|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() אתה שוקל 62 ק"ג
אתה לא צריך יותר מ: 170 חלבון 350 פחמימה 60 שומן אתה תעלה מזה יפה מאוד שלא יזיינו לך תשכל, אחרי כמה שבועות אתה יכל להוסיף עוד קצת קלוריות או שתתקע, ככל שתעלה במשקל ותזדקק ליותר אוכל כדאי לגדול ולהתחזק תוסיף,בהדרגה.. ביינתים זה מספיק עד שתגיע ל70 ק"ג. שלא יזיינו לך תשכל.. 170 גרם חלבון=680 קלוריות 350 גרם פחמימה=1400 קלוריות 60 גרם שומן= 540 קלוריות 680+1400+540=2620 קלוריות זה מה שאתה צריך לאכול ביום. תתאמן חזק תאכל טוב תישן הרבה סבלנות ואתה תגדל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() עכשיו יבוא איזה ילד ss יגיד למה לא לעלות יותר שומן? מה רע ב 200 גרם שומן ביום?
סניקרס זה בריא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והוא בקושי יגדל אם 2600 קלוריות, זה רק קצת מעל הנייטראלי. מה אתה קשור? לך להטריל במקום אחר.
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() הbmr שלו זה 1692 קלוריות, אחרי הכפלה מוגזמת של 1.3 זה יוצא 2200 קלוריות. הוא שורף ביום גג 2200 קלוריות אפילו פחות, עם יאכל 2600+++ הוא לא יגדל? אתה מתייחס רק למאזן קלורי ולא מאיפה האוכל בא, אני מסכים איתך שלא יהרוג אותו להוסיף עוד 100-200 קלוריות ואני מחזק את הדעה שלך כשאני אומר שיוסיף עוד קלוריות בהמשך, כשיתפוס קצת מסה. לאט לאט.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה... זה מה שאני יעשה...
אז אם אני יוסיף ממתק או שניים למה שאמרתי מקודם (מה שיעלה אותי ל2600 קלוריות) זה יהיה טוב נכון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() כה סבבה אין בעיה עם זה.. זה אוכל משמח ככה תהיה לך יותר מוטיבציה להמשיך לאכול טוב להתאמן חזק ולדבוק במטרה
בהצלחה חבר.. תעדכן |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() יאי לי
![]() אני מרוצה... יש לי הרבה דברים לאכול וגם ממתקים... מצויין.... ככה למשך איזה חודשיים... שלוש... סבבה... תודה רבה כולם! |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כשאני שקלתי 58 2600 לא השפיע עלי, הייתי צריך 2800+
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() יאללה תאכל 3000 וזהו!
![]() ![]() ![]() ![]() הוויכוח הזה חסר טעם באמת, בהצלחה שיהיה |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל הבנאדם בקושי יגדל מ 2600 קלוריות... יגדל, אבל בקושי.
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() אני מפחד מלהשמין מידי.. כי אמא שלי תגרום לי להפסיק את המסה ותפסיק לקנות את הדברים שאני צריך......
דרך אגב... רציתי לשאול.. בהנחה שאני נשאר אם ה2600 קלוריות. 300 קלוריות יכולים לבוא ממתקים? ואז יהיה לי 153 חלבון... וכל השאר פחממות ושומנים (בערך 90 גרם שומן) |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולהשמין? אם תאכל כמו שצריך ותתאמן כמו שצריך אתה לא תשמין.
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() מה יש לך מממתקים מה אתה בן 5? תאכל הרבה אוכל טוב ,תתאמן חזק, תישן הרבה,= תגדל ולא תשמין הרבה.[תלוי בגנטיקה שלך]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() א. יש לי חראא של גנטיקה. אני משמין כמו כלום....
ב. אני מת על ממתקים.. זאת הסיבה העיקרית שקשה לי אם תפריטים.... ועכשיו שחסר לי קלוריות זה דבר טוב... ג. ברור שאני ישמין. הרי הנטראלי שלי זה 2200 קלוריות.. אז יהיה לי 500 קלוריות יותר. זה 0.5 קילו כל שבוע.. זה 2 קילו בחודש... ומתוחם רק חלק קטן שריר.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ההפך, אם אתה עובד כמו שצריך, אז הרוב זה שריר וקצת שומן.
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי תוכנית fbw ואני יכול להתאמן רק פעמיים בשבוע...
היא תוכנית מבודדת אם משקולות. אבל אני בקאנטרי ולא מרשים לי לעשות תרגילים מורכבים. ויש לי מנוי כבר.. וזה דיי יקר אז אסור לי לעשות את זה בחודשיים הקרובים... בכל מקרה.. אני גדל בנתיים. ואני גם עושה הרבה סיבולת שריר אם המשקל שלי(חייב לאמנות לחימה) קיצרץ אני עובד בדרכים לא מקובלות ופחות טובות.. אבל אין אפשרות אחרת אני עושה עוד ספורט.... קיצר אני יודע שתגידו שאני ליצן אבל כמו שאמרתי אין שום אפשרות אחרת.... וזה עדיף על כלום לא ככה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומה זה לא מרשים תרגילים מורכבים? תגיד להם שאתה שילמת כדי להתאמן, ואתה הולך להתאמן, אם הם לא רוצים שתעשה תרגילים אמיתיים שיחזירו לך את הכסף.
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() אמרתי את זה. הם דיברו אם ההורים שלי ושכנעו אותם שמבודדים זה אותו דבר רק פחות מסוכן.. קיצר תעמין לי שאין שום בררה אחרת.. ככה זה..
ורק פעמיים בשבועה כי כל יום יש לי הרבה חוגים. כל יום.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה אתה בן 5 שלא יכול להחליט בעצמך? לך אל המאמנים, ותגיד להם שאתה שילמת למכון כדי להתאמן, אם הם לא רוצים שתתאמן שיחזירו לך את הכסף.
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() אבל ההורים שלי שילמו. והם לא מוכנים שאנ ילך למשהוא אחר. כי בקנטרי יש כל מיני דברים שאני הולך אליהם ואז זה כאילו עוד משהוא בחינים.. קיצר אין פיטרון... אבל זה עדיף על כלום לא???
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חישוב של ערכים תזונתיים. | 007noob007 | תזונה ותוספים | 0 | 05-12-10 15:53 |
עזרה עם חישוב ערכים | yair3333 | תזונה ותוספים | 5 | 29-06-09 15:41 |
שאלה בקשר חישוב ערכים של עוף בחיטוב: | Triple_H | תזונה ותוספים | 5 | 16-02-09 20:20 |
ערכים תזונתיים | shlomi1994 | תזונה ותוספים | 8 | 06-01-09 14:22 |
חישוב ערכים..כנסו.. | BXL | תזונה ותוספים | 6 | 07-01-08 13:52 |