![]() |
בגרות בהסטוריה א' קלה
סיימתי אותה אחרי 45 דקות :)..
הפצצתי שם 6 וחצי עמודים :)... . כל כך קל!! לא תיארתי לעצמי... פאק איזה הרגשה טובה.. מקווה ל95-100 שלי..p: |
אחלה אחי!
|
|
אינעל משרד החינוך הביאו לי דווקא את השאלות שהימרתי שלא יהיו ודווקא הם היו :/
אבל על הזין שלי ביקשתי ממני 3 דפים נוספים ככה דפקתי אותם בחזרה! יהיה לי ככה 85 נראה לי+מגן 92 |
יחסית למה שאני יודע בהיסטוריה הלך לי טוב... מקווה לפחות ל-60
|
הלך סבבה נשארו לי אייזה 3 עמודים מהחוברת... עשיתי את
1.4.2.7.8.9.18 איזה עשיתם? סססעעעממק הלכה לי האמה... כמה רשמתי...!!! |
איך אתם זוכרים מה עשיתם יא חרשניםן
שניה אני ינסה להיזכר גם אהה עשיתי 2-3-4 ואז באפשרות א' עשיתי תשאלה עם הפעולות של הנציבים אחר כך ביחידת גישור עשיתי תשאלה עם הסיבות למרד הערבי, וסיבות לעליה בשנות ה-30 ובשאלה עם האיסלם עשיתי תאחרונה (תאמת בא לא הלך לי טוב) מגן 85... אני מקווה ל85 גם במבחן |
הלך לי טוב!!
מקווה ל90-95 |
קללללללללללללללללל טיליייייייייייים פיצצתי שם את האמא שלה מחברת חחח ואייייייייי נפלנו השנה על בגרות קלה מקווה ל 95-100
|
עלק סיבות למעוראות תרפא איזה שאלה של בית זונות זה מזה.....
|
היה נחמד מקווה ל 55+
|
ציטוט:
חחח מה יש ליזכור לוקחים תה טופס ורואים |
בונה ניראה לי השנה משרד החינוך לא היה לו כח להכין בחינת בגרות חח היית בגרות אחת הקלות חח חחחחחחח איזה קטעים חבר שלי הביא תהילים לכולם ספר קטן כזה חחח באמצע הבחניה אני מוציא אותו מתחיל לנשק אותו ולהסתכל למעלה כל הכיתה התחילה להוציא גם אחד אחרי השני :):):):) ואי ואי איך כולם נקרעו כמעט ולא פסלו לי בגלל זה חח
|
כמו יצור הבוחנים נתנו לנו להעתיק חופשי ואני הסתמכתי על זה ודווקא שאלות שידעתי טוב לא עשיתי כי חשבתי שחברים שלי יעזרו לי בשאלות שהרבה עשו ובגלל שכולם יכלו להעתיק...
בסוף לא עזרו לי המון כי נכנסה הרכזת להשגיח אבל כבר התחלתי את השאלות אז עשיתי והלך לי בסדר... אני מקווה רק לעבור למרות שחרשתי על החומר (וציפיתי ל95-90), העיקר עכשיו לעבור. מתי יתפרסמו התוצאות? וכמה זה עובר? |
איך רשמתם כל כך הרבה? לא היה בכלל מה לרשום כמעט יצא לי 3 עמ' בלחץ והלך לי טוב
|
הלך לי גם טוב מאד
היה די קל :) רשמתי ככה 4 עמודים לקח לי פחות משעה |
איזה חרשנים אמא
|
סעעעממק בן זנוה הבוחן הזה תמיד אנחנו נדפקים עם בוחנים נאצים...
בדק אם אין לי שליפים בסנוויץ באמא שלי!!!!!!! הוא בא תופס ת'סנוויץ' שעל השולחן ומסתכל.. מסתובב כמו מארינס בין השולחנות באמא שלי חיי בסרט... |
ציטוט:
נראה לי אני הולך להיכשל על חפרנות יתר... :dry: |
באמא שלי חפרתם אחו שרמוטה ורשמתם שטויות או שפשוט רשמתם בכתב ענק ולא בין השורות הקטנות אלא בין השורות הגדולו..
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ