|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
שיטה פשוטה לחישוב (בקירוב) היא גובה אב+גובה אם/2+ 10 ס"מ בגבר. כלומר אתה אמור להגיע לגובה 1.75 בקירוב. כמובן שהחישוב הוא בקירוב ואינו מדוייק. הורמון גדילה לא מומלץ בגובה נורמלי. רפואה שלמה.
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() מזתומרת +2 10 ס"מ ? בין 2 ל-10 ס"מ לגבר ?
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() זאת אומרת,
גובה אם+ גובה אב. את התוצאה המתקבלת מחלקים ב2 ומוסיפים 10 ס"מ אם האב לדוגמא 1.80 והאם 1.70 180+170 = 350 350:2 = 175 175+10 = 185 זתאמרת שבמידה והאב 1.80 והאם 1.70 הילד ייצא בקירוב 1.85 עכשיו הבנת? ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() לפי הנוסחה אני אמור להיות 181.. כרגע אני 178-9 ככה בן 17.. מקווה להמשיך לגבוה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() לפי הנוסחא אני אמור להיות 1.83 ואני בן 16 ו-1.72 ..
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() זה בכלל לא רק קשור להורים
זה קשור גם לסבא וסבתא שלך ותאמינו לי שזה קשור למשל סבתא שלי גובה 1.60 בערך סבא שלי 1.65 וכל הבנים שלהם כאילו אחים של אמא שלי הם בגובה 1.72+ וכי אני זוכר שאמא שלי אמרה שסבתא רבא שלי וסבא רבא שלי היום גבוהים ![]() אז זה לא רק ההורים
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עד איזה גיל יש פוטנציאל לגבוה? זאת אומרת לתת קפיצה של כמה סנטימטרים טובים אני בן 19 עוד מעט יש עוד סיכוי? כי ההורים שלי יחסית גבוהים ועשיתי בדיקת גיל עצמות ואני מאחר בערך בשנה.. תודה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אתה כולה בן 15 למה שתפסיק ליגדול עכשיו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
כללי:: חייל..
עוסק ב:: סמים
חדר כושר: EXTREME
|
![]() אין לי מושג אבל אני פשוט רואה שאני נהייתי כבר בגובה ממוצע מלא שעקפתי אותם במלא עכשיו קרובים אלי או גבוהים ממני בקטנה wtf
מה כולם גובהים חוץ ממני? |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
מבחינת בדיקת גיל עצמות- כדאי לך להיועץ ברופא אנדוקרינולוג. הוא יוכל לתת לך תשובה מדויקת יותר. רפואה שלמה.
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() חח כולכם בוכים שאתם 1.75 1.80
אני כבר שננה תקוע על 1.61 בלחץ ויש לי בן דוד קטן ממני בשלוש שנים 1.75 וההורים שלו וההורים שלי כימעט אותו גובה wtf??????????/ אתם לא מבינים מה זה להסתובב עם חברים שכל אחד 1.75 1.80 1.90 ואאתה הצוציק ד"ר בר אולי אני צריך לקחת הורמון גדילה?,יש לי בערך עוד שלוש שנים לגבוה.. ולפי איך שאני רואה אני תקוע איזה שנה ו.. על 1.61
![]() נערך לאחרונה על ידי SIMAO, 14-11-08 בשעה 19:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |