ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   למה דווקא ישראלבאדי? (https://israelbody.com/showthread.php?t=61467)

Moliere 27-11-09 00:44

למה דווקא ישראלבאדי?

הסתכלתי בתמונות של לפני ואחרי באתר של ישראלבאדי וממש התרשמתי וחשבתי גם כן ללכת לפגישת ייעוץ
אבל הבנתי שזה עסק לא זול במיוחד ולפני שאני הולך לזה רציתי לדעת מה ההבדל בין תזונאית שתבנה לי תפריט ומדריך כושר שיעשה לי פרופיל לבין מה שישראלבודי מציעים?

שאלתי את הנציגה של ישראלבאדי את אותה השאלה היא לא ממש ידע לתת לי תשובה מספקת
אז אני שואל פה

יניב צוות ישראלבודי 27-11-09 00:45

תילך לתזונאית ואתה כבר תבין את ההבדל לבד...

Moliere 27-11-09 00:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יניב צוות ישראלבודי (הודעה 948546)

תזונאי עולה 120 שקל
אז לפני שאני עושה את זה אני אשמח אם תוכל לענות לי (לגבי ההבדלים)

Scylla 27-11-09 01:51

שמע אני אומר לך בלי שום אינטרס כלפי ישראלבודי...
דיאטנית לא מבינה מהחיים שלה וזה בערבון. הידע שלהן כלפי תזונת ספורט ככלל, ותזונת מפתחי גוף בפרט - על הפרצוף. גם תזונאית ספורט לא יכולה להבין כמו מישהו שמתמחה בתזונה פיתוח גוף באופן ספציפי. אני אישית מהנסיון שלי הייתי אצל תזונאית בצבא, תזונאית קלינית בוגרת תואר אקדמי, ובאמת היא לא הבינה מהחיים שלה.

חוצמזה שתוכנית אימונים היא לא יכולה לבנות, להמליץ על תוספים וכו'. היא תתן לך תזונה נבונה באופן כללי לא אופטימלית לפיתוח גוף.

לדעתי אין מקום להשוות בכלל.

Moliere 27-11-09 09:16

הבנתי אותך
תודה רבה

avishav1 27-11-09 10:35

הייתי אצל תזונאים בקופת חולים היא הביאה לי תפריט של 50 קלוריות מעל הנייטרלי שלי...הם פשוט לא מבינות את המטרה של פיתוח גוף.

Moliere 27-11-09 14:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי avishav1 (הודעה 948592)
הייתי אצל תזונאים בקופת חולים היא הביאה לי תפריט של 50 קלוריות מעל הנייטרלי שלי...הם פשוט לא מבינות את המטרה של פיתוח גוף.

אני דברתי על תזונאית מטעם המכון כושר

Scylla 27-11-09 16:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי moliere (הודעה 948643)

גם רוב המדריכים "מטעם המכון כושר" בדר"כ ליצנים. אולי התזונאית תהיה סבירה ותדע בגדול קווים כלליים של תזונת פיתוח גוף, אבל אני עדיין מאמין שההבדל בינה לבין ייעוץ של ib או מומחי תזונת פיתוח גוף אחרים - יהיה ענק.

Pro_XXL_Universe 27-11-09 19:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יניב צוות ישראלבודי (הודעה 948546)

למה אתה מכוון אותו רק לתזונאית?חחח
שלח אותו לבן אדם מנוסה ואז ניראה אותך רושם את זה.

Pro_XXL_Universe 27-11-09 19:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי moliere (הודעה 948643)

סטודנטים או סטודנטיות לתזונה...ביררתי את זה השבוע.
אין להם שום תעודה ושום כלום כביכול התעודת סטודנט שלהם מקנה להם איזושהי זכות מטומטמת לתת יעוץ כביכול.
לא שוים יריקה לפרצוף רק 1 מתוך 3000 באמת כדי ללכת אליו אבל תהיה בטוח שזה מישהו שיש לו רקע בתחום הזה ולא סתם איזה שחיף ששיעמם לו ובא ללמוד.

Max90kg 27-11-09 19:04

שמע, שני הדברים לא משתלמים כלכלית. המלצה שלי, תתחיל לקרוא טונות של מאמרים ואתה תגיע רחוק גם לבד. יש לך פורום ייעוץ כדי לשאול שאלות, אתה לא צריך לשלם כסף כדי להצליח

hypertrophy 27-11-09 19:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe (הודעה 948735)
למה אתה מכוון אותו רק לתזונאית?חחח
שלח אותו לבן אדם מנוסה ואז ניראה אותך רושם את זה.

כי הבחור שאל לגבי תזונאיות מול ישראלבודי
אז הוא ענה לו

הבנת?

אושר 27-11-09 21:09

תגובה.

אהלן,

כלקוח (חדש) של ישראל-בודי, אני ממליץ דווקא עליהם.
ללא יעוץ מקצועי (ולא משנה כמה מאמרים קראת), ללא ההכוונה המנוסה של אדם מוסמך שבא גם מרקע של פיתוח גוף, יהיה לך קשה הרבה יותר לראות את התוצאות להגיע להישגים שאליהם אתה מכוון.

דיאטניות קליניות ותזונאיות כאלה ואחרות יכולות לעזור לך לרדת במשקל וכו', אך הן לא מתעסקות בתחום של פיתוח גוף.
בישראל-בודי מרכיבים לך תפריט מגוון שמתאים לאורח החיים שאתה מנהל ומשתנה מפגישה לפגישה, תכנית אימונים שמתאימה להתקדמות שלך, והמחירים שלהם לא בשמיים.

בקיצור - אני ממליץ.

Scylla 28-11-09 07:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max90kg (הודעה 948739)
שמע, שני הדברים לא משתלמים כלכלית. המלצה שלי, תתחיל לקרוא טונות של מאמרים ואתה תגיע רחוק גם לבד. יש לך פורום ייעוץ כדי לשאול שאלות, אתה לא צריך לשלם כסף כדי להצליח

ללכת לישראלבאדי במקום להתחיל להתנסות בעצמך על בשרך באימונים ותזונה... זה יכול לחסוך לך כמה חודשים טובים אם לא יותר של טעויות.

Max90kg 28-11-09 10:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 948837)
ללכת לישראלבאדי במקום להתחיל להתנסות בעצמך על בשרך באימונים ותזונה... זה יכול לחסוך לך כמה חודשים טובים אם לא יותר של טעויות.

לדעתי אם תלך לישראלבודי הסיכוי לעשות טעויות לא קטן. לפי הנסיון שלי אני יכול להגיד לך עוד כמה דברים:
1) אין לישראלבודי שום ביטוח שהתוכנית והתפריט יתנו תוצאות כלשהם. אני בטוח שבנוסף לתוצאות המעולות שאנחנו רואים פה היו כמה אכזבות קשות שאנחנו לא יודעים עליהם
2) אין לישראלבודי שום ביטוח שלא תפצע בזמן ביצוע התוכנית שלהם, זאת אומרת שאם תעבוד נכון לא תפצע, אבל אני לא חושב שבמפגשי יעוץ הם מסבירים איך לעבוד וטכניקות של תרגילים ותתקנו אותי אם אני טועה

אושר 28-11-09 11:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Max90kg (הודעה 948851)
2) אין לישראלבודי שום ביטוח שלא תפצע בזמן ביצוע התוכנית שלהם, זאת אומרת שאם תעבוד נכון לא תפצע, אבל אני לא חושב שבמפגשי יעוץ הם מסבירים איך לעבוד וטכניקות של תרגילים ותתקנו אותי אם אני טועה

אתה טועה.

Max90kg 28-11-09 11:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אושר (הודעה 948860)
אתה טועה.

אתה יכול לפרט יותר?

אושר 28-11-09 16:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max90kg (הודעה 948861)
אתה יכול לפרט יותר?

הם לא מרכיבים לך תכנית ושולחים אותך ככה לחדר כושר, כל תרגיל שנרשם לך אתה מקבל הדגמה תוך כדי, חוץ מזה שלמקרה שלא הבנת את התרגיל לעומק, יש מדריכים בחדר כושר שיכולים להדגים לך איך לבצע בדיוק את התרגיל בחדר כושר.

Max90kg 28-11-09 17:59

יאיר אתה לא הבנת את הנקודה שלי. הנקודה שלי היא לא החסרונות של ישראלבודי. כי מבחינתי אין להם. הנקודה שלי היא שאין להם יתרון על פני למידה וקריאה של חומר בספרים ובאינטרנט וארגון עצמי של תפריט ותוכנית אימונים.
ובחייאת דיי לדחוף את ריפטו לכל מקום.

hypertrophy 28-11-09 18:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max90kg (הודעה 948967)
יאיר אתה לא הבנת את הנקודה שלי. הנקודה שלי היא לא החסרונות של ישראלבודי. כי מבחינתי אין להם. הנקודה שלי היא שאין להם יתרון על פני למידה וקריאה של חומר בספרים ובאינטרנט וארגון עצמי של תפריט ותוכנית אימונים.
ובחייאת דיי לדחוף את ריפטו לכל מקום.

אולי אתה צודק בעיניין הזה
אבל אל תשכח שלא לכולם יש כוח או זמן אטו שניהם לקרוא מאמרים וללמוד את זה
אני מכיר סטונדנטים שעושים את זה ונראה לך שיש להם זמן ללמוד מקצוע חדש?[וואלה זה אשכרה מקצוע חדש]
לא לכולם יש זמן יש כאלו רק רוצים תוצאות והם מעדיפים שמישהו יאמר להם מה לעשות והם ישקיעו בזה

אני הכנסתי את ריפטו בישביל שדניאל יבין את הפואנטה כי הוא פשוט תוכי של פורמים מסוימים[שלא תחשוב שההשוואה שלי מופרכת היא אמיתית לגמרי]

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:06.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ