|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() אני ראיתי כמה אנשים עושים על הפריצר עם מוט ישר אולימפי קוראים לו נראה לי אבל לא מוט ששוקל 20 קילו 14 ככה נראה לי
בגודל של המוט W אז מה אתם אומרים לעשום עם מוט שר על הפריצ'ר או בעמידה גם יפתור בעיה של מפרקים לא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() [quote=zidan]בתור "ראש מחלקת השאלות המפגרות של ישראלבודי." לא הייתי מצפה ממך לשאלה כזאת...........
מה קרה לכם? מה הביג דיל? עניין אותי אם הוא השקיע וצייר את זה, הבנתי שכן ואמרתי לו גם כל הכבוד על ההשעה, תמשיכו בפוסט כרגיל וסתמו תפה
![]() |
#24 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אם אתה לא מרגיש אי נוחות עם האחיזה שאתה משתמש כרגע, אז כנראה שאתה לא עושה משהו לא נכון ולכן אין מה לתקן אצלך. אבל אני בהחלט לא מרגיש נוח עם האחיזה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
|
![]() ציטוט:
לדעתי אבל רק לדעתי, עדיף לך לרדת לתקופה קצרה ממוט בפריצר. אם אתה מתעקש להשאר שם, תנסה לעשות עליו כפיפה עם סיבוב עם דאמבלים או יותר טוב, פטישים.זה יכול להוריד מהצד הפנימי של הפרק קצת לחץ. אבל שוב, תרד קצת בהתחלה במשקלים ותמיד טוב לעשות deload לכל הגוף מדי פעם.
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|