|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
הטכניקה שלי בסקוואט הייתה די טובה בחודשים האחרונים שעשיתי (התאמנתי עם מדריך בכיר, זה תואר של שנתיים וחצי בוונגייט נדמה לי משהו כזה) אבל הברכיים שלי כבר היו דפוקות מקודם לכן, אז הייתי כבר די גמור, היום אני לא מתלונן אבל הברכיים במצב טיפ טופ ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
נתונים כלליים,משקל קרוב ל-97 קילו.אחוז שומן 20%+ יד 43.דיי נזולי. משקלי עבודה חזה 140 חזרה אחת. בקרוב נשמע ממנו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() לא קשור :
צרפתי אותך למסנג'ר תאשר את המשתמש שלי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() למה שתתבייש? (או שהתכוונת שאני אתבייש?) לא משנה...
![]() דד ליפט 140 קילו ל-5 חזרות. ה- 1RM המשוער שלי הוא 155, לכן שאלתי בקשר לפאוורליפטינג. הקטע שאני ממש לא יודע אפילו אם אני בכיוון או שהמשקל הזה זה בדיחת קרש בשביל תחרות. סקוואט 120 קילו 3-5 חזרות, ביום רביעי אני אדע בדיוק. בנתיים יש לי את ה-3 חזרות. בנצ' פרס 80 קילו ל-5 חזרות (כן אני יודע, חלש). ![]() ומשקל גוף 75 קילו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() איך בכלל מעריכים Rm1?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
חשבתי שאתה מבין במשקלים של תחרויות בעכבות לכל הסרטונים וההסברים שלך... אני מעריך ש155 קילו דד ליפט זה לא משהו יוצא מן הכלל בתחרויות אבל מרשים מאוד. סקוואט 120 קילו נשמע לי לא הרבה ביכלל ואני מסתמך בעובדה שאני עשיתי אתמול 100 קילו ואני מאמן רגליים רק חודש (אני ואתה אותו משקל גוף, ואני לא בנאדם חזק במיוחד) והבנצ' חלש מאוד.. הדדליפט שלך מתקרב למשקלים של החבר'ה שנמאצים איתך באותה הקטגוריה אבל הסקוואט ממש לא ובנצ' אפילו לא קרוב.. סטס הוא בן 15 ושוקל בערך כמונו ולוחץ 140 קילו בבנצ' ![]() ככה הוא אומר לפחות.. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() בפאוורליפטינג אני לא כזה מבין, ואת האמת זה לא עד כדי כך מעניין אותי. אני שונא את הצורה שהם עושים סקוואט (סקוואט מקביל, עמידה של סומו, לא סובל את זה). בנצ' בכלל אני שונא את התרגיל הזה. ממש תרגיל משעמם, לשכב בזולה על ספה וללחוץ.
![]() בגלל זה שאלתי רק לגבי דד ליפט. ההתעניינות שלי מתרכזת סביב Olympic weightlifting. אגב, אני לא חושב שיש קטגוריית סקוואט בארץ. בכל מקרה, 120 זה רק ל-5 חזרות, ה- 1RM המשוער שלי בסקוואט הוא 135 קילו וזה סקוואט מלא. אם אני ארד למצב מקביל אני מניח שאני אוכל להוסיף עוד כמה קילוגרמים בודדים, נעגל את זה ל-140. עכשיו זה יותר קרוב? ![]() אגב, מאיפה אתה יודע את המשקלים בארץ? יש לך איזה קישור לטבלה או משהו שאני אוכל לראות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
גם אני שונא את הסקוואט של הפוורליפטרים כי הם לא עושים אותו בתכניקה נקייה והם משתמשים עם הגב וכל שריר שאפשר, רק כדי להרים כמה שיותר לעומתך או לעומתי שתכניקה לקוייה לא תתקבל בחשבון. נ.ב אני רואה שאני ואתה אותו דבר, אני לא סובל בנצ', אם כבר אז לחיצת חזה עם דמבלים.. אני אוהב לעבוד על גב ורגליים זה יותר כיף ואפשר להעמיס משקלים בכיף בלי להרגיש חרא כמו בבנצ', חוץ מזה שהשריר הכי חלש אצלי הוא החזה, בגב וברגליים יש לי עוצמה חבל על הזמן....
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() רקובה?כמה זמן אתה מתאמן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() בכללי כבר שנה ושלוש חודשים, מתוכם "רציני" בערך מהחופש הגדול, ותזונה נכונה רק מהחיטוב עכשיו..
המשקל שאני עושה הוא בכלל לא רציני, תוך חודשיים וקצת אימונים של דדליפט הגעתי למשקל הזה. אתה צריך לראות את מקס מנפנף 160 kg לאיזה 10 חזרות בלי להתאמץ.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() :o
Omg שנה ו3 ואתה דוחק 110 ל10 חזרות זה מטורף... ואם זכרוני איננו מטעני אתה ומקס העלתם תמונות וסרטון משותף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() IRON MASS אחי אני מדבר על דדליפט יא סטלן..
![]() נראה לך אני דוחק 110?! עם כל הפציעות הארורות בפרקי כף היד ובכתף בקושי התקדמתי בלחיצה בחצי שנה האחרונה (יותר נכון ירדתי). הייתי אצל רופא אמר שהפיקה זזה לי שם בגלל שהגידים לא יציבים או משהו כזה, ושאני צריך להוריד מהעומס, ושעם הזמן היד תחזור לעצמה כי אין לי דלקת (ונתן לי גם איזה משחה בשם VOLTAREN). עליון הגעתי ל-65 7 חזרות, תעשה חישוב בערך כמה רגיל יוצא, לא משהו.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() עליון מכובד לאללה
יש כאלה שדוחקים בעליון 45 ל7 חזרות בערך |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |