![]() |
שאלה לכם
סתם מעניין אותי לדעת איך זה הולך אצלכם עם חברים,כולם מתאמנים ובעניין של הפיתוח גוף,או שרק אתם עוד חבר,סתם מעניין אותי לדעת איך זה.
אצלי אני היחיד שמגלה עניין ברצינות לעניין של הפיתוח גוף,כמאת כל החברים לא רוצים לשמוע על זה וחושבים ששייק חלבונים זה סטרואדים וכו',יש 2-3 שמתאמנים וחושבים עםיעשו פרפר ודחיקה ופשיטת ברכיים יהיו סוסים =\ איך זה אצלכם? |
לבד=]
|
לבד,,בלחץ עוד חבר או שתיים אבל לא מסוג החברים שקרובים אלי מאוד.
|
ציטוט:
|
אני עם עוד חבר אבל הוא לא ממש בעיניין של פיתוח גוף שותה שייקים וזה אבל יותר הרמת משקולות=\
|
גם לי יש שאלה. אתם הולכים לבד לחדר כושר ומתאמנים לבד או שלוקחים איתכם מישהו? כי לבד זה בעסה אחו :):):):):):) והחב'רה שלי עגלות אחד אחד טוחנים שווארמות ופיצות רואים סרטים בדי וי די ומסתובבים,אני אומר להם"חדר כושר",הם צוחקים עליי,זה קשה מאוד להתמיד לבד וצריך אופי חזק!לא ככה?!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ונראה שיפתח עונת הרחצה למי יצאו העיניים בחוף ומי יצא מהמים וירוץ להלביש חולצה, נראה מי יבוא למסיבה עם חולצה צמודה ככה שמראה כתפיים טובות קצת בייספס טרייספס, ומי יבוא לבוש בגלבייה. בכל אופן במידה ואתה בתקופת ע. במסה אף אחד לא אמר לך על תהנה. תמצא את השעה שלך לאימון יומי, ודחוף גם אתה שווארמה ופיצות..זה תענוג. |
פעם הייתי מתאמן עם חבר היום כבר לא ואני מאוד אוהב להתאמן ככה שמתאמנים עם מישהו כל הזמן יש עיקובים וזה דופק לי את הזמני מנוחות אין על להתאמן לבד מקסימום אם עושים איזה סט ממש כבד אז קוראים למדרים שישמור שנייה
|
הייתי מתאמן עם חבר אבל הוא עזב אחריי חודשיים ואני ממשיך ושאר החברים סתם שמנים חח
|
אני היחיד שממש מתעניין לעומק בתחום הזה.
אני תמיד מגיע לבד למכון ומתאמן לבד. |
אני היחיד
אני היחיד מה שכן אני ממש מיתאמץ
כי החדר כושר רחוק ממני 40 דקות זה בתנאי שיש לי טרמפ אם אין טרמפ אנ נוסע באוטובסים שזה שעה וקצת או תופס טרמפים שזה גם שאיזה שעה וחצי אבל מיתאמצים אין מה לעשות |
מלא מתאמנים(כמו שאמרו פרפר ופשיטה) ודיי מתלהבים ממני
אני לא שומר הרבה על תזונה אפילו שיש לי הרגלים דיי בסדר ולא שותה שייקים ( זה לא הופך אותך להארדקור אם היה לי בעייה בזמן הייתי נוסע לראשון קונה ) אבל אף אחד לא נראה כאיו הוא מתאמן.... יש אחד מתלהב מהשרירים שלו מאז שהוא מתאמן ויד לו יד בעובי של יד של כוסית לחברה שלו יש יד יותר גדולה |
אצלי חצי מקיף חושב שאני אוכל אסטרואידים.
|
חברים שלי פשוט כבר רגילים לזה ככה אני ואף אחד לא מתרגש מזה (בקרוב כבר 4 שנים):jockey:
ולא רק זה אני גם מתאמן במחסן מאחוריי הבית לבד! פה שם מישהוא בא אליי אז אני מוריד אותו איתי ונותן אימוני כשל כי יש ספוטר.. חוץ מזה הצלחתי כבר להשפיע על כמה להתאמן אבל אחרי שבועיים בול... ההמשך ברור לא?:jockey: |
אצלי אני היחיד שמתאמן והאמת חבר'ה די צוחקים עלי ואומרים שהכל חטא ואני סתם אשמין אם אני אוכל כלכך הרבה, וצוחקים עלי שאני מדבר על זה שאני "עולה במסת שריר" ול מני כאלו.
יצחק מי שיצחק אחרון. עוד חצי שנה ככה והם יפסיקו לצחוק |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש לי חבר אמר לי פעם אחת, "למה אתה מתאמן, ממלא אחרי זה שתפסיק כל השריר יהפוך לשומן" אז אני עונה לו, שריר לא יכול להפוך לשומן כי שריר ושומן זה שתי רקמות שונות, והסיבה שאנשים שמפסיקים להתאמן לרוב משמינים זה כי בזמן האימונים אנשים אוכלים יותר, ושמפסיקים להתאמן הם ממשיכים לאכול הרבה במקום לרדת בצריכת הקלוריות. אז הוא עונה לי "זה מה שהאנשים מהמכון אמרו לך" (בטון זילזולי כזה) אחחח בא לך באותו רגע לקחת מבוט ולשנות לו קצת את מבנה הלסט, אבל אתה מתאפק. |
יש לי כמה חברים רציניים (בלי קשר לעומר) שלא מחפשים להיתחרות אבל עדין מחפשים גדילה חיטוב אבקות,שורפי שומן וכו'...לעומת זאת יש כמה שרק רואים אבקה בורחים ממנה הם לא מתנגדים לאימונים אבל הם רוצים 100% Natrual יש לי אחד ממש מפגר שכל דבר ישר קופץ יהיה לך זין קטן יהיה לך זין קטן וואלה אם לא הייתי אוהב אותו הוא ממיזמן היה מת
|
יש לי חברים רציניים שמתאמנים איתי
אני באמת ממליץ על איזה שותף רציני לאימונים מכניס מוטיבציה ותחרות אם אפשר לקרוא לזה בקיצר תלא חייב לחברים שלך הסברים עשה מה שבראש שלך |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ