![]() |
שאלה|גוף גיטרה??יש תמונה
טוב תיראו לא יכולתם לענות לי קודם כי לא היה תמונה.
אז הינה תמונה תגידו לי בבקשה האם זה גוף גיטרה??. ואיך אני יכול לעשות שהבטן שלי תיהיה באותו הקו אם המותנים? האם זה יקרה אחרי שאני יעלה במסה?כי אנ ינרשם לחדר כושר. טוב נתונים בן 15 גובה 173 משקל 49. וגם תשימו לב קצת שתי הצלעות בבטן שלי בולטות תמונות: http://img517.imageshack.us/img517/6506/032ay7.jpg עוד תמונה http://img508.imageshack.us/img508/7756/034ef8.jpg |
זה כמו אצל בחורה אחי
בטן שיש במה לתפוס וגוף עליון רזה יחסית תעלה במאסה |
מותנים מאוד רחבות :o
|
כן אחי .....
המותניים יותר רחבות מהכתפיים.. או באותו רוחב....אני לא הייתי שורד=0 בהצלחה אחי...תתאמן תאכל תישן ויהיה טוב =]]] יאללה בהצלחסוס אמיגוס =o |
אם אני יעלה במסה זה ישתנה?
|
ציטוט:
חח וסתם בלי קשר עוד 4 ימים יום הולדת =]]] חח 15 זה כבר זקן!! |
ציטוט:
|
אה אתמול שהייתי במכון אמרו לי שיש לי 9.8 אחוזי שומן.
ואתה בטוח שזה יכול להזתדר ולא ישאר ככה? ויכולים להיות לי ריבועים בבטן? |
מצבך לא טוב בלשון המעטה,תתחיל להתאמן חזק ולטחון אוכל,בהצלחה אחי.
|
ציטוט:
|
אחי זה הגוף גיטרה הכי עצבני שראיתי בחיים שלי.. חח גם לי יש אבל לא ככה,
אבל לא נורא אחי, תלך למכון תעבוד חזק על גב וכבר בקושי יראו את זה :} |
מה באמת יכול להיות מצב שבקושי יראו אותי?
רגע תסבירו לי על מה אני צריך להתמקד? |
אחי אתה במצב שהייתי מעביר את המיטה לתוך המקרר :\
בלי להעליב, תתחיל לאכול והרבה! |
מעכשיו המקרר זה החבר הכי טוב שלך! תתקשר אליו שאתה בבצפר , לפני שינה תקריא לו סיפור, תעבירו חוויות ביחד, תשמעו מוזיקה , וכו'.
^^ בהצלחה אחי, קרא כאן באתר מאמרים, תבנה לעצמך תפריט \ שתיקח תפריט מוכן שיש פה בפורום תזונה ותוספים לעליה במאסה, ותתחיל להתאמן אחי :} עריכה : תעבוד חזק על הגב. ועוד משהו , איך קוראים לך ? יש מצב שאני מכיר אותך |
זה שאלה רטורית.
|
ציטוט:
וואי אחי רק עכשיו שמתי לב לנתונים אחי תתיל לאכול! בן 15..גבוה ממני בס"מ ושוקל 49?! אחי.... אתה והמקרר בברוגז? יאללה אחי תאכל תיתאמן ולאט לאט יראו את זה פחות..:sbb4: |
אכן
|
וואה וואה איזה גיטרה עם פוטנציאל לחשמלית :d ..
|
ציטוט:
|
תתחיל עם התרגילים הכבדים ותאכל בלי סוף (תעלה מלוכלך, לעזעזל, אתה שוקל כמו ילדה), ותראה תוצאות.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ