|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה אימון אחי לא אמור לקחת יותר משעה ויש כאלה שאומרי םשזה גם לא טוב יותר משעה. ...נחכה לתגובות של המביניםש כבר ימליצו מה לעשות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() סבבה מי אני שאתווכח. ואני לא מפרסם תמונות כרגע כי אין מה לפרסם אני על 15 אחוז שומן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואם אני עושה סטים של 5 חזרות ונח כמה דקות בין כל סט זה גם לא טוב?! כמו שאמרו יש לך יותר מידי נפח באימון תקצץ ותעבוד לפחות חזרות- יותר "כבד"
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: תלמיד תיכון.
|
![]() אחי גם אני הייתי במצב שלך בדיוק!
תראה גם אני עכשיו בתוכנית ab ואין מה לעשות זאת תוכנית באמת צפופה וגם לי לוקח כל אימון בערך שעה שעה ו10 דק' ובאימון a שזה אימון עם רגליים זה לוקח לי יותר זמן לפעמים אני מגיע לשעה וחצי באימון הזה! אבל עזוב אותך אל תסתכל ממש על הזמן כל עוד אתה מרגיש שלא נחת יותר מדי בין סט לסט ולהפך אז זה לא נורא מה לעשות רגליים זה שריר גדול ואתה חייב להשקיע בו אז אתה נותן לו הרבה סטים! אני למשל נותן לרגליים בערך 14 סטים בתוכנית ab אבל עם זה אני משלב סופר סטים שככה האימון יהיה קצר יותר.. אז מה שאני יכול להגיד לך זה לנסות לעשות סופר סטים ולהקפיד שלא תנוח יותר מדי בין סט לסט. אגב בתרגילים שרשמת לרגליים לא רשמת תאומים,אתה לא עובד עליהם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע מה אנשים פה מבלבלים ת'שכל
שעה ו20 זה בסדר גמור .. תקשיב לגוף שלך עדיף מאשר תיקח מנוחות קצרות מדי בין סטים ותתעייף מהר ולא תוכל לסיים הכל כמו שצריך
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() אני לא מאמן תאומים כי אני חושב שאן צורך בזה..
וחברה חשבתי להוריד סטים תראו תגידו עם זה בסדר : להוריד מהידיים במקום 6סטים לעשות 4סטים מה דעתכם? 4סטים יד קידמית אחורית זה הורדה של 2סטים באימון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אפילו 3
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() כי זה לחלק גדול מהאנשים ייצור עומס יתר שיימנע התפתחות בתריגלים החשובים באמת
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בנוגע לפול אובר הורדתי סט 2סטים במקום 3.. והאימון גב הוא ככה מתח 3x8 מסור 4x8 פול אובר במכונה 2x10 במקום 3x10.. ויש לי שאלה בקשר לאיומן יד הקידמית עכשיו האימו ןהולך ככה: כפיפות מרפקים עם דאמבל בשיפוע בכיסא 2x10 פריצר 2x8 מה אתה ממליץ? לעשות בתרגיל אחד במקום 2תרגילים 4סטים או שלדעתך זה בסדר שאני מפצל את זה ל 2תרגילים שהם 4סטים ביחד 2סטים כל תרגיל?.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() מה פתאום להוריד אם כבבר תעלה ל6-8 סטים!
תעשה 6 סטים יד קדמית ו8 סטים יד אחורית.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() תקשיב ותקשיבו כולם
אימון ab יכול להיות עד שעה ורבע!!! את 5 דקות האלו תקצץ במנוחה ופשוט תשים לב לזמנים... |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|