ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 07-03-07, 17:57   #21
יוסייי
חבר פעיל

אני ראיתי כמה אנשים עושים על הפריצר עם מוט ישר אולימפי קוראים לו נראה לי אבל לא מוט ששוקל 20 קילו 14 ככה נראה לי
בגודל של המוט W

אז מה אתם אומרים לעשום עם מוט שר על הפריצ'ר או בעמידה גם יפתור בעיה של מפרקים לא?
יוסייי מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-03-07, 18:03   #22
Ori-Silver
חבר פעיל

הסמל האישי שלOri-Silver

ציטוט:
פורסם במקור על ידי - Idan -
ניסיתי לאייר את זה בצורה מגוחכת.
היום ניסיתי את זה וזה פשוט בלתי אפשרי לשמור על פרק כף היד ישר חוץ מזה זה לא נראה לי כזה קריטי אחרת בכל השנה וחצי שאני מתאמן הייתי נפצע
Ori-Silver מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-03-07, 18:11   #23
Yoshi-Moto
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלYoshi-Moto

שלח הודעה דרך MSN אל Yoshi-Moto

[quote=zidan]בתור "ראש מחלקת השאלות המפגרות של ישראלבודי." לא הייתי מצפה ממך לשאלה כזאת...........

מה קרה לכם? מה הביג דיל? עניין אותי אם הוא השקיע וצייר את זה, הבנתי שכן ואמרתי לו גם כל הכבוד על ההשעה, תמשיכו בפוסט כרגיל וסתמו תפה

Eitan Davidovich
מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט.
עוזר גם בפייסבוק.

Yoshi-Moto מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-03-07, 18:13   #24
Yoshi-Moto

הסמל האישי שלYoshi-Moto

שלח הודעה דרך MSN אל Yoshi-Moto

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ori-silver
היום ניסיתי את זה וזה פשוט בלתי אפשרי לשמור על פרק כף היד ישר חוץ מזה זה לא נראה לי כזה קריטי אחרת בכל השנה וחצי שאני מתאמן הייתי נפצע
בגלל זה אנשים מתחילים להתמש באחיזה פתוחה, כשאתה באחיזה פתוחה אתה חייב להיות במצב ההוא(החלק הנכון בציור של עידן)

Eitan Davidovich
מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט.
עוזר גם בפייסבוק.

Yoshi-Moto מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-03-07, 18:40   #25
- Idan -
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי של- Idan -

שלח הודעה דרך Yahoo אל - Idan -

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ORI-SILVER
הרעיון הוא לא שכף היד תהיה במצב אנך לגמרי, אלא שהמשקל ישב על שורש כף היד ולא לכיוון האצבעות. מן הסתם הציור שלי לא מדויק כי זה קצת קשה לצייר במחשב, אבל הרעיון היה להמחיש שהוקטור של המשקל יהיה לאמה ולא מחוצה לה. אני מניח שאף אחד לא יצליח להחזיק משקל כבד כשכף היד לא מתכופפת אחרת למוט לא יהיה איפה לשבת, אבל כל עוד המשקל יושב על שורש כף היד אז זה בסדר.

אם אתה לא מרגיש אי נוחות עם האחיזה שאתה משתמש כרגע, אז כנראה שאתה לא עושה משהו לא נכון ולכן אין מה לתקן אצלך. אבל אני בהחלט לא מרגיש נוח עם האחיזה.
- Idan - מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-03-07, 00:39   #26
הזברה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי יוסייי
אני ראיתי כמה אנשים עושים על הפריצר עם מוט ישר אולימפי קוראים לו נראה לי אבל לא מוט ששוקל 20 קילו 14 ככה נראה לי
בגודל של המוט W

אז מה אתם אומרים לעשום עם מוט שר על הפריצ'ר או בעמידה גם יפתור בעיה של מפרקים לא?
בעמידה בדרך כלל האחיזה טיבעית ונוחה יותר ,כשלוקחים את המרפקים קדימה בדרך כלל מקרבים אותם ואז האחיזה נהפכת להיות בעייתית .שמע ,קח בחשבון שאני לא רופא ואני לא יכול לדעת באמת מה יש לך, פשוט תארתי לך פציעה שנפוצה מאוד בגלל התרגיל הזה.מהנסיון שלי עם אנשים אחרי שחוטפים פציעה בגיד הזה, כואב גם בתרגילים שאתה עובד בהם רגיל.
לדעתי אבל רק לדעתי, עדיף לך לרדת לתקופה קצרה ממוט בפריצר. אם אתה מתעקש להשאר שם, תנסה לעשות עליו כפיפה עם סיבוב עם דאמבלים או יותר טוב, פטישים.זה יכול להוריד מהצד הפנימי של הפרק קצת לחץ. אבל שוב, תרד קצת בהתחלה במשקלים ותמיד טוב לעשות deload לכל הגוף מדי פעם.

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא