|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() ואללה ישבת כול הדרך במטוס עם וינס טיילור...
ויואב תגיד איפה באמת נעלם וינס טיילור...מה שאני יודע שהוא פרש אבל אני לא יודע מתי איך ומה קרה... מוכן לעדכן אותי?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() ודרך אגב??
למה רבת עם פריגנו?? ומי ניצח :P :P :):):):) אבל הבן אדם ענק מה זהההההה :o :o |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() פששששש יואב סחתיין
![]()
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() תותח אח שלי אני נשבע לך שאני מקנא בך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() ליואב אני מקווה לפרסם עם אופיר מחר את התמונות שלך הם כבר במחשב
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() ציטוט:
תודה רבה אני ממתין בקוצר רוח שוב תודה על ההשקעה אתם חברים אמייתיים ![]()
![]() |
![]() |
#47 |
משתמש ותיק
|
![]() יואב אני כל פעם מחכה ל"מורקים" מימך.....ממש להעריץ.....כל הכבוד לך על העבר ועל זה שאתה משתף אותנו באלו....
טוב אחרי שליקקתי" קצת ...לעיקר...... :P אני גר בניו יורק ועובר בקרוב מאוד לפלורידה......עדיין יש לך חברים שם ? שאולי אני אוכל לחבור אליהם לאימונים או משהו כזה במיקרה והם גרים באותו איזור שלי(HOLLYWOOD)...בכל מיקרה אני מנסה להחלים עכשיו מפריצת דיסק איומה..... ![]() אשמח להיתעדכן אם אתה בא לשואים" פה בארהב ובמיוחד להיצתרף !!!!(איזה נידחף אני...:):):):))... sbb4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
יואב טל
|
![]() ציטוט:
מה השם הפרטי שלך אני ישמח אם תכתוב לי כאן או לשלוח לי למייל שלי : yoav-tal@bezeqint.net אני בקשר עם מספר אנשים אבל הם כולם מדייטונה בי"ץ מהחדר כושר של פינקס ג"ים. אחד במיוחד גריי מק דואל זכה באליפות ארצית של NPC הוא שוטר משהו מטורף, יש את מייק זאמברי שהוא בעלים של חנות בתוך החדר כושר עצמו שם החנות זה stay loyal הוא נמצא בבי"ץ סייד לפני הגשר בר"ח SEEBREEZE .BLVD. 314 הוא פתח עכשיו רשת חנויות גם באורלנדו וגם בסן אוגיסטין מייק היה חבר קרוב כל ערב אחרי אימון היינו יושבים אצלו בבית ומעשנים ג"ויינטים ...אח החיים הטובים ....היום אני כבר לא בקטע מאז שחזרתי לארץ . אני יכול לחבר אותך לאנשים מעניינים שם אם אתה באזור. לצערי לא נראה לי שבעתיד הקרוב אני יגיע לתחרות שם אלה אם כן אני יזכה בלוטו, החלום שלי זה לשבת במקומות ה-V.I.P של מר אולימפיה. אני רוצה לארגן ספונסרים בארץ לתחרות ברמה ללא אינטרס של רווח עצמי בניגוד לאמנון גאון ואשר פריג" כל ההכנסות יחזורו למתחרים על השתתפותם ולא לגבות מהם דמי רישום ולעשות סלקציה למתחרים . מה אתם אומרים חברים ? נשמע טוב? מי רוצה לעזור לארגן איתי דבר כזה ?
![]() |
![]() |
#49 |
משתמש ותיק
|
![]() יואב.....לא הבנתי.....מאז שחזרת לארץ אתה כבר לא יושב עם חברים אחרי האימון או שהפסקת עם הג'ויינטים ?? חחחחח
![]() קוראים לי משה שכטר..... אולי פעם בישביל הכייף אני אקפוץ לאייזור ההוא שגרת בוא...למרות שהמקום שאני עובר אליו זה בצד שני של פלורידה (מיזרחי)........ ואגב הסיבה כימעט העיקרית שלי לעבור מניו יורק לפלורידה היא אותה סיבה שבאחת התגובות שלך פה היתלוצצתה על מעבר לאילת.......אני גם חושב שפלורידה החמה רק תועיל לי לעבור את שלב "החובבנות" הספורט הזה.... האימייל שלי מופיע למטה תמיד בחתימה.... CHIVAS90210@HOTMAIL.COM sbb4 אני מאמין שבתור אחד שחיי פה בעבר תוכל לעזור לי ליקפוץ כמה דרגות קדימה...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
יואב טל
|
![]() שלחת לי לך מייל תעדכן אותי רק שקיבלת אותו
![]()
![]() |
#51 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יואב יא תותח!!!
פאקקקקק הצטלמת עם שוורצנגר... ופה אתה סוס חבל על הזמן: http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup....umIsOpen=False בטח היום אתה בהרבה יותר גדול שים אותה בפרופיל שלך אתה גם מופיע במאגיזינים יא אללה איזה תותח ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() יואב ממש כבוד אחי יוו אני בא לאשדוד השבוע נשבע לך
![]() -הילה תודה רבה על ההשקעה הרבה ![]()
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() יו יו איזה סטייל!!!! sbb4
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
יואב טל
|
![]() הילה היקרה,
תודה רבה לך את באמת 10 על ההשקעה והכל, תיהיה איתי בקשר בטלפון ביי ושוב תודה ![]()
![]() |
#55 |
מנהל ראשי
|
![]() תמונות נוספות של יואב טל במסע(מהעמוד הראשון)
http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=6...709&alid=348024 |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
חבר פעיל
POWERLIFTING POWERLIFTING
WEIGHTLIFTING WEIGHTLIFTING
לעשות הרבה סייקלים ולגדול כמה שיותר!
|
![]() אין יואב פשוט תותח, בחלומות הרטובים שלי הייתי מת לעבור מה שיואב עבר בתקופה הזאת בארצות הברית wub1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() יואב אתה מדהים אותנו כל הזמן מחדש!
![]() |
#58 | |
יואב טל
|
![]() ציטוט:
הוספתי מספר תמונות מהגיליים 16 ו 17 שהייתי לפני תחרות מר ישראל לנוער בשנים 93 94 הייתי ממש חטוב אבל בהרבה פחות מאסה היו כאלו שלא האמינו לי שבאמת התחריתי במר ישראל לנוער אז הנה ההוכחה לבחור ששאל אותי כיצד רבתי עם לו פרינגו סיפרתי כבר את המקרה לא זוכר באיזה אשכול אבל למענך אפרט שוב בקצרה כולם הצטלמו עם כולם בחינם ולאחר שקניתי ממנו תמונה עם חתימה שלו ב-10$ ובנוסף את הספר שלו ב-20 $ ביקשתי להצטלם איתו אך הוא ביקש 10$ לכן זזתי מעט הצידה על מנת לצלם אותו כאשר הוא הבחין בכך הוא נתן לי כאפה על המצלמה והפיל אותי ואז בצעקה הוא אמר : אמרתי 10 $!!!! אבל לא נשארתי חייב הפכתי לו את השולחן עליו, השומרים העיפו אותי החוצה , אבל למזלי הייתה לי חותמת ואחרי 10 ד"ק חזרתי זה היה בשנת 99 בשנת 2000 הייתה לו חברה שהייתה הספונסרית שלו קליפורניה פרוטאין ולכן הוא נאלץ היה להצטלם עם כולם. ![]()
![]() |
![]() |
#59 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#60 | |
חבר פעיל
|