|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() The sun בלבלת אותי מה רע בלנשוף אוויר?
^Fatboy הרגע עליתי על זה.. חשבתי (שהוא התכוון) לנשוף אוויר זה כמו לנשום אוויר :/
![]() ![]() נערך לאחרונה על ידי CBA, 21-01-09 בשעה 17:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: תוצאות נכון ל-22.1.09
עוסק ב:: תלמיד :S
חדר כושר: Target
|
![]() לא עניתם לי, בבקשה זה חשוב לי:
אני לא מבין כלום... מזה squat rack? אני כבר נרשמתי? אם אתם סתם מגיבים לפחות תנו עצות לשיפור מה להגיד למאמן? ואל תשכחו שאני מתחיל!! אני לא יכול להרים כל כך הרבה, הוא אמר שעוד חודש הוא ישנה לי את התוכנית... וכבר נשרמתי, אני לא מכיר הרבה חדרי כושר ברמת גן, למעשה רק את זה ואת פיזיקל.. מה גם שהמדריך אמר לי שבגלל שזאת לא תוכנית אימונים אינטנסיבית אני גם יכול להגיע פעמיים רצוף נגיד, כי אני צריך 4 פעמים בשבוע.. הוא צודק? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() אנשים תהיו מציאותיים הוא רק נרשם הוא לא צריך יותר מזה. תאכלס לא שמתי לב שאין תרגיל לרגליים זה לא טוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() תעשה מה בזין שך כפרה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מצטער על הדאבל, הבנתי שחסר תרגילים לרגליים ובהמשך לגוף שלי יהיו פרופורציות לא נכונות,
איזה תרגילים להגיד למאמן להוסיף לי לתוכנית?.. ואני בכלל צריך כזה מהר תרגילים לרגליים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
גולש עם אזהרה
|
![]() וואלה מסכן אחי, הפכו את האשכול שלך לזירת קרב.
![]() ככה: תכנית האימונים הנוכחית היא בסדר גמור, רק טעונה שיפורים. א) במקום 20 חזרות תעלה משקל ותעשה עד 15 חזרות. כאשר עושים מעל 15 חזרות אתה בעיקר מפתח את סיבולת השריר. בין 6-15 חזרות אתה מגדיל את מאסת השרירים ובמילים אחרות "מנפח" אותו והופך אותו ליותר בולט. ב) תוסיף רגליים! אם המאמן שלך לא שם לך רגליים בתכנית... חבל שסתם יצונזר. לא צריך להיות אימון אינטנסיבי, העיקר שהן יעבדו ויתפתחו בהתאם לגוף. ג) ריצות זה אחלה של דבר לחיטוב, כל עוד אתה עושה אותן במידה ותוך שמירה על כמות הקלוריות שאתה אוכל. זה ממש לא קריטי אם אתה עושה את ריצות אחרי, לפני או בכלל לא באותו יום של האימון. אני אישית אוהב לעשות ריצות יום אחרי אימון. ד) תדאג שהגרעון הקלורי שלך לא נמוך מדי כי אז אתה תשרוף גם כמויות של שרירים אבל גם לא קטן מדי כי אז החיטוב יהייה לא אפקטיבי ורק ייפגע בהתקדמות שלך. מומלץ ללכת לדיאטנית מומחית שתעזור לך ליצור תפריט מאוזן. זהו נראה לי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מתכוון חזרות לבטן לעשות 15 במקום 20 ולהעלות את המשקל? ואיזה תרגילים לעשות לרגליים וכמה?
ואני אשמח אם תוכל להוסיף אותי למסן einat90@013.net.il.. אתה עזרת לי מאוד ויש לי עוד שאלות.. תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|