|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() רגליים נראות בפיגור.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() ציטוט:
תקשיב, אם אתה חושב שמראה לא אומר לשנות לך משהו אז אתה טועה. אבל אני לא אכנס איתך לזה כי זה לא רלוונטי באשכול. ואתה גם סותר את עצמך אחרי שניה במשפט בכך שאתה אומר שהמראה לא משנה. אז בא לו להסתפר כך, אז נכון הוא לא צריך אישור ממנו אבל הוא סה"כ אמר לו את דעתו ואתה קופץ להגנה עליו ותוקף את הבחור. בקיצור תפסיקו להיות "גברים" מאחורי המקלדת ותתחילו לדבר כמו שצריך בצורה מכובדת ובוגרת. לפותח הפוסט, נראה שינוי טוב. באמת אחרי 4 חודשים אי אפשר להפוך לקולמן. תמשיך להשקיע ולעבוד חזק, תקרא על התוכניות הכוח שיש באתר. לגבי השיער שלך, גם אני לא מבין את זה וזה נראה מגוחך לדעתי (אבל כמו שאמרו פה תעשה מה שאתה חושב).
חיטוב כל הדרך אל הבנק, רבאק הבנק קרוב כבר משקל מאסה אחרון: 88 משקל אמצע חיטוב: 80 03.06.10/ 75 1.8.10 משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא) "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לגבי השיער תאמין לי הרוב אוהבים והעיקר שאני אוהב .. חחח בכל זאת להיסתובב רגיל (אם גלח או ליפה או סתם .. )אני יסתובב כל החיים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() תלמד עברית, זה יותר חשוב מתוכנית כוח או עם איזו תספורת אתה הולך... (לא בא לעליב, באמת תשקיע בזה).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() מה קשור עכשיו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
חיטוב כל הדרך אל הבנק, רבאק הבנק קרוב כבר משקל מאסה אחרון: 88 משקל אמצע חיטוב: 80 03.06.10/ 75 1.8.10 משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא) "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה שיש פה כמה שלא יתבגרו לגיל שלהם הכל בסדר אם הפורום הזה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר מתחיל
|
![]() אחלה שיפור אחי תמשיך לעבוד..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() בתור אחד שאח שלו סובל מבעיות כאלה,והאגודה הוקמה לאנשים כמוהו,זה באמת דבר מעליב לשמוע.
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אנשיים | dordavid | אימונים | 12 | 23-03-09 20:38 |
רק בייספס בנתיים.. אמצע חיטוב :] | shaytaub | גלריות הגולשים | 29 | 02-11-07 20:19 |
תוכנית Ab (בנתיים רק A) | 007 | אימונים | 3 | 28-06-07 20:13 |
תמונת יד, רק זה בנתיים.. | shaytaub | גלריות הגולשים | 47 | 13-04-07 19:50 |