![]() |
האם יש גם נשים בפורום?
בוקר טוב לכולם,
אני כותבת מוקדם בבוקר מפני שאני לפני הליכה למכון כושר. רציתי מאוד לדעת האם יש כאן בפורום גם נשים? אני עובדת על עיצוב הגוף ועדיין לא מצליחה להוריד את השומן מהבטן אני מבינה שזה עיניין של תזונה נכונה לכן שאלתי היא האם מישהו יכול להמליץ על תזונה נכונה לעיצוב הגוף? ברצוני לציין שאני מתעמלת שלוש פעמים בשבוע כשעה בכל אימון ,חצי שעה אנאירובי וחצי אירובי. אני בגיל 43 מאוד אוהבת את עיניין פיתוח הגוף ועיצוב. יום טוב לכול המתאמנים, mayanerz |
ציטוט:
|
נראת מעולה כל הכבוד.
|
ציטוט:
איפה אתה רואה אותה!? |
הוא התכוון בטח שזה שהיא בת 43 ומתאמנת זה מראה משהו לטובה
|
ציטוט:
וואוו בגילך את זה נשמע ממש לטובה האימונים והגיל ... ולומר "וואוו את נראית מעולה" זה שמיים וארץ |
תודה על ההתייחסות,בכל אופן אני יעלה תמונה שלי בקרוב.
מעיין |
ציטוט:
|
יש לי שאלה למבינים אני 1.70 שוקלת 65 האם זה בסדר או שצריך להוסיף או להוריד במשקל?
יש כאן משהו שמתאמן בתל אביב בגרייט שייפ? מעיין |
ציטוט:
a picture is worth a 1000 words? ;);) |
ציטוט:
אני חושב שאחרי תמונה נהיה יותר חכמים בקשר לסוג האימונים שיתאים לך בהזדמנות זאת אני רוצה לומר לכל חברי הפורום-דיר באאאאלקום אתם יודעים מה!!!!!!! |
רציתי לשאול כאן את החכמים ממני בעיקר מי שעשה קורס כי הקטע הזה של אימון נשים בשבילי זה חור בהשכלה.
מה היתרונות של שלל חוגי הנשים כמו פילאטיס יוגה שיעורי עיצוב וכו' חוץ משריפת קלוריות? אצלי בראש כפי שאני תופס אימונים, נשים צריכות להתאמן בצורה לא שונה מגברים על מנת להתעצב, מה דעתכם? |
מה לעשות זה כל כך נדיר שבאים לפה בנות
I cant contain my enthusiasm!!:eek::eek::eek: |
ציטוט:
ואם כבר אנחנו בנושא, השיטה המקובלת של איך נשים מתאמנות בחדר כושר... כולנו ראינו את זה רוטציות בין כל המכשירים בחדר כושר עם פלטה אחת ו30 חזרות... ונשים עושות את זה שנים על גבי שנים בלי להבין למה הם נראות אותו דבר, בזבוז זמן טוטאלי. שורה תחתונה: נשים לא צריכות להתאמן שונה מגברים. |
ציטוט:
|
ברוכים הבאים לפורום!
בעיקרון , אני מבין שאין לך הרבה מסת שריר +את אישה שגם ככה לא יכולה להגיע להרבה מסת שריר , יחסית לגבר כמובן. לכן הבעיה העיקרית היא התזונה מכייבן , כי אני מבין שאת מעוניינת להוריד משקל ולא לעלות מסת שריר... מציע לך לעיין בפורום , לקרוא מאמרים כדי לקבל ידע בסיסי לנסות לבנות תפריט תזונה , לעלות אותו לפורום תזונה ותוספים ואנשים פה יעזרו לך יגידו מה להוריד מה להוסיף. בהצלחה ציטוט:
|
ציטוט:
הוא אמר את זה בציניות כי היא פתחה את הפוסט בגלריית הגולשים.. |
ציטוט:
לא זכור שביקשתי ממך להסביר לי ... מה אתה עורך דין ? תיהיה טוב במה שאתה במחשבים ! ואל תתערב... ;):tongue::tongue::rolleyes: |
אני מקווה שאתה נראית יותר טוב מגדש'ניק בביקיני
|
ביחס להרבה דברים אחרים בחיים.. אני בור במחשבים :cool:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ