|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני לא מבין את הבעיתיות ב9 לגדול ו6 לקטן, אני עושה ככה כבר הרבה זמן וסבבה לי.
לגבי הטווחי חזרות הערתי. אתם טוענים שזה הרבה באופן כללי או הרבה לבן אדם עם ותק אימונים כמו שלו?
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בנץ\פרס (יום בנץ ויום אחד של פרס) לחיצה בשיפוע מקבילים יד קדמית סקוואט מתח \בנט אובר row דדליפט שילוב כזה תוכל לעשות יום אחרי יום לדעתי. (תשתדל אבל abxabxx) חשוב היומיים מנוחה האלו בין לבין... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() Ors או כל אחד אחר...
יש למישהו זמן ועצבים לרשום לי משהו יותר משודרג ומומלץ שמסתמך על התרגילים והתוכנית שפירסתי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() חמו...סקוואט דדלייפט בנץ פרס ובנט אובר תעשה 5-6 חזרות(מה שנוח לך) כמובן תפצל את זה ל ab
לכתף לדוגמא תוסיף עוד 3 סטים הרחקה לצדדים , תעשה 8-10 חזרות יד קדמית ויד אחורית תעשה 5-6 סטים...ואותו דבר יד קדמית תשלב בין 8-10 חזרות בידיים לגב תוסיף מתח עד לכשל ואם אתה מגיע ל 6 חזרות תוסיף משקל וזה יהיה ביחד עם בנת אובר ודדלייפט לחזה תעשה בנץ , בנץ עליון 6 חזרות ותוסיף איזה 2 סטים של cross או מקבילים ורגליים תעשה סקוואט 5 חזרות ואם אתה רוצה עוד משהו בנוסף תעשה את זה עם 8 חזרות ופה נגמר הסיפור |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מסה - תוכנית fbw שבניתי עם חבר | יוזף סטאלין | אימונים | 10 | 30-06-11 21:20 |
תוכנית שבניתי | Aviv669 | אימונים | 4 | 18-06-09 13:37 |