|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה מגניב. של איזה חברה? סטארקיסט? יש לי משקל בבית אבל לא בדקתי את זה אף פעם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() בתקופת חיטוב יש דבר שנקרא העמסת פחמימות אפשר לשמור את היום הזה ליום שבת שיש את האוכל הזה והכל יהיה בסדר, אם תועיל בטובך לקרוא מאמרים ונעוצים אולי לא תשאל שאלות מפגרות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר מתחיל
עוסק ב:: חברת מעליות
חדר כושר: sweat star
|
![]() אם תואיל בטובך לקרוא את השאלה כמו בנאדם ולא לקפוץ כמו אדיוט,היית רואה ששאלתי על דברים ספציפיים.
אני מודע להעמסת פחמימות. רציתי לדעת ספציפית לגבי המקרה שלי שאני מנסה לרדת דרסטית. עוד מישהו עם תשובות לא מתחכמות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה איגור תודה, אני אבדוק את העניין.
ומור לגבי השאלה שלך, גם בתקופת חיטוב כדאי לתת יום אחד של תזונה מלאת פחמימות גם כדי "לשחק" עם החילוף חומרים שלא יתרגל וגם להעמיס פחמימות. אז כמו שאמרו כבר, קח לך את יום שבת ותאכל בו את כל המאכלים שאתה אוהב וכמובן עדיף לשמור על טאקט ולא לאכול מכל הבא ליד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
עוסק ב:: זיונים
חדר כושר: Holmes place
|
![]() בגלל זה אמרתי שאתה צדק גם לי קורא דברים כאלה שאחרי סינון נישאר לי משו כמו 60 גרם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קראתי את השאלה שלך ולא הבנתי איך החיטוב שלך אמור להיות שונה מכל בן אדם אחר. כי אתה רוצה "ירידה דרסטית"? מי לא. חיטוב זה חיטוב לא משנה אם אתה עושה אותו מ300 קילו או מ100 קילו יש דרך לעשות אותו, העמסת פחימות עושים כדי שלא תתקע וגם כדי שלא יצא לך מהתחת החיטוב ותתחיל לזייף. קיצר התפריט שלך חרא אתה לא תחזיק יותר מחודשיים וגם אתה תתקע מהר מאד גם במשקלי עבודה גם באנרגיה וגם בירידה במשקל, בהצלחה אחי. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר מתחיל
עוסק ב:: חברת מעליות
חדר כושר: sweat star
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מה אתם אומרים, הכנתי תפריט טוב ? | nita | תזונה ותוספים | 15 | 05-04-11 00:24 |
דרושה חוות דעת על תוכנית ab שנכתבה עבורי במכון | Haim5450 | אימונים | 28 | 31-05-10 23:15 |
הכנתי תפריט לנשים, כנסו וכתבו מה אתם חושבים. | F][_aMe | תזונה ותוספים | 13 | 27-07-07 11:05 |
תפריט חיטוב-רוצה לשמוע את חוות הדעת שלכם. | HuSxXx | תזונה ותוספים | 2 | 18-06-07 17:30 |
חברה תפריט לחיטוב דרושה עזרה | roy makaay | תזונה ותוספים | 6 | 02-05-07 11:11 |