|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
הם מקבליים 200 ליום זה כל מי שרוצה יכול ללכת לזה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() היית לנו משגיחה שמנה חזריה כזאתי ניראה לי רק זללה תה ממתקים שהביאו היא לא מבינה כלום מהחיים שלה ביכלל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() איזה באסה!
חבר שלי עכשיו סיפר לי שבכיתה לידנו המשגיחים בכלל נתנו להם להוציא דפים ולקרוא מהם! כוס אחתוק. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
משתמש ותיק
|
![]() ואלה לא הלך לי טוב בכלל, אבל הייתה לי איזה ילדה מכיתה י"א שקיבלה 96 אז אני סתם המצאתי מילים והיא כתבה תתשובות שהיא בחרה...
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא כזה הרבה חומר תכלס, ירד מלא במיקוד.
אני ניגש עם מגן 70, שזה מצוין מבחינתי :o למדתי בנתיים בערך על ה"פתרון הסופי" "היודנרט", הקמת הגטאות, ועל צרפת. התחלתי ללמוד קצת על ואדי סאליב, איזה חומר מעצבן :x |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() היסטוריה ב' זה ממש קצת חומר על מה אתם מדברים?
ירד מלא במיקוד+אפשר להמר המון בלי חשש בשום מקום. הגשה 90, נקווה להוציא אותו דבר בבגרות.
![]() |
#48 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#50 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#52 | |
|
![]() ציטוט:
? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() לא, לא אמרתי את זה.
היסטוריה א' זה החומר הכי משעמם והכי לא מעניין שקיים, לעומת היסטוריה ב' שאין חומר שהוא לא מעניין כמעט, כמעט הכל מאוד מעניין דבר שמוסיף מאוד. מבחינת חומר אני לא זוכר איך היית היסטוריה א', אבל בוא נאמר שלמדתי להיסטוריה ב' 3 ימים, שעה-שעה וחצי כל יום, והגשה 90. סתם כד"א גם בהיסטוריה א' ההגשה שלי הייתה 90, ובבגרות קיבלתי 55 ![]() זה היה בגלל הימור של החומר שהלך טוב במגן, אבל בבגרות נפלתי חזק.
![]() |
#54 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
חבר פעיל
|
![]() ילד, תשפר את העברית שלך, הרבה מההודעות שלך לא מובנות.
![]() |
#56 |
חבר פעיל
|
![]() אולי הבגרות של החילונים הייתה קלה רצח, אצלנו היה בינוני ומעלה (נוטה לקשה). כתבתי 6 עמודים!
![]() |
#57 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
ורק שתי השאלות הראשונות שלי במבוא לקחו לי 6 עמודים...:dry: ד"א הייתי עייף מת למה שעה לפני הבגרות דפקתי אימון משו רצח... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#59 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
במגן הכל זרם כמו שצריך חוץ מהפרק השני.. פשוט לא ידעתי שם כלום!.. סעמק, ואני חשבתי שהבעיה שלי תהיה בפרק האחרון ויחידת הגישור, ששמה הוצאתי את כל הנקודות.. כל הנקודות ירדו לי בפרק השני(חוץ מ3 נקודות) וקיבלתי 76 במגן-הגשה 85.. מורה זבל לא נתן נקודה בונוס. איזה מצחיק זה היה בפרק השני... היה תקטע עם וועידת הפליטים שהתכנסה.. ברמודה, אז זכרתי תשם שלה וממש לא זכרתי למה הם לא הסכימו לקבל אותם.. יש לי הקלות על כתב לא מובן.. אז את כל התשובה ניסיתי לרשום ברור, עד לקטע שרשום למה הם לא יכולים לקבל פליטים ואת זה רשמתי הכי לא ברור שיכלתי חחח.. קיצר יש לי מגן בבינה מלאכותית יום שלישי, צריך להכין עבודה.. ויום שני הבגרות, אין לי מושג איך אני מספיק את שתיהם.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
ככה נראה לי... |
|
![]() |
![]() |