|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה אחי מה לעשות אני גר בחור חחחחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מת ליראות תמחסן שלך :):):):) מאיפה אתה אחי? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() עם עוד חבר אחד, אבל לא ממש רציני!
מתאמן איתי פעם בחודש.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
הושעה
|
![]() אני כשהתחלתי להתאמן כולם צחקו עליי (כולל איגורק מהפורום), עכשיו חצי ביה"ס הודבק במגיפת הבודיבילדינג.
![]() |
#26 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש איתי כמה חברים אבל רק אחד רציני כל השאר באים כשאין מה לעשות בבית(הפסקת חשמל/אין אינטרנט...)
![]() |
#27 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() לבד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
מושעה
|
![]() מתאמן לבד אוכל לבד יושן לבד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן לבד ואני מעדיף אם כבר להתאמן אם חברים שאתה מכר במכון עצמו
כי אלה המתאמנים הרציניים אצלי לדוגמא יש כמה ממש רציניים כמוני ושאני פוגש אותם במכון אז אנחנו די מתאמנים ביחד ואני לא מאמין בקטע שצריך אופי חזק כדי להתאמן לבד להפך שאני לבד אני מתאמן הכ רצינ שיש ושאני אם חברים זה מתחילים לדבר והאימון הופך להיות פחות רציני ואני לא מתאמן בשביל סתם להתאמן אלא כ זה הדבר הכי אהוב עליי והכי רציני
![]() |
#30 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() האמת היא שאני מכיר מלא אנשים מהמכון ויוצא לי לדבר הרבה בין הסטים אבל זה לא פוגע במנוחה בין הסטים... פשוט לוקחים סטופר ואז נחים מסודר...
![]() |
#31 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() מתאמן לבד, רק אני והmp לא צריך יותר מזה, טוב קצת דברים להרים, אבל זהו..
יש איזה 2-3 בבצפר שחשים את עצמם איזה בודיבילדרים הולכים כזה בפוזה שותים שייקים בבצפר וזה, אבל הכי "גדול" מבינהם יד איזה 36 על 180 גובה, קיצר אין אף אחד רציני, מעאפנים...
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כל החברים הקרובים אלי לא ממש בעניין חחחחח... גם הם חושבים ששיק חלבון זה סטרואידים והם כל הזמן אומרים לי "מה אתה לוכך את זה"... "בסוף הכול ירד ויהיה לך שומן"...
לא משנה בקיצור יש לי תחברים מהמכון וזה מספיק לי, איתם אני מסתדר ווואלה אני נהנה באימונים, חוץ מזה שאם אני מתאמן לבד אז אני יותר משקיע כי אני לא מזיין תמוח בין סט לסט...
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן עם עוד חבר שהרעלתי אותו בקטע הזה.. אבל אם תשאלו אותי? מנסיון, הכי טוב להתאמן לבד.. ולא משנה כמה רציני יהיה הבחור השני.. האימון פשוט יותר טוב בלי Mp3 וחברים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|