|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#2 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
גדולים ותבין, 120 ק"ג על 25 % שומן, מבחינת מראה, רואים הפרדות בין הבייספס לטרייספס ולכתף, רואים שהבן אדם מתאמן, מבחינת פרופורציה היד שלו תיהיה לפחות איזה 45 ס"מ, כמובן שזה סתם מספרים, קיצר זה בן אדם גדול מאוד מאוד מאוד, מבחינת שריר.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני דווקא לא כזה חדש בעסק, וקראתי בערך את כל המאמרים באתר לפני הרבה חודשים...
אבל... אנשים, אתם עדיין לא הבנתם את הכוונה שלי... =\ לכל אחד יש את המטרות שלו. שחיף ירצה לעלות במסה, שמן ירצה להתחטב. פיתחתם תגובה שלי לאחד לוויכוח המוני... אל תפסו במילה על כל דבר ![]() תהיו לי בריאים חחח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() מעניין אותי, אתה שומר על תפריט תזונה מסודר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() החלק שהכי בולט אצלך זה הידיים הגדולות תן דגש חזק לחזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא ארצה להיות 120 קילו
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() הרגע נזכרתי בעוד משהו, התמונות האלו שהעלת, הן חמות, מתוך כדי / מיד אחרי אימון,
מה הקטע עם זה? זה לא אומר לנו כלום, תביא תמונות קרות, אני יכול להצטלם לך ביום שלישי הבא , אני אראה כאילו אני על איזה 9% יד 42.. אין שום חוכמה בלעלות תמונה חמה.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
היקף היד יכול לגדול בין חצי סמ" ל1.5 סמ" באימון רציני |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() הידיים גדלות לי אחרי אימון בדר"כ בחצי ס"מ והחזה מקבל צורה יפה יותר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 | |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ציטוט:
מבחינת וורידים אני נראה באחוז של הkage ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר חדש
|
![]() ציטוט:
אין מצב שהוא יגיע לדבר כזה באימון...הכי הרבה שראיתי זה 2 ס"מ בפאמפ...וזה היה רק שעבדתי על היד קידמית ואחורית ביחד בתוכנית 5X5 שדרך אגב הולכת לי עכשיו כמו חלום...אבל פשוט לא הגיוני איזה קריעת תחת זה...
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() אוקי, זה נראה כאילו אני מנסה לרדת עליך, שוב פעם, זו לא הכוונה,
פשוט לא מעלים תמונות חמות, ככה זה.
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() התמונות נעשו אחרי החימום... (חימום? מתיחות, לחיצות חזה במשקלים לא גבוהים, קצת קורלס.) בקיצור ממש לא הצטלמתי אחרי האימון.
גם לפני תחרויות מתאמנים עושים את זה בשביל לא להיראות קרים וככה גם התמונות יוצאות בהתאם. אתה יכול לראות לפי הלינקים שגיימר שלח... התמונות מלפני חודשיים. אני נראה לך שם גם חטוב ועם מסה? (פחות מסה מעכשיו כמובן...) החיטוב לא השתנה? קיצר בתמונות ההן הצטלמתי באמצע הלילה, קר לחלוטין. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() body55 תעלה תמונות נראה אם אני נראה לידך שחיף.
אני לא נראה ליד אף אחד שחיף, מעצם העובדה שאני לא שחיף. ואני מזמין אותך להיפגש איתי, לעשות איתי תמונות משותפות, ונראה איך יצא. אני לא מבין בכלל למה אני נכנס למגננה. גרר לפעמים אני נגרר. עריכה: זו הייתה ההודעה הראשונה בדיון, שנאמרה מפיך: פששש סוס רציני ... אין מה לשפר אתה סוס חבל על הזמן ועוד בגיל כזה צעיר מצפה לך עתיד מזהיר ביותר אז הוויכוח הזה הוא על מה בעצם? :\ |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|