|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() וואי אני מהזה מקווה שאתה ציני
ואם לא...אז בוא תחרות מי מרים יותר
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() wtf?????...
"כול היד 45" אתה אמיתי? קודם כול בילדר תמיד חזק מאוד יחסית לאדם הממוצע שלא מתאמן קבוע בחדר כושר השרירים שלו זה לא אוויר דחוס =\ ויש כמה שיטות אימון,ברגע שהמטרה להרים כמה שיותר-אז כן התכנית שונה והיכולת להרים יותר תשתפר,אבל מה הקשר בין זה וידיים גדולות? אתה לא בדיוק מפעיל את היד 45 כשאתה יורד לסקוואט או מושך דדליפט =\ בקיצור אתה לא יודע על מה אתה מדבר וההוא עם הערה על האבקות הופלץ מאיזה חור תחת שעיר |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר מתחיל
|
![]() מייק אתה חושב שידיים של בילדר חזקות יותר משל פוואר ליפטר? כי הידיים של בילדר לרוב הרבה יותר גדולות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() i don't get y there is a "big fight"
between those to in this forum y can't b a grey area, with people like me? i like to life heavy, and to be big, and every while and then to cut a little bit whats wrong in that? after u get X mass of muscles and u r combining basic power lifting drills + 3-6 sets to biceps / triceps and 15-10 minutes of aerobic each day u can be very strong, big, fucking massive beefcake and still not b over 13-14 BF whats the big fucking problem in that? thast my goal, to be 95-100 KG on 170-172 cm with 13-14 BF thats biggg thats huge!! u have veins on the fingersss and u look massive and u can lift 3259059 deadlift / bench / squat / press
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
חדר כושר: Your R your Own Gym
|
![]() Yo homie i totally agree with ya..
the only big difference between builder and lifter (includes both if person does weight lifting or strenght training) is that the results are different 1-5 reps 85-100% Neural Strength & Power, little hypertrophy 6-8 reps 75-85% Neural 1st, metabolic 2nd Strength 1st, hypertrophy 2nd 9-12 reps 70-75% Metabolic 1st, neural 2nd Hypertrophy 1st, strength 2nd the first is Olympic weight lifter for example the seconds is just ordinary gym rat or powerlifter the third is bodybuilder thats the whole difference , it depends what u prefer strenght or hyperthropy.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
כללי:: מראה מראה שעל הקיר, מי הרוסי הלבן בכל העיר?
עוסק ב:: גיוסים!
|
![]() כל עוד אתה לא מתחרה אני לא חושב שיש בכלל מקום להגדיר את עצמך בתור אחת מהקטגוריות, כל מתאמן מתחיל יגדל ויתחזק לא משנה איך הוא עובד כל עוד הוא שומר על תזונה ותוכנית אימונים נורמאלית, ואני בספק שההבדל בין תוכניות כוח לפיצולים יהיה כ"כ משמעותי בתוצאות הסופיות חוץ מההתקדמות אולי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
נפיחון
|
![]() ואי אבל למה להקפיץ אשכול לפני חודש למה לעזעל??
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
רוצה לדעת פעם אחת ולתמיד(סקס וחדר כושר -בעקיפין) | eitanh1982 | פיתוח גוף-כללי | 35 | 30-12-09 18:03 |
אני רוצה להבין אחת ולתמיד - מסה ? - חיטוב ? | ISR | פיתוח גוף-כללי | 8 | 24-02-09 19:26 |
אני רוצה להבין משהו | Raffib | פיתוח גוף תחרותי | 9 | 20-08-07 13:48 |
טוב הנה כמה מיתוסים שצריך להבין אחת ולתמיד.. | hodayoosh *L* | תזונה ותוספים | 14 | 19-08-07 12:25 |