|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אז קוראים לי גיל, אני בן 18 מראשל"צ ומכיר את דימי(P-A-N-1-C) מהשכבה.. התחלתי להתאמן בתחילת השנה בערך כשראיתי שאי אפשר כבר להראות ולהרגיש איך שאני...
התחלתי: 100 קילו, היקפים: יד 40 בטן 107 אחוזי שומן 30(30 קילו :S) התאמנתי נטו 4-5 חודשים אינטנסיבים של להוריד שומן ומהר, בעקרון אכלתי ממש מעט והתאמנתי על אירובי 4-5 פעמים בשבוע. אני בערך שלושה חודשים על אותו משקל(מאז שהגעתי למשקל היעד 80) ובדיוק עכשיו דימי הביא אותי לפורום ואני חושב על להתחיל ללכת לגיל. היום: 80 קילו, היקפים: יד 34 ![]() היום אומרים לי שאני נראה שחיף >< ובגלל זה אני רוצה להתחיל ללכת לגיל רק שאני לא יודע אם זה יהיה כל כך אפקטיבי בגלל שאני מתגייס ב 29 ליולי(נכון להיום) ליחידת מחשבים ככה שאני רוב היום אשב ובזמן הפנוי(שעה שעתיים ביום) אנסה לעסוק באירובי בשביל לא לעלות % שומן. היום: http://img291.imageshack.us/img291/3340/susmahonsv5.jpg . תמונות של לפני אין לי תמונות של הגוף יש לי רק של הפנים ואני מעדיף לשמור לעצמי ![]() עריכה אני מטר תשעים+ |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|