|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
כמה אנשים הדרכת לביצוע תרגילים ביוםפ? כמה זמן היה לך נטו לכל מתאמן?שדניכם ב4 בעיניים? במשך כמה זמן זה היה? תענה על כל אלו ואז אוכל לענות לך שתבין את זה בצורה יותר מוחשית...
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
כללי:: משוחרר, מתאמן מתחיל.
עוסק ב:: עבודה והכנות ללימודים
|
![]() אבל עדיין נשארתי עם סימן שאלה לגבי התוכנית שהוכנה לי לבינתיים ולגבי ההמשך...
איזה מאמרים לקרוא אני מחפש אבל לא מוצא מאמרי אימונים של מתחילים וכדומה... התוכניות אימונים של ישראלבודי לא מובנות... לא מובן למה צריך לבצע תרגילים מסוימים ואחרים לא. תדירות עומסים .... אני צריך קישורים למאמרים שבונים גם תוכניות אימונים אם יש.. שוב תודה
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי ראיתי תוכנית אימונים של אוניברסיטת בן גוריון
http://cmsprod.bgu.ac.il/sport/sport...ning+programs/ להשתמש בה? וכן איך אני משלב פה משקלים מוסיף / מוריד משקלי? וכן... אפשר לגוון במכשירים? או שלא מומלץ אם יש תוכנית שרשום בה המכשירים המסוימים.
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() כמו כן, ראיתי בתוכנית אימון מתקדמים שצריך להגיע 4 פעמים לחדר כושר בשבוע?? הגיוני? איפה המנוחה נמצאת בעניין הזה ..? ולמי שיש רק 3 ימים בשבוע מה עושה נשאר עם התוכנית הקודמת?
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|