|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בוקר7-8 חצי קוטג חביתה שתי ביצים פיתה בי"ס10- 2 וחצי 2-3 בגטים או פיתות או לחמניות פסטרמה 100(שתי כפות חומוס) גרם או קוטג' או גבינה צהובה... תלוי.. 2 ירקות צהריים 3-4 שתי שניצלים או חזה עוף או קופסא טונה אורז או ספגטי או תפוח אדמה 2 פרוסות לחם שחור לפני אימון בננה אימון אחרי אימון-ערב 7 וחצי-8 בננה קופסא טונה 3 פרוסות לחם שחור חצי קוטג' סלט ירקות גדול לפני שינה 10-11 קופסת קוטג' 3 פרוסות לחם שחור שתי כוסות חלב פרי.. זהו בעיקרון לפעמים אני אוכל יותר דברים הכול תלוי בשעות שאני אוכל.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() ממממ אתה צובר לדעתי יותר שומן מאשר שריר , אבל סחה על הגדליה יש שיפור
שמע גם כשתעלה עכשיו חודשיים מאסה , בחיטוב אתה תוריד המון שריר , ונראה ליש תזחור בערך למצב התחלתי לדעתי משהו לא טוב בתפריט שלך או בתוכנית אימונים כיב אמת בלי להעליב אני נותןלך תגובה בונה חודשיים והזמן עובר מהר .. לדעתי משהו לקויא ו בתפריט או בתוכנית ( או בשניהם ) אני ממליץ לך או לדון על זה בפורומים השונים שיש פה לגביה תזונה והאימונים.. שתיהיה יותר מסודרת התוכנית אימונים והתזונה?. ואז תוכל להיותב טוח שזה זורם.. שמע לדעתי ככה אני חושב בחזה יש שיפור רציני וגם ביידים אבל תחשוב שאם אתה רוצה עכשיו לעשות חיטוב בעודח ודשיים.. בחודשיים האלה אתה צריך לתת את כולך כיחודשיים למאסה לדעתי זה לא הרבה ובחיטוב אתה תאבד מסת שריר.. אז תחשוב על זה אבל ככה יש שיפור ורואים , שיהיה המון בהצלחה אחי! |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() יפה כל הכבוד ישר כוח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על התגובה.. נהנתי לקרוא..=)
טוב בקשר לתוכנית כבר היה לי הרבה פוסטים שפתחתי והיא בסדר התזונה שלי היא בערך מה שרשמתי פעם קצת יותר פעם טיפה פחות.. אני לא יודע עכשיו אני בדילמה בקשר לחיטוב נראה לאן אני יגיע בחודשיים וחצי האלה.. עד עכשיו אני כבר 4 חודשים מפציץ כמו מטורף אימונים כמו שצריך נותן הכול.. השומן עלה אני יודע אבל אמרו לי שזה בסדר כי אין עליה נקייה של שריר.. בקיצור אני אומר שנחכה לתוצאות בעוד חודשיים וחצי ואז אני יחליט.. ושוב תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() השתפרות יפה אחי אבל החזה שלך לא הכי סימטרי.. צד ימין יותר גדול ונפול מצד שמאל..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() מה אני יעשה אחי יש לי ברירות.. חחחח
לאט לאט זה גודל וזה פחות נראה לעין.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() גבר יש מצב שאתה מירושלים אתה נראה לי מוכר
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() לא אחי אני מאשקלון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() כול הכבוד , חסר מסה חביבי ......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי שמתי לב כשרשמתי את ההודעה הזאתי ל"צדדים " כמו שיש לכל מיש רוצה לעלות במאסה :x
היה לך אתז ה גם כשהיית ממש באחוז שומן נמוך , שזה המבנה שלך אז לוקח אתזה בחזה קצת עלית בשומן בבטן אבל אל תבאס לדעתי תן דגש לכתפיים , וליד הקדמית במיוחד לשניהם הגב נראה טיוב תמשיך בדרך האתי תתאמן תשקיע בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() אני נותן דגש חזק כבר שבועיים שלוש על היד קידמית והכתפיים חחח
בקשר לשומן אחרי שרשמת באמת שמתי לב שזה המבנה שלי אבל אני עוד יוריד חלק מזה..=) ותודה אחי |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
ואל תחשוב על המילה חיטוב או משהו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() אני שונא להיות על אחוז שומן כמו עכשיו כי אני מרגיש שמן...
בגלל זה אני מעדיף לראות לאן אני יגיע בעוד חודשיים וחצי להחליט אם לעשות חיטוב קטן או להמשיך במסה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Banned
|
![]() חבוב תהיה רציני אחי !
תפציץ מסה! ואתה תגיע רחוק יש בסיס בהצלחה כריש! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בבית ספר תגוון חומוס/טחינה ואל תפחד מהחיטוב כל עוד אתה עושה את החיטוב עם תפריט נורמלי ועם הנוסחה לשמירת מסה רזה אין סיבה שתאבד הרבה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אמרו לי לפני שינה עדיף לא לאכול שומן כי זה מאט את הספיגה של החלבון.. אבל אם אתה אומר.. סבבה ננסה ותודה אחי.. שאני ירצה להתחיל חיטוב אני ישאל את השאלות חח.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() יפה שהעלת 20 קילו..:].. זה לא הכי נראה אבל נחמד ביותר..
נראה לי אני יאמץ תתפריט שלך... זה התפריט הראשון שראיתי שבאמת מתאים לי מבחינת סוגי מאכלים... (כלומר דברים שאני מוכן לאכול) חח.. ומשה, אתה יכול אולי לפרט טיפה על שומן איכותי?.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() עליה יפה!
אבל כמו שציינו פה צברת גם מאסת שומן יחסית גדולה זאת אומרת שמן אתה לא אבל אוליי עם עבודה יותר נכונה היית צובר מאסת שריר יותר גדולה בכל מיקרה המלצה שלי ממה שאני רואה,תמתן את עצמך ולא להשתגע במאזן חיובי כולכך גדול.. זה יכול לחסוך מימך חיטוב מעייף בקיץ אין צורך להשתגע,חשוב מאוד שגם תיתאמן נכון שיהיה בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() התפריט שלי נראה בסדר אין בו כמעט שטויות ואני מתאמן טוב כל הזמן אני בודק בפורום את התוכניות לפני שאני מתחיל איתם... אני דווקא נותן הכול כדי להגיע למטרה שלי.. מעניין למה צברתי גם הרבה שומן..
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|