|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() היית פעם אצל מומחה יציבה?
זה נראה כמו היפר-לורדוזיס מהתמונות ששמת, ואתה לא נראה שמן במיוחד. סתם כדי שתכנס לפרופורציה - אני שוקל קצת יותר ממך ובגובה שלך בערך והבטן שלי שטוחה לגמרי (ואין לי שרירים כמעט). לך לאורתופד או מומחה יציבה ותבדוק את העניין. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איך זה קשור לבעיות יציבה ?
![]() |
![]() |
#23 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() תאכלס אחי קח את עצמך בידיים במקום להתבכיין דפוק חיטוב רציני. תקרא קצת מאמרים ותתמיד כמו שצריך, יכול להיות שהתוצאות אצלך לא יבואו מייד אלה בטווח זמן ארוך יותר מהרגיל. שיהיה בהצלחה !
נ.ב אם אתה יכול בפעמים הבאות לא לצלם את הטוסיק שלך זה יהיה בהרבה יותר טוב לכולנו, בבקשה תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הודעות כאלו לא במקום, לפחות לו בזירת הגולשים בפוסט של בנאדם.
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
מה זה היפר-לורדוזיס ? תודה למגיבים הרצינים ואני אתחיל חיטוב כבר מהיום ואקח את עצמי בידים מקווה שילך לי, תדה ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() בתמונה משמאל תראה עמוד שדרה תקין, ואילו מימין, מצב של לורדוזיס. חשוב לציין שלעמוד שידרה בריא, האזור הלומברי, כלומר אזור המותן, מוקשת (עמוד שדרה ישר לגמרי הוא גם בעייתי), אך כשיש הקשתת יתר, זה עלול לגרום לבעיות ולמראה הנ"ל. יש אנשים שיחיו עם ליקוי יציבה כזה או אחר ולא ירגישו שום בעיה כל חיהם, זה כמובן תלוי בחומרת הליקוי. בד"כ כשמתחילים לעסוק בספורט, עלולות לצוץ בעיות. נ.ב חשוב: אני לא רופא, אני לא מאבחן דרך האינטרנט, אני רק אומר לא לפסול את האפשרות הזו ואולי כדאי לבדוק. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר מתחיל
|
![]() הבנתי, אני אבודק את זה אצל רופא, תודה רבה לך !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תתחיל חיטוב רציני. גם אני נראיתי משהו דומה לזה בתחילת האימונים, היתה לי כרס לא מביישת בכלל גם במשקל 68 עד 1.77 שזה אדם ר-ז-ה! אם זה מנחם אותך אני היום על 83 על אחוזי שומן טובים.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|