|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() הגב והיד האחורית ענקיים וגם השותף נראה חיה דרך אגב הוא מזכיר קצת את ארז מרקוביץ מהפועל ירושליים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
מושעה
|
![]() גבר לא הבנתי את האודעה שלך..אתה יכול לעבור עליה קצת..ליראות אם לא טעית במשהו?
לא הבנתי מי ענק ומי לא טיבעי...סיבכת הכל..חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
וין דיזל הוא התכוון שאלכס (זה עם האדום) דומה לארז מרקוביץ' - ראסמי!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד לך אביב רואים שעליתה הרבה מאז...ממש יחמד לראות תמונות שלך אחרי הרבה זמן
אתה יכול לפרט משקלי עבודה שלך? תן כל הנתונים עליך מה שיש ![]() בהצחלה בהמשך גבר ורוצים לראות אותך במר ישראל 2007 על ה-ב-מ-ה!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() לשאלתך דיזל: השאיפה היא להשתפר מתחרות לתחרות.
אין לי עניין לעמוד במקום, ומי שעקב אחרי יעיד שבכל תחרות הצגתי רמה טובה יותר מהתחרות הקודמת. התוצאות מדברות, ובשנתיים האחרונות סיימתי ראשון במר צפון ושני במר ישראל. הכוונה שלי עכשיו היא להביא את עצמי לרמה הרבה יותר גבוהה בפעם הבאה שאהיה על הבמה, ולא עקרוני אם זה יהיה הקיץ הזה או בקיץ הבא: הרעיון הוא להגיע מוכן. כמו שאמרתי בעלייה הקודמת הגעתי ל 84.3 ועכשיו אני כבר 89, כאשר יש לפחות עוד 3 חודשים לעלות. בעניין אחוזי שומן, אני לא נוהג למדוד את זה במאסה, אבל מבחן הראי מלמד שבפעם הקודמת הייתי יותר שמן. עכשיו, ביום טוב, עוד אפשר לראות את הריבועים מבצבצים, כאשר בחורף שעבר לא היה להם זכר בשלב כזה של מאסה. אני מניח שעלי להוריד כ 6, 7 קילו כדי להיראות חטוב וקשה, בשביל תחרות זה כמובן עולם אחר, ואז אני צריך להעיף בערך 12 קילו, על פי הערכה. אבי פלדמן לקח את אלוף האלופים על 77 קילו יבש, והוא יותר גבוה ממני, ככה שמשקל כזה יכול בהחלט לתת תחרות בקיץ הזה, אבל כמו שאמרתי: החלטה סופית באפריל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() פיי אחלה גב אביב וגם אלכס הזה סוס
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
מושעה
|
![]() סבבה אחי הבנתי תראש שלך! כל הכבוד באמת!שיהיה בהצלחה!!
בקשר לאבי פלדמן הבן אדם נראה סוף.אין מילים.חיטוב מאסה בן זונה..עוד מאסה ברגליים והוא מושלם. אבל בוא לא נישכך שהוא לקח את התחרות בצדק נכון.אין פה ויקוח. אבל תאכלס בתחרות הבאה שחוסין יבוא מוכן גם אם הוא יפול מהבמה הוא ינצח.וגם בוא לא נישכך את הויקינג שהתמוטט...לפי דעתי הוא יכל לנצח את אבי למרות שאבי נראה יותר טוב בכלליות.אולי עוד קצת מאסה אם הוא יעלה הוא לוקח.בדוק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
|
![]() תמונות מרשימות מאוד ניגרי
![]() מאחל לך ולשותפך העצום בהצלחה בהמשך דרך ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() אחי כל התיאוריות וההערכות הן טובות מאוד עד לרגע שכולם על הבמה.
ביום נתון הכל יכול לקרות. מתחרים צריכים לראות את הדבשת של עצמם ולא להתעסק ביריבים שלהם. צריך להביא את עצמך לרמה הכי גבוהה שאתה מסוגל, ולתת שואו. מה שלא שליטתך - לא בשליטתך. אין מה לעשות. לגבי אבי, אמרתי כבר שהוא נראה מדהים ביום הקובע, באמת, ראיתי אותו בחדר ההלבשה וזה היה פשוט תענוג לראות בנאדם שהביא את עצמו לרמה כזאת. מה שבאתי להגיד, ש 77 קילו יכולים להספיק לנצח, בטח בקטגוריה של עד 80, ובטח שאתה מטר שבעים. לא אומר שאנצח ולא אומר שאתחרה. יש לי המון כבוד למתחרים שלי, (אבי מצויין, ללבנה יש גנטיקה טובה והוא תמיד מגיע יבש, ליאור מרמלשטיין מציג רגליים מעולות ויש עוד - כולם טובים ורציניים) אבל אין בי פחד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Banned
|
![]() גב נראה טוב ! את השער לא רואים בתמונות !
אלכס ניראה גדול,בן כמה הוא ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() אביב יא תימחס
![]() |
#33 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() ניגרי ענק אהבתתי תמוטבימיה שלך ראיתי אותך בבודי סטאר נראית טובב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() מרשים אביב,אתה נראה לדעתי טוב בהרבה כשאתה במסה זה עדיף על המראה החטוב מדי\שזוף מאד.
אבל אלו הכללים ,נראה מצויין...
![]() |
#36 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() הניגרי נראה מעולה ויש שיפור משמעותי מאז שראיתי אותו לאחרונה .
נכון האיכות של התמונות לא משהו אבל עדיין ניתן לראות את ההבדלים. אביב משמש מקור השראה להרבה אנשים ואני נמנה מבינהם גם. אני מאוד מקווה שבקיץ הקרוב יעסיק את הניגרי משהו אחר וחשוב יותר מתחרות (והמבין יבין ). כפי שנכתב כבר לפני אין שום משמעות וחשיבות למשקל הגוף אלה לכיצד אתה נראה וכמה מוכן הגעת והיות ואין לך שליטה על ההאחרים אין טעם בלבזבז אנרגיה וחשיבה על אך כל אחד יגיע ,אלה להתרכז רק בעצמך. מקווה לראות את כולם ביום חמישי הבא בסמינר יהיה מעניין זה בטוח. אביב כל הכבוד אף פעם לא מאכזב . ![]()
![]() |
#37 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: בת ים
עוסק ב:: אבטחת מועדונים/ברים
חדר כושר: MY HOME GYM
|
![]() גב טוב, מרשים מאוד בכללי, חבל שלא פירסמת תמונה מלאה בלי חולצה גם מלפנים.
בהצלחה בתחרות הקרובה (לדעתי אם יש את ההיזדמנות והזמן תיתחרה גם השנה בלי להסס, מה יהיה עוד שנתיים אלוהים גדול ,תכה בברזל כשהוא חם ). בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() מעניין אם זה מספיק לחברה האלה רק לחימום הפולי תחתון , נראה שיש להם בעייה בלשים ברזלים עליו
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
אחלה תמונות ניגרי!
אשמח אם תוכל לפרט קצת על התפריט שלך, סתם מתוך סקרנות..... ![]()
![]() |
#40 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() נראה מליון דולר אחייייייי....גב ענק מוטיבציה בשמיים!!!!!!!!!!!!!!
עלה והצלח יא סוס!!
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|