קוטג' 3 פרוסות חיטה מלאה 20 גרם אגוזי מלך. כפית שמן זית דבש? עוד פעם? תוריד את הביצים, אתה יכול במקום הטונה לאכול קוטג'. תוריד את ה50 גרם אגוזים ל20 ותשלב עוד 2 כפית שמן זית. ארוחה לפני השינה 1 בננה תמרים כף דבש תעיף את הכף דבש!!!@#!@ מה אתה דבורה??? תאכל במקום הבננה והתמרים 2-3 פרוסות לחם ו2 גביעי יוגורט. תוסיף גם איזה כף חמאת בוטנים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() פאניק, למה גם ש"ש וגם לחם וגם בננה ולמה לעזאזל 30 גרם אגוזים עם חזה עוף ועוד קוסקוס שומני שיש מקורות פחמ' הרבה יותר טובים, ולמה כל הפחמ' המיותרות האלה לפני אימון?
ובארוחה אחרי, גם כפית שמן זית וגם אגוזים? בקשר לפיתה עם 2-3 ביצים, מה הבעיה בדיוק עם 3 ביצים עוד לא הבנתי....? שלדעתי גם הלחמניה עם הטונה אחרי זה די מיותרת בכל אופן, יש לו פה כמות קלוריות גבוהה יחסית לצרכים, הוא לא צריך בום של קלוריות, הוא צריך לעלות בהדרגה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמה דבש אשכרה דבורה
חוץ מזה לא בריא בכלל הרבה דבש הרבה פרוקטוז |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
איזה פחמימות מיותרות לפני אימון? בארוחה אחרי 50ג רם אגוזים? כל היום הוא אוכל אגוזים מה הוא סנאי? שיגוון במקורות. למה 3 ביצים? אם כבר 3 חלבונים, אבל אני מניאק אם הוא באמת יפריד את החלבון מהחלמון. הוא התכוון לחביתה מ2 ביצים שלמות, להכניס 3 חלמונים ביום זה לא טוב. מה הבעיה בחזה עוף ובקוסקוס? לא הבנתי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() אני במקומו בכלל לא הייתי אוכל לפי תפריט, פשוט דוחף אוכל בכוח בלי סוף. וברגע שאני לא יכול יותר? דוחף עוד אוכל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() תאמן גב וכתפיים חזק אבל במצב שלך תתחיל להתאמן קודם כמו שצריך תתחזק ואז קבע לעצמך איך לשנות את המצב שלך קצת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי שאלה הכתפיים שלי יתרחבו ואז המותניים יראו קטנות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() תרביץ אימונים כמו מטורף תאכל כמו בהמה עם תפריט לעליה במאסה ותן דגש חזק על כתפיים וגב
![]() |
#57 |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס באר שבע
|
![]() לפותח הנושא :
תגיד במקרה שם המשפחה שלך זה גיבסון ? חחח סתם אחי...תרביץ אוכלללל
![]() |
#58 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקשר לפותח הנושא, Say hello to your new friend... mr.mekareR |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שיתחיל איזה תוכנית Fbw כבדה (סקוואטים, דדליפטים... אתם מכירים אותי מספיק כדי לדעת לאן אני חותר D: ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
הושעה
|
![]() אף פעם לא הבנתי אתכם עם ה"כף זה, 30 גרם זה, 50 גרם זה, כפית זה". במסה לא צריך את כל החשבונות האלה - צריך פשוט לטחון ולטחון!!!
עוד עצות: אל תתפתה להתאמן בתדירות גבוהה. זו הטעות הנפוצה ביותר אצל "טירונים" שרוצים לגדול מהר. תאמן כל חלק גוף פעם - פעמיים בשבוע (תשחק עם כל העניין). אם אתה מאמן נגיד גב, אז שבאותו אימון יהיה גם בייספס, או חזה-טרייספס כדי שהשרירים שעובדים יחד אחר כך ינוחו יחד ולא יצא מצב שאתה מתיש שריר כלשהו פעמיים ברציפות. כמו שאמרתי, אל תתאמן יותר מדי, תתאמן בסיסי וכבד עם קצת שילוב של משקלים קלים ואז תנוח ותאכל הרבה.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|