|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() אם אני אגיד מה הדבר הכי משוגע שעשיתי אי פעם ...
יזמינו לי משטרה ![]()
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() נראה לך שאשאיר חותם כתוב באינטרנט על פעילויות לא חוקיות שביצעתי בחיים שלי ?
![]() תודה , לא ... ![]()
![]() |
#4 |
|
![]() ההכי הזוי שהלכתי כולי מסטולל אחרי לילה של אלכוהול לאימון ביום שישי בבוקר, בקאבל קרוס צריך לשים איזה משהו שיתפוס את המשקל וכולי מסובב כזה חחח לא נכנס התופס אז התחלתי לקלל את המשקולות ולדבר עם עצמי חחחחחחח
יש עוד כל מיני אולי אני אזכר בהמשך |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני כבר 4 חודשים לא יוצא עם בנות בערבים בגלל התזונה סע'מקקק זה מטריףף יד ימין רוצה לישון!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי -נצרת עילית
|
![]() למה אתה לא יוצא אחי יעני מה התזונה קשורה אחי ליציאה אם בנות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי מזה מושפע ושוקיסט בהתחלה אז לקחתי שייק חלבון שבתוך השייקר כבר היה מים החזקתי אותו ביד עם שקית ניילון ונסעתי איתו באוטובוס עד שפתאום הוא נפל וכל השייק נשפך באוטובוס והיה ריח של שוקו כזה אז הנהנג שאל מזה עניתי לו שייק חלבונים והוא אמר לי טוב אז תנקה את זה ואני הייתי כולי בעצבים מהמקרה התחלתי לצעעוק עליו ושאלתי "עם מה אני ינקה עם החולצה שלי"?
חחחחח סיפור מוזר.... בטח יש עוד דברים מוזרים צריך להיזכר ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() לפני שנתיים וחצי בערך בל"ג בעומר אני וחברים שלי עשינו על האש ופיצצנו את עצמו בבשר ושטויות
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() אני לא עשיתי איזה משהו מטורףף...חוץ מפעם אחת שאכלתי חזה עוף חי חחח זה היה בחופש הגדול אני קם בבוקר (3 בצהריים לפני אימון ג'ודו) אני מריח את הריח של התבלינים של החזה עוף בכל הבית, אמא שלי לא בבית, לקחתי לחמניה שמתי איזה 3 יחידות ואכלתי ... הרגשתי משהו שונה אבל עדיין אכלתי, אחר כך אמא שלי התקשרה אומרת לי "שמתי לך חזה עוף בתנור תחמם אותם" חחחחח..כי התנור היה חם קצת לפני אז לא היה להם צבע ורוד והריח היה בבית חח.. וטל, אתה מתכוון שאלה המורעלים הם ימשיכו עד הסוף או אלה שלא יוותרו על טיול שנתי בשביל אימון? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
יש בודדים מתוך כל אלה שכן יישארו עד הסוף,השאר זה סתם אופנה חולפת,מורעלות של ההתחלה |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אכלתי טונה במים.
![]() |
#12 |
|
![]() טוב אז ככה הפסדתי את ארבעת הארוחות החשובות בשנה בגלל התזונה והאימונים
ביום הולדת שלי התאמנתי וגם הקפדתי על התפריט ולא אכלתי עוגה :d בליל חג המולד כל המשפחה שלי אכלה (עושים ארוחת ערב מאוד מאוד גדולה ) חוץ ממני שהסתכלתי עליהם ושתיתי מים אותו הדבר בליל ראש השנה ופסח |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
סמל מין
|
![]() איך אתם חוגגים את חג המולד ראש השנה ופסח ביחד??
![]() |
#14 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
סמל מין
|
![]() הנה עוד דבר שקרה לי היום חח הברזתי מיום לימודים בשביל אימון כי משעה 2 לא היה לי זמן לנשום
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אכלתי ש''ש
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי 2 לילות בלי לישון ועם אלכוהול מהלילה הראשון נסעתי לחדר כושר עשות ריצה(לא הייתי בבית והחדר כושר היה בדרך).
בדרך אני בטוח שיכלתי לדרוס כמה אנשים חחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גם אני
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() עשיתי חיטוב לפני 80 קילו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() ויתרתי על טיול גדול של כמה ימים מהבצפר
הברזתי מכל התגבורי "חובה" בספרות בגלל שזה לא היה בא לי בטוב עם האימונים, כל יום במשך שובעיים שלוש קיבלתי טלפון ממורה אחרת שאמרה לי שמשעים אותי ושמתי זין עליהם אמרתי להם אני בכל זאת לא בא ולא עשו לי כלום.. וסיימתי את ספרות בהצלחה חח לא באתי לכל הטקסים של הבצפר שאמרו שמי שלא בא אליהם מושעה.. ושוב לא עשו לי כלום.. לפני פחות משבוע בגלל שהפרעתי בשיעור חיבור אז המורה אמרה לי לבוא בשעת אפס עם חיבור אבל מה לעשות זה לא הסתדר לי עם השעות שינה, אז לא באתי, המורה אמרה שהיא תשעה אותי ושוב לא עשו לי כלום.. אכלתי טונה במים עם סלט וכפית סוכר.. זהו זה מה שהצלחתי להיזכר =)
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|