![]() |
שאלה|יכול להיות הפסקתי לגדול
אבא שלי 1.7
אמא 1.6 אני 1.73 בן 15 וחודש. כיתה ט'. כל החיים היתי בין הגבוהים פתאום בתחילת שנה אני ממוצע כזה אולי טיפה מעל כולם גבהו כל האלה שהיית גבוה מהם באיזה 8-10 סנטימטר מה זה? אולי אני צריך הורמון גדילה או משהו?דוקטור ניראלך שהפסקתי לגדול? |
אחי 173 ס"מ בגיל 15 זה לגמרי לא רע בהתחשב בעובדה שכבר עברת את הגובה של ההורים , בדר"כ הילדים מגיעים לאיזור הגובה של ההורים. נדיר שתראה אבא 1.7 ואמא 1.6 ושהילד שלהם יהיה פתאום 1.9....זה עניין מאוד גנטי ובכל זאת כבר עברת אותם ועוד נשארו לך 5 שנים לגדול ככה שאל תדאג אתה בסדר גמור ואתה לא צריך שום הורמונים..
|
אתה 1.73 שזה לא נמוך בכלל לגילך שלך אלה גבוה ואתה פתחת את הפוסט הכי מטוטמם שאריתי בחיים שלי... אן לי מה להגיד לא צריך להיות יותר מידי גבוה תסתפק בגובה הזה וכנראה התפחת יותר מהר מהאחרים עד אחרי החתונה אני מבטיח שתיהיה לפחות 1.80
|
תתנחם בזה שקולמן בגובה שלך בערך
|
הורמונים?לא קצת נספחת?
|
יואוו אני בדיוק כמוך! אמא שלי 1.63 אבא 1.70 ואני 1.73 ואחי הגדול 1.66 :):):):) (אני בן 16וחצי)
ואת האמת אני חושב שלא גבהתי כבר חצי שנה. |
אבא שלי מטר 65
אמא שלי איזה מטר 60 אני 1.73 גם כן.. כולם פה 73 אני רואה חחח בן 16 וחצי בא לי להיות איזה 75~ |
מה אתה מתלונן |:
אני כבר שנתיים בערך בגובה 169 ולא זז מילימטר. |
ציטוט:
עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע |
חחח מאיפה תביא gh?
|
חחח גם אני ככה אחי בדיוק :d:d נראלי אפילו באותם גבהים
עם בכיתה י' תיהיה 1:75 תודיע לו אולי אנחנו תאומים גנטית :) (לא באמת) כן אחי זה סתם נאחס עכשיו כל הגמדים מתחילים לצמוח |
אבא שלי 1.85 ואמא שלי 1.63 ואני בן 1.72 ואני בן 16 .. מפחד לא לגבוהה יותר בגלל החד"כ :( חחח לא משנה כמה מחקרים תביאו לי שזה לא משפיע אני עדיין יפחדד..
|
ציטוט:
חד"כ יכול רק לתרום. תאכל טוב ותישן, זהו. |
אמא שלי 1.73 ואבא שלי 1.83
אני בן 16 1.87 בערך עוד כמה בערך אתם חושבים שאני יוכל לגבוה? |
הגובה הממוצע זה 1.74 ככה שאתה בנורמה בארץ.
וכמו שרשמת רק בן 15, יש לך פוטנציאל לגבוה עד גיל 20 בערך |
ציטוט:
אצלי ההורים בדיוק כמו ההורים שלך רק שאמא גבוהה ב2 ס"מ ואני גדל מצוין בגיל שלך 183 ומתאמן.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
רציני אני שואל.. יש מצב אני יגיע ל 1.95? |
ציטוט:
דוד שלי גיל 16 היה 180 וגדל פתאום ל195 אז לך תדע יכול להיות לך עוד פרץ גדילה.. |
אחי עם אמא שלך 1.73 ואבא שלך 1.83
אמא שלך גובההה מאוד יחסית לאישהה יש מצב אתה תגיע ל 1.90+- |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ