|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אוקיי אז לכל האלה שיורדים על הידע שלי !! הידע שלי רחב! ואתם לא יודעים איך הייתי נראה לפני המכון!! חוץ מזה זה ממש חוכמה לרדת עלי שאני רפוי כל הגוף בלי פוזה ובלי שום תאורה אה? לא צריך יותר אני לא פותח פה אשכולות לא צריך את זה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() ואל תתיחס לאנשים שאומרים לך דבר שהם לא מבינים מהחיים.
לכל אחד יש את הזכות לעסוק באיזה ענף ספורט שהוא רוצה ל הכבוד לך שדווקא שאין לך את הנתונים אתה הולך עם הראש בקיר לא מוותר ומתאמן. בהצלחה מן ![]()
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() בגלל שאין לו מבנה התחלתי שרירי זה אומר שהוא לא יצליח להתפתח כמו שצריך?:dry:
לך תדע אולי הוא יתחיל להתאמן תוך שנה הוא היה גם יותר גדול ממך הלוואי שהיה ככה ומה שאליאב אומר אני מסכים איתך במאה אחוז אבל מישהו פה אמר שתוכל 3 ארוחות ולא 6 טעה בגדול הוא צריך לאכול כל 3 שעות אבל לדחוף כמות קלוריות יותר נמוכה אבל לחלק את זה ל6 ארוחות!!!!!!!!!:dry: |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() מסקנה:
צריך להמשיך להתאמן על מאסה , לאכול 6 ארוחות ביום ולא להפגיז בכל ארוחה...להישאר על מאזן קלורי מתון.... אני צודק? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
כודם כל, אתה לא יורד עליי, תעביר עליי ביקורת בכיף רק אל תקלל... עד כמה שאני יודע אתה יותר וותיק ממני פה, יש לך יותר הודעות ממני, ואתה מדבר הרבה יותר שטויות ממני.. הנה מפשט שאתה כתבת לפני מספר ימים ואני מצטט: ציטוט:
בכל אופן אני לא ירדתי על פותח הפוסט ולא תפסתי תחת בגלל הגנטיקה שלי, אני לא משחק אותה איזה אריסטוקרט עם האף למעלה כמו כמה אחדים מפה אז לך תכאל פולים.. אני חושב שזה חבל שיש אנשים שמנסים בכוח להכנס לתחום הזה של פיתוח גוף גם אם זה לא בשבילם, אתה אחד מהאנשים האלו ראיתי תמונות שלך, יש לך מבנה גוף צר והגנטיקה שלך מגבילה אותך, כמה שזה כואב אבל אני במכומך הייתי מוותר על כל העניין הזה של פיתוח גוף ומנסה למצוא לי עיסוק אחר, אם אתה רוצה אתה יכול לעשות קושר ולשמור על גוף בריא, אבל לא לעסוק בפיתוח גוף... אז יש בכל זאת אנשים שכן מתעקשים ולא מוותרים אני פשוט אומר את דעתי, שאני לא מבין את האנשים האלו, זה כמו שאתה תרצה להיות שחקן כדורסל ויש לך אחלה דריבל ואתה מת על הספורט הזה, אבל יש רק בעייה אחת - אתה נמוח... כמה איברסונים כבר יש? כך את זה לתשומת ליבך..
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אחי, אל תשווה בכלל פיתוח גוף לכדורסל כי כל אחד יכול לפתח גוף אחד יקח לו יותר זמן ואחד יקח לו פחות זמן אבל כולם ישיגו את המטרה בסופו של דבר מסכים? וכדורסלן יש גם כאלה שגבוהים ולא יודעים לשחק זה או שיש לך או שלא איך שאומרים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() אבל אני לא מבין אותך! סיקס פאק!
פסדר נגיד שאני רזה :s התנפחות לא קשורה לגנטיקה! אולי רק המהירות של ההתנפחות! וחוץ מזה אני לא רוצה להיות קולמן או משו שקרוב אליו בכלל! מספיק לי כמוך רק אולי חזה יותר עצבני |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | ||
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() כמו האלה בפרסומת בצד שמה של השיטה של ישראל בודי ...אני יצליח?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() לפי התאים אתה מתאמן בשייפ נכון?
השאלה איפה בפתח תקווה לא נראה לי ראשון פעם הייתי שם נראה דומה |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() לפי דעתי סיקספאק צריך לבקש סליחה ולהגיד טעיתי..לא יקרה לך כלום..חאלס לנסות להסביר את עצמך
כל אחד יבחר לעצמו באיזה ענף ספורט הוא רוצה להתאמן ודווקא בגלל שהגוף שלו לא נראה הכי טוב אז את זה הוא צריך לשפר..זה כל הקטע פה אם עוד לא הבנת צריך להתאמן על דברים שאתה לא טוב בהם ולשפר אותם..בלי שום קשר לגנטיקה וכלום ..רובנו כאן חובבנים ורוצים לשפר את המבנה גוף שלנו סה"כ.
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() סיקס פאק אולי קצת הוריד לך את המוטיבציה אבל זכותו להגיד מה שהוא חושב
וגנטיקה זה חלק מאוד מאוד חשוב אין מה לעשות
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל יום חייב לבוא איזה 2~3 ילדים שיעבירו איזה בדיחה בקטנה על החזה שלי... מעניין לי את הזין הילדים האלה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר מתחיל
|
![]() אחי אני אומר לך בתור אחד שהיה פה ובפורומים אחרים הרבה לפני כל ה SIX PACKים האלה ועוד 10 כמוהו עם כל הכבוד למאסה היפה שיש לו...אל תיקח את הדברים כזה ברצינות וכל דבר שבן אדם זורק לך תיקח ללב,יש פה מלא אנשים שלא מבינים[גם אני לא מבין גדול למרות שאני איזה 4 שנים כבר בעסק הזה,התחלתי נער שמן ועכשיו אני אחרת לגמרי אני לא רוצה לדבר על עצמי אבל בוא נגיד ככה אני לא נראה כזה 'גרוע']בנוגע למה שאמרת,תתאים לך תפריט,תתחיל להתאמן,לרוץ,כדורסל,מה שאתה רוצה,ותתחטב לאט לאט,תשאל אנשים,תקרא,תתעניין אל תסמוך על מה שאנשים פה אומרים למה שזה יכול להיות ילד בן 13 שלא מבין כלום מהחיים שלו זורק לך משפט כאילו עכשיו חזר ממר אולימפיה,ואני יודע מה אתה מחפש אחי אז אל תקשיב פה לכל אחד שאומר 'תתנפח תפוס מאסה,תעלה 50 קילו שריר' ושאר הנפצות,אתה רוצה גוף מעוצב וואלה שיהיה לך כיף להתסכל במראה לא יותר מזה לפי מה שהבנתי נכון[בערך כמוני]זה לא מטרה בשמיים,בשמיים זה להיות 90-100 קילו על אחוזי שומן נמוכים,אבל זה לא מה שאתה רוצה,אז סך הכל תתאמן ותאכל כמו שצריך ותגיע לשמה,תשנה פה תשנה שם תתאים את התפריט והאימונים למצב שלך,אם צריך תעלה איזה כמה קילו שריר,אם צריך תחטב וזהו..כל טמבל יכול לעשות את זה אל תקשיב למה שאנשים פה אומרים כל אחד עלה פי קילו וחצי שריר מדבר כאילו חזר ממלחמה,זה לא אמור להיות קשה,אם תצטרך עזרה דבר איתי בפרטי אני ינסה לעזור לך כמה שאני יכול...אחרי הכל אני לא מבין גדול כמו כל הרוני קולמנים למיניהם פה...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() בידיוק,לדעתי אין מה להוסיף
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|