|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() 2/3 סיגריות בשבוע, כשחבר יושב ומזמין אותי או בפאב או משו כזה
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אם בנאדם לא מעשן הוא לא יודע מה היא באמת סיגריה. רק בנאדם שהפסיק יודע להעריך את כל העניין, אני מאמין שרן יסכים איתי. סיגריה מפיגה שיעמום, מרגיעה, וברגע שאתה מפסיק, כל יום אתה תחשוב על סיגריות.
המלצה, אל תתחילו, אפילו לא לנסות כי אם אתם מתחילים, לא משנה אם תפסיקו, זה לא עוזב חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תאכ'לס אבל חבל שהמציאו אותה, כל שנה מתים מעישון המון בעולם. אי אפשר לתאר הרגשה של סיגריה בגשם, סיגריה של אחרי האוכל, אחרי סקס, של אחרי כמה כוסות אבסולוט במסיבה, לשמוע עם סיגריה שיר טוב ולשים את הגב אחורה ולהירגע...זה פשוט מושלם.
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני יותר מחצי שנה בלי ועדיין לא רגיל לצאת לפאב או מסיבה ולשתות בלי סיגריה. פעמים ראשונות שיצאתי אחרי שהפסקתי פשוט חטפתי שוק, הייתי רגיל ליד ימין חצי ליטר גולדסטאר ויד שמאל מרלבורו אדום..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ראסמי בשביל מה צריך את כל החרטא הזה אין בזה שום דבר מועיל רק פוזה עושה לא יותר
מזיק לגוף,מזיק לכיס בשביל מה? לא ניסיתי ולא אנסה לא מעניין אותי תכלס שתייה גם לא שותה! ילד טוב אני |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לא, בגלל שאני אסתמטי...אני אפילו מפחד לנסות לעשן P:
בדוגרי אם לא היתה לי אסטמה נראה לי הייתי מעשן... בקשר לשתיה,פה ושם... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אולי אתה לא!! אבל י כמעט כל בן אדם שאני מכיר שהתחיל לעשן בגלל פוזה והוא מעשן בגלל שהוא מכריח את עצמו והוא כבר התרגל וזה כבר לא נורא לו!
בהתחלה שהתחלתי לאכול טונה זה היה כל כך מגעיל היום אני אוכל את זה ולא כל כך נגעל לא שזה טעים לי זה סביר לגמרה אניי חושב ככה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני יגיד לכם יותר מזה...הפיח של הסיגריות או הנרגילה נדבק לשערות שיש באף ובקנה הנשימה שערות שמסננות את האוויר מחומרים מזהמים שיש באוויר....מי שגר ליד מפעלי תעשיה המצב שלו על הפנים....הפיח נדבק לשערות ועושה מהם מיקשה אחת שלא מסננת בגרוש את האוויר....
וזה חוץ מסרטן הריאות שקטלני אחושרמוטה ומהפגיעה בנשימה וכל החרא הזה... פעם חשבתי לנסות קצת נרגילה וזה...בעעע בחיים לא...ואני עוד גר בקרית אתא ליד הבתי זיקוק...:s... קיצור תפסיקו במיוחד אתה רן...זה חרא... בקשר ללישתות...כשעם חברים או משו...פעם ב.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() עישנתי 4 שנים והפסקתי לפני 3 שבועות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא, גם אם חברים שלי כן, רק נרגילה והרבה, אלכוהול משתדל כמה שפחות, רק יין או וודקה.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() נוגע בנרגילה פעם בחודש-חודשיים, לא יותר מזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
הושעה
|
![]() לא עישנתי כלום בחיים שלי ולא מתכוון. שתייה? גם לא. כאילו בטח שטעמתי יין (גם פעמים בודדות בחיים) וכאלה אבל בחיים לא הייתי שיכור.
![]() |
#16 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() פעם עישנתי כל מיני שטויות אבל זה הישפעה עליי לרעה! גם לגוף וגם לראש!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() עברנו תשלב של הפוזה.
|
![]() |