ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 13-11-12, 22:24   #21
nadavmoore
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי achiliz צפה בהודעה
לא.......

איזה דוגמא אתה רוצה לקבל?.....ולא אין לי אמה 56 ס"מ דיברתי בציניות על ילדים בני 15 שבאמת הרגל שלהם כמו היד שלי והם מרימים כימאת אותו מישקל כמו שלי...
אז זה פאדיחות לך , לא להם... חוץ מזה שהמפרקים שלהם והעצמות שלהם יותר חזקות ובגלל זה הם גם שוקלים יותר (לווא דווקא בגלל שומן וכו'...)
אין דבר יותר מפדח (לדעתי) מלהיראות גדול ושרירי ושבא ילד רבע עוף ומרים x2 מהמשקל שלך....
שכל אחד יעבוד איך שבא לו ולאיזה מטרות שבא לו, לדעתי גם אם אתה מפתח גוף וזאת המטרה שלך כדי מאד להתחיל מפיתוח כוח התחלתי ורק אז להמשיך לתוכניות מפוצלות (כמו שגשש בלש אמר)
nadavmoore מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-11-12, 22:29   #22
gorneo1
חבר פעיל

הסמל האישי שלgorneo1

כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס

תומך בנושא, אם הייתי יכול לחזור אחורה אולי הייתי מתחיל ככה, אבל כרגע זה כבר לא קריטי.
"כל אחד יעשה מה שבא לו, החכם ילמד מנסיון של אחרים, היותר חכם, יעשה ת'טעיות בעצמו" -בן.גוריון-

"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..."
gorneo1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 14-11-12, 12:45   #23
AchiliZ
חבר פעיל

חדר כושר: אולימפוס עם האלים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי nadavmoore צפה בהודעה
אז זה פאדיחות לך , לא להם... חוץ מזה שהמפרקים שלהם והעצמות שלהם יותר חזקות ובגלל זה הם גם שוקלים יותר (לווא דווקא בגלל שומן וכו'...)
אין דבר יותר מפדח (לדעתי) מלהיראות גדול ושרירי ושבא ילד רבע עוף ומרים x2 מהמשקל שלך....
שכל אחד יעבוד איך שבא לו ולאיזה מטרות שבא לו, לדעתי גם אם אתה מפתח גוף וזאת המטרה שלך כדי מאד להתחיל מפיתוח כוח התחלתי ורק אז להמשיך לתוכניות מפוצלות (כמו שגשש בלש אמר)
1-אמרתי מרימים כימאת אותו מישקל הrm 1 שלהם זה העבודה שלי ל10 חזרות..
2-אני שוקל לפחות 10 קילו יותר ונמוך מהם ב5 ס"מ (מטר 75)..שלא נדבר על אחוז שומן כאשר אני עומד על חד ספרתי או 10 לכול היתר..
הם חבר'ה חזקים אין ספק לגיל שלהם ובכלל כול הילדים למיניהם שמרימים 100 ומעלה זה מכובד לפי דעתי אני לא חולק על דעת אפחד שכול אחד יעשה מה שבזין שלו...אני רק אמרתי שאני לא ימליץ על זה בחיים זה הכול אני לא מבין מאיפה הבאתה את כול השטויות האלה שרשמתה אם לא ראיתה אותי אבל זורם איתך...

ואני יזכיר עוד פעם אחרי שאותם חבר'ה יוצאים מהמכון ונראים איך שהם נראים,בוא נגיד שבחוץ הם לא נראים מיתאמנים ביכלל ולא כתוב להם על המצח את הrm1 שלהם...אז פאדיחה למי? זה שאתה גבר לשעתיים במכון ואז יוצא מימנו וניראה רגיל לגמרי פה הפאדיחה רק מתחילה
ישן 14-11-12, 14:40   #24
גשש בלש
מתחרה golden desert cup PL RAW

חדר כושר: יום טוב. בי.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי AchiliZ צפה בהודעה
2-אני שוקל לפחות 10 קילו יותר ונמוך מהם ב5 ס"מ (מטר 75)..שלא נדבר על אחוז שומן כאשר אני עומד על חד ספרתי או 10 לכול היתר..
הם חבר'ה חזקים אין ספק לגיל שלהם ובכלל כול הילדים למיניהם שמרימים 100 ומעלה זה מכובד לפי דעתי אני לא חולק על דעת אפחד שכול אחד יעשה מה שבזין שלו...אני רק אמרתי שאני לא ימליץ על זה בחיים זה הכול אני לא מבין מאיפה הבאתה את כול השטויות האלה שרשמתה אם לא ראיתה אותי אבל זורם איתך...

ואני יזכיר עוד פעם אחרי שאותם חבר'ה יוצאים מהמכון ונראים איך שהם נראים,בוא נגיד שבחוץ הם לא נראים מיתאמנים ביכלל ולא כתוב להם על המצח את הrm1 שלהם...אז פאדיחה למי? זה שאתה גבר לשעתיים במכון ואז יוצא מימנו וניראה רגיל לגמרי פה הפאדיחה רק מתחילה
בחייאת אחי, מי זה בדיוק הם?
ועוד לא הבאת לי דוגמא ל"ssניק" עם 3 פלטות סקוואט שיש לו רגליים בגודל האמה שלך.
ישן 14-11-12, 14:52   #25
gorneo1
חבר פעיל

הסמל האישי שלgorneo1

Thumbs up

ציטוט:

+1
בדיוק זה. למרות שיש ssניקים גדולים בשטח אבל אין ספק שהרוב ילדודס.

"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..."
ישן 14-11-12, 15:04   #26
nadavmoore
חבר פעיל

ציטוט:

אתה באמת מסכן אם אתה חושב שהמטרה היחידה של המכון כושר היא מראה חיצוני ואסטטיקה יש חבר'ה שלא אכפת להם איך שהם נראים ולא מתאמנים בשביל שיגידו שהם מתאמנים אלא הם רוצים להיות חזקים ולהתמודד עם משקלים כבדים ולנצל את המכון כדי להתחזק. בכל מקרה רוב החבר'ה שאני מכיר שמתאמנים אימוני כוח ומרים משקלים מכובדים אני שם כסף שהם פי 3 יותר גדולים ממך ועם אחוז שומן לא כזה גדול. המתאמני כוח של חו"ל הם לא המתאמני כוח של הארץ - רוב המתאמנים בארץ שומרים על אחוז שומן סביר והם ממש חזקים וגדולים (כמו בילדר במאסה) אז די לזיין את השכל.
להרים משקלים כבדים לא נובע מ"אגו" ואין פה קטע של לצאת גבר במכון אלא להיות חזק ובריא, הפדיחה תהיה שאתה תצא עם הבחורה שלך כולך שרירי פתאום יבוא אחד כזה ברחוב וישים לך בוקס ואתה תמצא את עצמך בבית חולים. תמשיך להתאמן בשביל החוף והבחורות אחי זה הכי גברי בהצלחה.
ישן 14-11-12, 15:25   #27
gorneo1
חבר פעיל

הסמל האישי שלgorneo1

נדב חביבי, אין קשר לכמה אתה מרים במכון ולבוקס, החגורה השחורה שלי בקראטה אומרת את זה. נקודה למחשבה.

ישן 14-11-12, 18:33   #28
nadavmoore
חבר פעיל

זאת הייתה סתם דוגמא, בכל מקרה מתאמן איתי מאמן איגרוף תאילנדי וmma והוא מתאמן כוח נטו (וקצת קרוספיט) נותן דדליפט וסקוואט כבד כמעט כל אימון- גם זאת נקודה למחשבה...
ישן 14-11-12, 18:51   #29
AchiliZ
חבר פעיל

ציטוט:
אתה באמת מסכן אם אתה חושב שהמטרה היחידה של המכון כושר היא מראה חיצוני ואסטטיקה יש חבר'ה שלא אכפת להם איך שהם נראים ולא מתאמנים בשביל שיגידו שהם מתאמנים אלא הם רוצים להיות חזקים ולהתמודד עם משקלים כבדים ולנצל את המכון כדי להתחזק. בכל מקרה רוב החבר'ה שאני מכיר שמתאמנים אימוני כוח ומרים משקלים מכובדים אני שם כסף שהם פי 3 יותר גדולים ממך ועם אחוז שומן לא כזה גדול. המתאמני כוח של חו"ל הם לא המתאמני כוח של הארץ - רוב המתאמנים בארץ שומרים על אחוז שומן סביר והם ממש חזקים וגדולים (כמו בילדר במאסה) אז די לזיין את השכל.
להרים משקלים כבדים לא נובע מ"אגו" ואין פה קטע של לצאת גבר במכון אלא להיות חזק ובריא, הפדיחה תהיה שאתה תצא עם הבחורה שלך כולך שרירי פתאום יבוא אחד כזה ברחוב וישים לך בוקס ואתה תמצא את עצמך בבית חולים. תמשיך להתאמן בשביל החוף והבחורות אחי זה הכי גברי בהצלחה.
שמע לקטע הזה באמת שאני לא רוצה להיכנס כי אתה יודע למה? בסופו של דבר כול מיתאמן כוח אומלל אומר את זה,אני מכבד כול אדם באשר הוא מי שבא למכון כושר כדי להיתאמן חזק או סתם איזה שמן כדי לבוא שעתיים לעשות הליכון וספינינג,אדם מבחינתי לפחות לא מקבל כבוד לפי מראה ולפי כוח...דבר שני תשקיע ת'כסף שלך במקום יותר טוב עדיף לך.....דבר שלישי ואחרון son לא באתי לפה לריב עם אפחד אז אל תיקח את זה למקום לא נכון באתי לעזור לאנשים כשיש לי זמן פנוי,לגבי כול החארטה עם המכות מה אתה ילד בן 8? יכול להיות שכן ויכול מאוד להיות שלא,לא העיקר(על סמך מה אתה אומר את זה בדיוק אני לא יודע)....והחוף וכול זה זה התשובה הכי ממורמרת שלך כאילו?
ישן 14-11-12, 19:01   #30
nadavmoore
חבר פעיל

אני שמח שאתה קורא לי son שאני די בטוח יותר מבוגר ממך. אז בוא נתחיל בזה שתכבד מבוגרים ממך.
דבר שני , איך אתה יודע איך אני נראה ומה אני עושה? הקטע עם המכות היה סתם דוגמא להמחיש לך את מה שאתה לא מבין, ללכת למכון בשביל מראה חיצוני זה לא המטרה של כולם, יש כאלו שמשתקמים מפציעות יש אתלטים שמתאמנים לספורט שלהם ויש מתאמני כוח שרוצים להיות חזקים, כל אחד והמטרות שלו- אגב תשאל כל בילדר בחו"ל (לא בארץ כי בארץ הבילדרים ברמה ז' אבל אתה מוזמן לשאול את מאור למשל והיא יענה לך אותה תשובה) האנשים שהכי מבינים באימונים אלו המתאמני כוח, בילדרים טובים בדר"כ מבינים בתזונה ותו לא- הם לא צריכים להבין באימונים כי הם מוזרקים ואז דברים עובדים עליהם אחרת. אין לך מושג לא באימונים ולא בתזונה אז את הטיפים שלך אתה מוזמן לשמור לעצמך. אני גם לא בא לריב איתך אתה פשוט ליצן חד"כ מצוי שחושב שהוא מבין הכל - אז לא אתה לא מבין הכל ולך תקרא קצת מאמרים ותנפץ קצת מיתוסים של בילדרים מלפני 50 שנה של יוסי יד 50, או שתמשיך להתאמן בשביל הבחורות זה גם סבבה... בהצלחה
ישן 14-11-12, 19:15   #31
AchiliZ
חבר פעיל

ציטוט:
אני שמח שאתה קורא לי son שאני די בטוח יותר מבוגר ממך. אז בוא נתחיל בזה שתכבד מבוגרים ממך.
דבר שני , איך אתה יודע איך אני נראה ומה אני עושה? הקטע עם המכות היה סתם דוגמא להמחיש לך את מה שאתה לא מבין, ללכת למכון בשביל מראה חיצוני זה לא המטרה של כולם, יש כאלו שמשתקמים מפציעות יש אתלטים שמתאמנים לספורט שלהם ויש מתאמני כוח שרוצים להיות חזקים, כל אחד והמטרות שלו- אגב תשאל כל בילדר בחו"ל (לא בארץ כי בארץ הבילדרים ברמה ז' אבל אתה מוזמן לשאול את מאור למשל והיא יענה לך אותה תשובה) האנשים שהכי מבינים באימונים אלו המתאמני כוח, בילדרים טובים בדר"כ מבינים בתזונה ותו לא- הם לא צריכים להבין באימונים כי הם מוזרקים ואז דברים עובדים עליהם אחרת. אין לך מושג לא באימונים ולא בתזונה אז את הטיפים שלך אתה מוזמן לשמור לעצמך. אני גם לא בא לריב איתך אתה פשוט ליצן חד"כ מצוי שחושב שהוא מבין הכל - אז לא אתה לא מבין הכל ולך תקרא קצת מאמרים ותנפץ קצת מיתוסים של בילדרים מלפני 50 שנה של יוסי יד 50, או שתמשיך להתאמן בשביל הבחורות זה גם סבבה... בהצלחה
הגזמתה פה, כול מה שהיה עד עכשיו זה ויכוח עינייני עכשיו סתם הרסתה אתה לוקח את זה לקטע אישי וחבל כי כול מה שאמרתה פה עכשיו לא מעניין לי תזין בערך ומה שניתן לילמוד מהצורת דיבור שלך שאתה ממורמר בגלל שכיביכול "תקפתי" את תוכנית האימונים ss זה התחיל מזה,אז בוא ניישר פה קו אין לי שום דבר נגד תוכניות כוח כול אחד והמטרות שלו,אם אתה מעוניין בגוף אסתטי אני לא ממליץ לעשות את התוכנית ואסתטי זה לא אומר שחיף על 60 קילו וריבועים..אם יש לך משהו עינייני לענות שוט,אם עוד פעם תתחיל לבלבל ת'ביצים על חוף או אתה לא מבין כלום תחסוך לא מעניין אפחד...בהצלחה גם לך
ישן 14-11-12, 19:24   #32
nadavmoore
חבר פעיל

אני מסכים ss לא ייתן לך "גוף אסתטי" כי זאת לא המטרה של התוכנית, אבל אם אין לך מושג מה זה ss ומה המטרה שלה ובכלל באימוני כוח, איך אני יכול לנהל איתך דיון? אני עשיתי קורס מאמנים בוינגייט , עבדתי בתוכניות פיצולים תקופה, הייתי שחקן כדורסל בליגה לאומית אחרי זה שחקן פוטבול. אני קורא מאמרים על על תזונה מpubmad שלך בטח אין מושג מה זה. קראתי את שני הספרים של ריפטו קראתי עוד ספר של ביל סטאר קראתי את השטויות של איתי זיו ראיתי מליון ואחד סרטוני בלידינג מפמפינג ירון עד לסרט האחרון של קאי גרין. יש לי הבנה גם בבילדינג וגם בכוח, אם אין לך מושג בכוח - לא קראת שום ספר של כוח או לא ניסית על עצמך תוכנית כזאת איך אני יכול לנהל איתך דיון?
ישן 14-11-12, 21:03   #33
AchiliZ
חבר פעיל

ציטוט:
אני מסכים ss לא ייתן לך "גוף אסתטי" כי זאת לא המטרה של התוכנית, אבל אם אין לך מושג מה זה ss ומה המטרה שלה ובכלל באימוני כוח, איך אני יכול לנהל איתך דיון? אני עשיתי קורס מאמנים בוינגייט , עבדתי בתוכניות פיצולים תקופה, הייתי שחקן כדורסל בליגה לאומית אחרי זה שחקן פוטבול. אני קורא מאמרים על על תזונה מpubmad שלך בטח אין מושג מה זה. קראתי את שני הספרים של ריפטו קראתי עוד ספר של ביל סטאר קראתי את השטויות של איתי זיו ראיתי מליון ואחד סרטוני בלידינג מפמפינג ירון עד לסרט האחרון של קאי גרין. יש לי הבנה גם בבילדינג וגם בכוח, אם אין לך מושג בכוח - לא קראת שום ספר של כוח או לא ניסית על עצמך תוכנית כזאת איך אני יכול לנהל איתך דיון?
כרגע שפכתה את כול העבר הספורטיבי שלך זה יכול להרשים,אני לא מיתרשם כול כך מהר כי יש אנשים עם ידע ויש אנשים עם ידע שיודעים ליישם אותו...זה שעשיתה קורס מאמנים בוינגייט nigga plz....ועוד פעם אתה יורד לרמה נמוכה אתה ביכלל לא מכיר אותי ומאיפה לך מה אני יודע מה עשיתי ומה לא עשיתי?
ישן 14-11-12, 21:21   #34
אלברט ברכה
חבר פעיל

ציטוט:
תביא לי תאייסיקיו שלך אחי ואני ישלח לך תמונות
עצם זה שיש לך אייסיקיו אומר שאתה שחיף עם רגלי בת יענה
אלברט ברכה מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 14-11-12, 21:23   #35
אלברט ברכה
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gorneo1 צפה בהודעה
מסכים איתך לחלוטין.
את רוב ימי האימון שלי העברתי בab או abc ואפילו abcd.
Ss מתאימה לחודש חודשיים כדי לפתח כוח, ואולי בכדי לעלות קצת במסה. לא בשביל לראות תוצאות.
יריב איתי מי שיריב, ss זה לא לבודיבילדינג.
עוד ליצן
מה המשקלים שלך קולמן?
65 קילו בבנץ אחי?
ישן 14-11-12, 21:24   #36
אלברט ברכה
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gorneo1 צפה בהודעה
כן, אבל בפועל אתה מגיע פעמיים בשבוע, לא יודע.
להתאמן כל יום וכל שבועיים לעלות משקלים נראה לי יותר טוב.הקפיצה בss היא 2.5 קילו באימון.
ויש 2 בשבוע. לי יש על כל שריר גם 2 בשבוע. ובכולם אני מעלה אחת לשבוע 1.25 ועומד בזה יפה.
אז ההתקדמות משקלים יותר איטית, אבל אני רואה תוצאות משבוע לשבוע במראה ולא במשקל. [ואל תבין לא נכון, יש לי סקוואט 150 ל8 בנץ' 130 ל5 דד ליפט סטיף לג 130 ל6 ורגיל160 ל6 ופרס 85 ל 6. אני מרים כבד]
אני רוצה לראות סרטונים
פרס 85 ל6 לול, הספגטי שוקל 115 ואני לא יודע אם יש לו יש את זה
ישן 14-11-12, 21:26   #37
AchiliZ
חבר פעיל

דבר אחרון הבחור ביקשר עזרה לגבי תוכנית ab!! עם העבר המפואר שלך אתה בטח אמור לדעת שאין שום קשר בין התוכנית הזאת לתוכניות כמו ss למינהם....אתה עושה מעצמך צחוק חביבי חוץ מלרדת לפסים אישיים בלי להכיר אותי ביכלל או לדעת מה אני יודע ומה לא ומבלבל פה ת'מוח על מכות בחורות וחופים לא עזרתה לאפחד,תעשה לעצמך טובה אל תגיב תגובות מפגרות כמו אתה "המיתאמן המצוי" או שטויות כאלה לא מעניין לי תביצים מה אתה חושב עליי או למישהו פה,רוצה לנהל דיון אין בעיה אל תסיק מסקנות כמו "אתה לא מבין כלום"...

אלברט ברכה הנקניק אין לי אייסיקיו זה היה בצחוק...וזה ניראה כאילו אתה חבר של הנדב הזה או חובב SS אין בעיה תעשה מה שבזין שלך רק בוא נישמור על רמה אני לא מבין מה ניתפסתה על הגל

נערך לאחרונה על ידי AchiliZ, 14-11-12 בשעה 21:30.
AchiliZ מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 14-11-12, 21:29   #38
אלברט ברכה
חבר פעיל

אןלי כי אתם מדברים שטויות?????????
ישן 15-11-12, 02:46   #39
nadavmoore
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי AchiliZ צפה בהודעה
10 סטים חזקים כול אימון (3 תרגילים,לפי סטים 4-3-3) והתרגיל האחרון שכיבות שמיכה מקבילים חזה תחתון/עליון בקרוס פימפום עד כשל...יעשה אחלה עבודה לשלב סופר סטים אימון כן אימון לא סופר סט אחד מספיק.....

דוגמא לסופר סט חזה בשיפוע 10 חזרות וישר לאחר מכן חזה רגיל דאמבלים או מוט 10-8 חזרות...פלייס חופשי בשיפוע/פרפר מכונה ויש עוד המון...

עיקרון חשוב בבאדי בילדינג זה לא כמה אתה מרים זה איך אתה ניראה בסופו של יום
כן כי מה שאתה הצעת לו מראה על רמה מאד גבוהה של ידע. nigga plz

חוץ מזה אז מה אם הוא ביקש עזרה בAB , גם SS זה AB יא סתם ובלי קשר גם בתוכנית אימונים אפשר לעשות בנץ 3X5 עם עליה של 2.5 קילו כל אימון. אתה פשוט לא מספיק "מבין" בשביל מה עומד מאחורי ההתקדמות הליניארית. אם היית מבין משהו באימוני כוח הייתי מפתח איתך דיון אבל אןי לך מושג וחצי מושג על הסוג אימונים הזה. ומה זה ליישם אימוני בילדינג - להיראות טוב? וואו כל פלוץ במכון עם טיפה גנטיקה יש לו חזה וריבועים וואו ביג דיל, נראה אותך אי פעם עובר סקוואט 200 תאמין לי שזה יותר קשה פי כמה וכמה מלהיות נער חוף ובטח שנדרשת הבנה קצת יותר ממוצעת באימונים כדי להשיג את זה, להשיג גוף יפה לא צריך לדעת יותר מקצת על תזונה ופימפומים מפה עד הודעה חדשה... אז לדבר לי פה על יישום זה קצת עילג מצדך. בכל מקרה אתה ילדון שלא מבין כלום מהחיים שלו אז אין לי מה להתווכח איתך, לך תשלח לבחורות תמונה של הריבועים שלך האיסיקיו.
ישן 15-11-12, 09:45   #40
gorneo1
חבר פעיל

הסמל האישי שלgorneo1

Exclamation

ציטוט:
פורסם במקור על ידי אלברט ברכה צפה בהודעה
עוד ליצן
מה המשקלים שלך קולמן?
65 קילו בבנץ אחי?
135x5 אבל מי סופר אחי, אל תכניס אותי לוויכוח הזה.
אתה לא רוצה את זה.
תקרא קצת למעלה תבין למה

תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא