|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
במקרה אתה מדבר עם בנאדם שהתעסק בשטויות האלה של מכס\מע"מ. מכס\מעמ (היינו פרוטקשן) נקבע באחוזים ולכן חישוב התשלום הוא קבוע בזה ולא משתנה הנתונים המשתנים הם המשלוח, ביטוח ואגרות למניהם את החבילה בד"כ השולח מבטח רק רצוי לוודא איתו. ואת הכופר משלמים בדואר או לשליח תלוי איך שלחת את זה נערך לאחרונה על ידי HeavyDuty, 24-08-10 בשעה 00:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
את החגורה אפשר לחורר, ככה שהיא טובה לכולם (יש בה חורים גם לאבי ביטר) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() lolol
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
והחגורה תקיף אותך 3 פעמים, אל תהיה מצחיק יש גדלים וכל אחד לפי היקף מותניים שלו יש לך בדכ טווח של 3\4 אינטש שזה יוצא כמה ס"מ טובים ואם אתה בגבול העליון קח את המידה העליונה זה כדי שיהיה לך נוח לשים ולהוריד אותה ולא כדי שהחגורה תסתיים לך מאחורי הגב זו לא המטרה. נערך לאחרונה על ידי HeavyDuty, 24-08-10 בשעה 23:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Banned
|
![]() ?
אתה ליצן כל מי שהזמין ארצה, הזמין xl |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Banned
|
![]() תזמין מה שאתה רוצה רק במקום לומר תודה על עצה שבנאדם מנסה לעזור לך שיהיה לך יותר קל ונוח לעבוד עם החגורה אתה מסתלבט. לא יפה!
אבל כנראה אתה משתייך לקבוצת האנשים שנוח להם בכל מצב העיקר לא ללמוד כאילו חחח אז שיהיה לך סבבה עם זה. כי רוב העולם חושב אחרת בגלל זה יש מידות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Banned
|
![]() בוא נגיד שהאנשים הבודדים שהזמינו xl ומי שמשקיע בציוד כזה זה בדכ אנשים די גדולים ורחבים. אנשים שסתם מתאמנים אפילו לא יודעים מה זה
כנראה שהוא לא כמוהם זו עובדה! אם הוא צריך לנקב 2 חורים בנוסף הוא כנראה לא מדד את עצמו לפני הקנייה. ומי שאטום פה ולא מקשיב זה אתה והוא ביחד. עכשיו הוא יגיד עוד פעם כמובן! אבללללל כוללללםםםם הזמינננווווו xl 2 מצחיקים אתם |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה שם לב שאתה מזיין את המוח בכל הזדמנות? אני 3 חורים אחורה מהחגורה, וטוב לי איתה אני יכול לחורר מתי שאני רוצה, והחגורה משמשת אותי לסטים של כמה שניות, אני לא מסתובב איתה במכון כמו טמבל ויש אנשים שעולים ויורדים במשקל הרבה, אתה מצפה גם שיהיה להם סטים שונים של חגורות בבית? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
כבר בפוסט של הסקוואט הבנתי שהוא טרול, תראה איך הוא מתעצבן שלא עונים לו.. זה מצחיק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר מתחיל
|
![]() אני מוכן להזמין איתך גם את החגורה הזאת...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
|
![]() ^ זה HeavyDuty
הוא פתח משתמש חדש והבין שאנחנו צודקים ורוצה להזמין חגורות עם קבוצה LOLZ |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
|
![]() חחח מאיפה אתה יודע?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Banned
|
![]() עשיתי בדיקת ip
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
המלצה?|צריך המלצה על אבקת מסה | TimeToEat | תזונה ותוספים | 4 | 11-01-10 01:30 |
כמה שאלות בנוגע לחגורת גב | גוזי | פציעות ספורט | 1 | 22-03-09 19:33 |
צריך המלצה לאבקה. | IGOR | תזונה ותוספים | 2 | 07-11-08 16:27 |
צריך המלצה | yogev l. | אימונים | 4 | 05-03-08 17:56 |
מתחילים לי כאבים בגב התחתון - המלצה לחגורת גב | infifi | פציעות ספורט | 11 | 10-06-07 18:49 |