|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
חוגי הנשים למינהים הן גימיק שיווקי ותו לא בקשר לאימון נשים בישביל לראות תוצאות אין הבדל בין גברים חוץ מעליית משקלים קצת יותר מתונה ושבירת שיאים הרבההה יותר מתונה מאצל גברים כדי למנוע פגיעה מסוכנת בפוריות עבדתי עם החברה שלי על אימוני כוח למטרת עיצוב הגוף [לא שהוא לא היה מעוצב אבל היא רצתה יותר] והתוצאות היו מדהימות כנ"ל מתאמנת שיש לנו בחדר כושר שמתאמנת טוב וגם לה היה שינוי מדהים באסטטיקת הגוף אחת המאמנות אצלו עובדת כבד [יחסית] ומתמקדת בדדליפט וסקוואט ויש לה פלג גוף תחתון שכל נערה בת 16 הייתה רוצה [בלי הגזמה] כשהיא כבר מגרדת את גיל ה-40 [גם הפלג גוף עליון אצלה אסטטי ונשי אבל החלק המרשים באמת הוא הפלג גוף תחתון] מסקנות-כמו גברים רק קצת יותר במתינות
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() היי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
כללי:: אני בחור טוב
עוסק ב:: לימודים
|
![]() יפה שבגילך יש לך זמן להתאמן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() יש...
אבל אני לא מפתחת גוף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר מתחיל
|
![]() כאמור אני בחורה ובאה מתחום פיתוח הגוף והרמת משקלות,ואשמח לסייע.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר מתחיל
|
![]() אכן נשים לא צריכות להתאמן בצורה שונה מגברים,בהתאם למטרה כמובן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני אשמח לשמוע קצת יותר פירוט בנושא
![]() |
#30 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אתה רומז על לחץ תוך בטני משמעותי שמזיק לרחם ? כי זאת הפעם הראשונה שאני שומע על זה.
![]() |
![]() |
#31 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
|
![]() אני מניח שזה קשור ללחץ תוך ביטני אב ל אני מכיר את זה שהרמת משקל גבוה מידי לאישה יכול לפגוע בפוריות
אין הכוונה שלאישה אסור להתאמץ אבל כן אומר שאסור להתפרע עם משקלי העבודה [אישה יכולה להגיע לכשל יכולה לעבוד על הrm שלה בכל טווח חזרות אבל עדיף לא לנסות לשבור את זה בכוח] אם יש מישהו שיש לו הוכחה חד משמעית שאני טועה אני אשמח לשמוע אותה ואת ההסבר שלה כרגע זה מה שאני מכיר
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד תיכון
חדר כושר: fitness
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]()
![]() |
#35 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
אם לא הבנת (כי הראש שלך מלא ב-***) http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A6%...99%D7%95%D7%AA אנחנו חברים אני והטמבל (החרק) שם למעלה שהגבתי לו .. אולי גם את זה פיספסת... נו טוב ואני הסתום ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#36 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() זה טרולים שמשגעים אותכם
כותרת כזו של הפוסט תיצור מייד "מתאמנות" |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
מנהל הפורום
|
![]() been there done that
![]()
![]() |
#39 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
|
![]() ציטוט:
אני לא נגד תרגילים מורכבים אני לא נגד תרגילים שמייצרים לחץ תוך ביטני גבוה ואני לא נגד אימונים עצימים [אני לא מאמין שאני צריך להסביר את זה] אני אומר דבר כזה-שמעתי מכמה מקורות שנשים יכולות ואמורות להתאמן כמו גברים רק להיות יותר ערות לגבי המאמץ שלהם כי מאמץ גבוה מידי שאינו מותאם לסרגל המאמצים של אותה בחורה ספציפית יכול לגרום לפגיעה במערכת הרבייה הנשית אתה רוצה הוכחה לכך שאני תומך בתרגילים מורכבים ומאמץ גם באימון נשים? אתה חבר שלי בפייסבוק כנס לסרטונים שלי ותראה אותי מאמן את חברה שלי [והיא עושה שם לחיצת רגליים ולא סקוואט בגלל פריצה דיסק שנובעת מהיפרלורדוזיס אז אל תחפור לי על זה ניסינו לעשות סקוואט וכאב לה] בקשר להוכחה-לא הפלתי כלום על אף אחד מרתי שאם למישהו יש טענה שסותרת אותי חד משמעית שיביא אותה ואשמח לראות-כרגע מההיכרות שלי עם הנושא [ויש היכרות] אני אמשיך לפי הקווים המנחים שאני מכיר אתה רגוע עכשיו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|