|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() פששש!! יופי של התקדמות!! אהבתי גבר
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() בואנה התפתחת יפה משחיף הפכת להיות כבר מסיבי נראה מעולה ביחס לגיל ולתקופה שאתה מתאמן בכל מקרה תן דגש לחזה עליון+יד אחורית
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד אחי ... אתה משתמש בתוספים ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() יפה מאוד יש בסיס בהצלחה בהמשך~!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() תומר אחי אינעל דינק שועליקו קרידו!
יפה יפה אחי סך הכל אני באחוז יותר קטן ממך אני ניראה לי שאני בערך 9 אחוז אבל בהצלחה בהמשך ותעובד על עליון! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() פשש גדול
הזין סתם, רואים שיפור. בהצלחה
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אחלה גוף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() תודה לכולם על התגובות ! אני שמח לראות שהתגובות חיוביות וזה נותן לי עוד מוטיבציה !
בקשר לחזה העליון: החזה זה החלק הכי מפותח אצלי.. בקשר לחזה העליון אמרתי כבר שהתחלתי לעבוד עליו מלפני שבועיים.. בכל אופן היד האחורית שלי יחסית קטנה ובכלל ידיים זה הקטע החלש אצלי כי תמיד הייתי בנוי סבבה ורק הידיים דקות.. ציטוט:
![]() |
![]() |
#29 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#31 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
אני מקווה שתיקח את זה כביקורת בונה אבל אתה צריך לשפר את כל הגוף בכלליות. ז"א אין לך איזשהו שריר שמפגר בהרבה ואין שריר שמתקדם בהרבה. הגוף בפרופורציה פשוט יחסית קטן. בהצלחה בהמשך אחי! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() לא נורא נקווה שתגדל עוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() הממ תעלה עוד מסה לפי דעתי..
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() נחמד ביותר.. איזה תרגילים עשית בשביל לעבוד על חזה תחתון ובכלליות חזה?(לפני שהתחלת לעבוד על עליון).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() לא רע ל3 חודשים =)
![]() |
#38 |
Banned
|
![]() ציטוט:
בכל אופן תמשיך לעלות מסה אחי יש לך חיטוב יפה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך גנטיקה טובה אבל אתה לא מנצל אותה זאת אומרת לפי אחד הפוסטים שכתבת פה שאתה לא משקיע תזונה וזה גרוע מאוד תתחיל להשקיע תזונה איך אתה רוצה לעזזאל לגדול? אה?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל בדברים החשובים אני לא מחפף שייק אחרי אימון שייק בבוקר 2 ביצים, גבינה, סלט ולחמניה קבוע לפני השינה /
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|