|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אתה צוחק עליי ? אתה אומר חיטוב ?
לא רואים לך קוביות כי אולי הם לא מספיק חזקות לא חשבתי על זה ? אני יושב על יותר אחוז שומן ממך ובולטים לי הריבועים בלי שאני עושה שריר לא חייב להיות רזה רזה רזה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אחי אתה רוצה להגיע לים עם ריבועים? מה הטעם? בנות לא יסכתלו על הריבועים שלך הם יסתכלו על כמה שרזה אתה! זה כמו איזה אחד שאמר פה שאם יש לך פצע ענק על הפרצוף אף אחד לא ישים לב אליו אם יש לך זין על המצח. מאסה בדחיפות.
נ.ב לא מעליב אחי רק נותן ביקורת בונה |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() גבר גבר מסה בלי לחשבן
תן בראש אפילו עוד 20 קילו ואני בספק עם תצתרך לחטב איזה חיטוב עכשיו מה אתה גנוב?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() האמת שקצת השפעתם עלי לוותר על החיטוב ולהתחיל מסה.. אבל עדיין.. אנשים פה ממשיכים לטעון שאני לא אוכל כלום, ואני אוכל המון..
עד עכשיו אכלתי היום צלחת קוסקוס גדולה, 4 משולשים של פיצה ובמבה, ועדיין לא אכלנו ארוחת ערב.. וזה יום שישי שאני אוכל פחות. בכל מקרה האוכל הזה לא מזין בשיט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() את מה אתה רוצה לחטב את העצמות???
תתחיל מסה דחוף!! תקרא מאמרים ותתחיל לעלות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
10 קרטוני קורפלקס שיש בבית את כל האורז והבשר שיש בבית את כל הפירות והירקות שיש בבית את כל הסלטים , רטבים, חומוס, טחינה שיש בבית את כל ההאגוזים, גרעינים וכאלה שיש בבית את כל הלחם, מוצרי לחם שיש בבית. תלך לסופר השכונתי ותרוקן אותו. תלך לסופר גדול בסביבה ותגמור את כל הסופר עד הערב. שהוא נגמר גם הוא תחכה בחנייה למשאיות של האספקה ותאכל אותם לפני שהן מגיעות לסופר וכך הלאה.. בין לבין תיקח ברזלים, תעשה סקוואט, דדליפט, לחיצת חזה, בנט אובר ראוו ולחיצת כתפיים.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() כי אתה שמן אחי מה לעשות! חחחחחחחח סתם בצחוק! תיקח ברוח טובה!
![]() נמרוד ראסמי שתוק! מה אתה משחק אותה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני מת מרעב, אבל עוד חצי שעה ארוחת ערב..
בכל מקרה לפני שלוש ימים לדוגמא אכלתי בבוקר-לחמניה עם 3 פרוסות פסטרמה, בשתיים אכלתי איזה 6 שניצלים גדולים עם צ'יפס בארבע ככה אכלתי קערת קרונפלקס ובערב אכלתי פרוסת פסטרמה וסלט ירקות, ולפני שהלכתי לישון אכלתי מעדן.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() טוב תאמת די שכנעתם אותי פה להתחיל דווקא בתפריט של עלייה במסה(הפחדתם אותי בעיקר..)
אז נראה כבר שבוע הבא בפגישה עם הדיאטיקן מה הוא יגיד.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() תטחן חזק תעלה תמונות עוד שנה והיה טוב!
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() במצב כזה אתה צריך בוקר טוב 500 קלוריות :]
![]() |
#35 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
-קערית קורנפלקס/ברנפלקס, חביתה משתי ביצים בלחמניה. -ארוחת 10 בבצפר, 4 פרוסות לחם, 4 פרוסות פסטרמה בתוכם. אתה חוזר הבית -100 גרם חזה עוף, כוס אורז או פסטה, סלט ירקות גדול (שיכלול שמן זית עבור שמן איכותי, ואבוקדו). -בין לבין אתה מנשנש פירות ויגורטים! -שעה לפני אימון דופק עוד מלחת שיבולת שועל. -ישר לאחר אימון מרביץ 2 בננות, קופסת טונה. -שעה לאחר אימון אתה דופק ארוחה גדולה, בשר/עוף, פסטה/אורז/תפחוי אדמה, סלט. -חצי שעה לפני שינה טוחן 1-2 קוטג' עם לחם ואיזה 2 יוגורטים. זה סתם דוגמא ליום אכילה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה חושב שאתה צריך חיטוב, אז יש לך בעיה רצינית, אפילו מאוד
רצינית הייתי אומר.
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() תתאאאאאאאכלללללללללל יא סומלי ממוצע ...אין מה לחטבבבבבבבב
![]() |
#38 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
וגם אתה תהיה אם מסה נחמדה קצת על אחוז שומן כזה תיראה הרבה יותר טוב מסומלי על 5 אחוז ללא מסה בכלל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
משתמש ותיק
|
![]() מזה???
יאלה תתחיל לאכול אח שלנו בלגי........ תעלה עוד איזה חצי שנה תמונות נראה שינוי אחי.......
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() כן טוב האמת ששכנעתם אותי..
תודה על התגובות חברה.. פעם הבאה אני מעלה תמונות כשאני 10 קילו יותר ממה שאני עכשיו:].. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|