|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
Fat bastard
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Fat bastard
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ילדים חמודים יקרים, אי אפשר להשוות מסגרת ל"לקרוא מאמרים" בעצמך. מין הסתם יש לי אינטרס ואני איש צוות, אבל לקרוא מאמרים באינטרנט ולעשות ניסויונות= כמה שנים טובות עד שתמצא את מה שטוב לך , וזה ממש אבל ממש לא קרוב לזה שמקצוען מכוון אותך ויודע לעשות את השינויים הנדרשים בזמן הנכון. אבל נכון, לקרוא מאמרים יותר זול, אם זו היתה הכוונה
![]()
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() לא יודע לי זה לקח שבוע.
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
כללי:: קוסטה =]
עוסק ב:: חיים
חדר כושר: שכונה XD
|
![]() כפי שידוע לי, גיל לא מומחה(הוא לא למד את זה במוסד אקדמי כלשהו או עשה תואר וכו')
לפי מה ששמעתי, הוא בדיוק כמו חברה אחרים פה בפורום, שקרא הרבה, למד וניסה ועם קצת שכל פתח על זה עסק. אין שום סיבה, שאתה לא תעשה את זה גם (יש, אם אתה מפגר אז אתה לא תעשה כלום כמובן, וגם גיל לא יעזור במקרה הזה). אני מאמין שלא חסרים אנשים עם נסיון והרבה ידע בתחום שיוכלו לייעץ לך גם בחינם אם אתה מתקשה לבד. ואני מכיר לא מעט אנשים שהגיעו לתוצאות מאוד אבל מאוד יפות בזמן קצר, בלי לדעת מזה ישראלבודי בכלל.. לא חסר מידע מחו"ל שלדעתי הרבה יותר עשיר ממה שתמצא בישראלבודי, כי בסופו של דבר, רוב המאמרים פה מתורגמים מחול. |
![]() |
![]() |
#27 | |
|
![]() ציטוט:
הוא בדיוק כמו האחרים בפורום
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
|
![]() הוא בעיקר מתכוון שהמכרים שלו [פורום מתחרה] מלכלכים על ישראלבודי בצרה קשה...ושניר עושה להם טובה ונכנס ללכלך על ישראלבודי פה בפורום
אלו המכרים שלו [וואני יודע את זה ממקור ראשון]
![]() |
![]() |
#31 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() חברים כל אדם לעצמו , אני אישית מכיר אינספור הצלחות , לקוחות מרוצים, אנשים שמודים עד היום על השיטה הזו. כי היא עובדת .
עם תוצאות לא ניתן להתווכח. במידה ותרצה עוד מידע מעמיק על הנושא תיצור קשר טלפונית ותשאל את היועצים כל שתרצה בשביל כל המידע שאתה צריך ננעל
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
פגישות ייעוץ עם ישראלבאדי | orpir | פיתוח גוף-כללי | 14 | 24-08-09 11:39 |
שאלה למי שהיתייעץ עם ישראלבאדי | HardcorE | תזונה ותוספים | 10 | 05-02-09 21:59 |
כל מי שהיה בחנות של ישראלבאדי - בקשר לאבקת חלבון בשק | Nadav19 | תזונה ותוספים | 11 | 19-02-07 17:14 |