ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 23-10-08, 07:48   #21
Masquerade
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלMasquerade

כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב

באמת תגביה את העקבים. ככה אני למדתי מ0 לעשות סקוואט. שים 2 פלטות מתחת לעקבים, כאילו יש לנעליים שלך עקב, וכל פעם שאתה משתפר, תתקדם עוד קצת קדימה, ושחלק קטן יותר מהעקבים יהיה על הפלטות.
ישן 23-10-08, 11:14   #22
coldfire
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dark_muse צפה בהודעה
אין שום מניעה לאדם עם לחץ דם גבוה לעשות סקוואט. המניע היחידי הוא להשתמש במנגנון הולסבה כי הוא זה שמגביר את לחץ הדם בצורה שעלולה לסכן את הבריאות לאותו אדם עם לחץ דם גבוה.
אחד המשפטים הכי המטומטמים שאמרת עד עכשיו.
coldfire מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-10-08, 13:55   #23
Dark_Muse
חבר פעיל

הסמל האישי שלDark_Muse

כללי:: מדריך כושר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי coldfire צפה בהודעה
אחד המשפטים הכי המטומטמים שאמרת עד עכשיו.
מה בדיוק מטומטם בזה?
Dark_Muse מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-10-08, 14:42   #24
coldfire
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Dark_Muse צפה בהודעה
מה בדיוק מטומטם בזה?
להגיד לבן אדם לא להשתמש בנשימה נכונה זה חוסר אחראיות. אם יש לבן אדם בעיות בלב, אז הוא צריך לפתור אותן בלי קשר לאימונים ולדעת מה מותר לו לעשות ומה אסור.
אבל אם אתה מרים משקל כבד ולא משתמש ב Valsalva, יש הרבה יותר סיכוי שתפצע את הגב מאשר שיקרה לך משהו אם כן תשמש ב Valsalva.
ישן 23-10-08, 15:06   #25
Dark_Muse
חבר פעיל

הסמל האישי שלDark_Muse

ציטוט:
פורסם במקור על ידי coldfire צפה בהודעה
להגיד לבן אדם לא להשתמש בנשימה נכונה זה חוסר אחראיות. אם יש לבן אדם בעיות בלב, אז הוא צריך לפתור אותן בלי קשר לאימונים ולדעת מה מותר לו לעשות ומה אסור.
אבל אם אתה מרים משקל כבד ולא משתמש ב valsalva, יש הרבה יותר סיכוי שתפצע את הגב מאשר שיקרה לך משהו אם כן תשמש ב valsalva.
אתה יודע מה הבעיה? זה לא שאני כותב משפטים מטומטמים, זה אתה מטומטם שלא יודע לקרוא.

אנחנו מדברים על אנשים לא בריאים, עם בעיות קיימות. מה זה המשפט האינפנטילי הזה "אם יש לבן אדם בעיות לב, אז הוא צריך לפתור אותן בלי קשר לאימונים". לבן אדם יש בעיה ואתה בתור מאמן (אני מניח שאתה לא, בגלל זה אתה כותב בצורה כל כך טיפשית) צריך להאמן אותו לפי המצב הקיים, עד שבעתיד המצב ישתפר ורופא יקבע אם הוא יכול להתאמן כבן אדם בריא (ולעיתים זה לא יקרה לעולם).

אני דיברתי על בן אדם בריא שמרים משקלים כבדים, ואמרתי להמנע מהמנגנון הזה? לא!

תעשה לי טובה, אמרת שלא תגיב לי יותר נכון? אני מבין שאין לך את הרמה הבסיסית בהבנת הנקרא אז אתה מחרחר ריבים כדי לנסות להיות צודק וחכם (ונכשל כל כך). פעם הבאה אני לא אגיב לך אלא פשוט אדווח בתקווה שהמנהלים פה ימנעו מחברי הפורום המכובדים לסבול את הערות החסרות קשר שנובעות כנראה מכמה שיעורי לשון והבעה שפספסת כשהיית קטן.

נערך לאחרונה על ידי Dark_Muse, 23-10-08 בשעה 15:10.
ישן 23-10-08, 15:18   #26
coldfire
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dark_muse צפה בהודעה
אתה יודע מה הבעיה? זה לא שאני כותב משפטים מטומטמים, זה אתה מטומטם שלא יודע לקרוא.

אנחנו מדברים על אנשים לא בריאים, עם בעיות קיימות. מה זה המשפט האינפנטילי הזה "אם יש לבן אדם בעיות לב, אז הוא צריך לפתור אותן בלי קשר לאימונים". לבן אדם יש בעיה ואתה בתור מאמן (אני מניח שאתה לא, בגלל זה אתה כותב בצורה כל כך טיפשית) צריך להאמן אותו לפי המצב הקיים, עד שבעתיד המצב ישתפר ורופא יקבע אם הוא יכול להתאמן כבן אדם בריא (ולעיתים זה לא יקרה לעולם).

אני דיברתי על בן אדם בריא שמרים משקלים כבדים, ואמרתי להמנע מהמנגנון הזה? לא!

תעשה לי טובה, אמרת שלא תגיב לי יותר נכון? אני מבין שאין לך את הרמה הבסיסית בהבנת הנקרא אז אתה מחרחר ריבים כדי לנסות להיות צודק וחכם (ונכשל כל כך). פעם הבאה אני לא אגיב לך אלא פשוט אדווח בתקווה שהמנהלים פה ימנעו מחברי הפורום המכובדים לסבול את הערות החסרות קשר שנובעות כנראה מכמה שיעורי לשון והבעה שפספסת כשהיית קטן.
אידיוט, אם אתה מאמן בן אדם שהמצב הנוכחי שלו לא מאפשר לו להשתמש בנשימה נכונה בזמן שהוא מרים משקלים (מאוד לא סביר), אתה מסכן אותו בפציעה. עכשיו, רוץ תתבכיין למנהלים.
ישן 23-10-08, 15:41   #27
Dark_Muse
חבר פעיל

הסמל האישי שלDark_Muse

נו מילא, אם אדם שלא מבין שאנשים עם לחץ דם גבוה ובעיות לב לא אמורים להרים משקלים גבוהים ולהגיע למצב שיצטרכו את המנגנון ולסלווה, ועוד אומר לי שאני אידיוט שאני מצטט רופאים ופיזיולוגים של מאמץ, אז כנראה שבאמת אין צורף להוסיף במילים.

תנחומיי coldfire, אתה בהחלט האדם הטיפש ביותר שיצא לי לדון איתו בפורום כלשהו.
רצתי להתבכיין d:
ישן 23-10-08, 16:51   #28
coldfire
Banned

איזה פיזיולוגים אתה בדיוק מצטטט? לצטט רופאים לגבי אימונים זה לא בדיוק הדבר הכי חכם לעשות. רופא יגיד לך להפסיק להתאמן על כל שטות. אם היית מספק הסברים ונתונים כלשהם, היה אפשר לדבר איתך. בינתיים אתה זורק שטויות באוויר.
ואם בן אדם לא יכול להשתמש בולסלווה, אז הוא גם לא יכול להשתמש במשקלים שמאתגרים אותו. אז מה הטעם להתאמן בכלל? אתה בכלל מכיר אנשים כאלה או שאתה סתם מתפלצן פה?
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא