|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() לתרגל טיפה את הטכניקה.. זאת וואחד הפתעה שאתה מנסה לרדת לסקוואט עם מוט אחרי שהיתרגלת שהמוט מיוצב לבד, זה מרגיש שונה אחו ******, אבל מיתרגלים מהר...
![]() |
#22 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
שיעזוב מוט שיקח את המשקולות הורודות וזהו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי נצרת עילית
|
![]() ציטוט:
מתחילים ממוט ריק ד"א תרשום ביוטוב box squat ותגיד לי אם מצאתה רק 4 סרטונים (בידיוק עכשיו ראיתי איזה 20+ וזאת אפילו לא ההתחלה) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() תחפש סקווט רגיל תיראה הרבה יותר...
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
כללי:: מייקי
עוסק ב:: בא והולך, עובר ושב, משלם ויוצא, חונה וקונה
חדר כושר: שייפ דיזנגוף סנטר
|
![]() למה לא? הייתי עושה בsm ומאז שהתקדמתי לסקואט חופשי אימון רגליים הפך לדבר מתסכל: אני לא שולט בתנועה, אני רק מתרכז ביציבה נכונה ולא במשקל עצמו. לפני בערך שבוע התאמנתי עם the sun שהראה לי את עbox squat וכל מה שיש לי לומר זה שפתאום הבנתי על מה כולם מדברים כשהם אומרים "אימון רגליים".... למחרת לא יכולתי לא ללכת לא לשבת ולא לקום!!! זה אימון רגליים... בקיצור אני אשמח אם תפרט קצת למה לדעתך לא כדאי להתחיל בתרגיל הזה, כי כרגע די עפתי עליו
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() ציטוט:
ואני עושה סקוואט עם משקל נמוך מאד. ההמלצה שלי אלייך , תעשה סקוואט חופשי, כולם אומרים שזה עדיף ויש לזה סיבה. לא כדאי להיות יוצא דופן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
התרגיל הזה הוא טוב לאנשים שכבר די חזקים בסקוואט ומחפשים דרך לשפר אותו. אני חושב שהוא יותר מסוכן מסקוואט רגיל, דורש משקל עבודה יותר נמוך ויותר קשה לביצוע נכון. הרבה יותר קשה ללמד בן אדם שמתיישב על קופסא להמשיך לשמור על כל השרירים מתוחים ולא לשחרר שום דבר. בנוסף, יש לחץ על עמוד השדרה משני הכיוונים וזה יוצר דחיסה. חוץ מזה ללמוד להשתמש ב stretch reflex זה חלק מהאימון וחלק מהדברים שצריך לדעת לעשות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
|
![]() http://www.t-nation.com/free_online_...om_head_to_toe
dave tate: "Now, you may have heard from some sissy wearing spandex that the box squat is dangerous. When someone talks about the dangers of box squatting, it's apparent they simply don't know how to perform the lift correctly. Sure, if you're trying to bounce off the box or you're using more weight than you can handle, then there are definitely dangers to the spine. When performed correctly, however, box squats are safe. And, I believe box squats are so effective that you don't need to perform regular squats in your training at all!" דייב טייט מאמן ומתאמן תחת לואי סימונס בווסטסייד ברבל, אחד האנשים החזקים ומוערכים ביותר בתחום. אני ממליץ לכולם לקרוא את המאמר הזה. coldfire פגשתי היום את הבחור שלך, אחלה גבר ועובד ממש יפה. אני חושב שגם "היא" הייתה שם ![]() נערך לאחרונה על ידי The Sun, 22-10-08 בשעה 21:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, אני שמח שנהנית ![]() בהצלחה באימונים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |