|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() וואלה תודה לכולם על הביקורת אני חשבתי שיתנו ביקורת יותר נכונה אנשים אני משקיע באימונים תלב שלי אני משקיע לעומת מה שהייתי אני לא כל כך שחיף כמו שהייתי פעם 55קילו עור ועצמות יד 25 פעם הייתי שתבינו שעשיתי שינוי לא משנה מה תגידו פה וזה לא יפה שזה הביקורת..
יש לך מסנ? שאני יוסיף אותך וככה ניפגש בוייזן או משהו .. ד.א למי שקרה לי שחיף אתה ממש מבין בתחום אני רואה ואתה יותר מאסיבי ממני כבוד http://www.israelbody.com/showthread.php?t=40003 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נערך לאחרונה על ידי The-One, 24-09-08 בשעה 11:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני ציפתי ליותר תגובות עם יש בסיס בכתף ביד משהו אבל הדבר היחיד שרשמו זה שחיף פה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תמשיך להפציץ אחי אתה מלא מוטיבציה אבל אתה באמת שחיף אחי, אבל לך תדע, היו מקרים מעולם של אנשים עוד יותר שחיפים ועידן צודק, אתה מחפש תתגובותש אתה רוצה לראות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה שחיף אחושילינג עם בטן ובכלל לא רואים שאתה מתאמן, עכשיו אתה מרוצה? ביקשת ביקורות קיבלת ועוד אתה מתרגז..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() רק אותי מעסיקה השאלה למה הוא עשה צילום מסך ולא העלה את התמונה ישירות לאתר איחסון קבצים?
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין למה העלת את התמונה הזאת,אי אפשר להבין הרבה מהתמונה חוץ מזה שיש עליך מאסה אפסית,אני מציע לך לעלות כמה תמונות בפוזות נורמאליות כך שלפחות יהיה אפשר לנסות ולהגיב לזה ברצינות.
לפי התמונה הזאת אני רק יכול להגיד שאתה צריך עוד המון המון המון מאסה ואני מציע לך לעלות תמונה בעוד כשנה מעכשיו כדי שאפשר יהיה לראות שינוי משמעותי בהנחה שתנצל את השנה הזאת כמו שצריך. יאללה בהצלחה אחי ![]()
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע מה איתכם צחי הוא בן הגדולים אני מכיר אותו נותן את הנשמה באימונים משקיע כמו מטורףף
בהצלחה בהמשך עוד חצי שנה 10 קילו יותר!! :d
![]() |
#11 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
אז כנראה שאתה עיוור אם הוא היה באמת משקיע ממש היו כבר רואים אצלו תוצאות,פאק הוא מתאמן יותר מחצי שנה והוא נישאר ככה אז זה ניקרא "נותן את הנשמה באימונים"? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
גבר עד כן אני לא מתאמן עדיין חצי שנה נתחיל בזה סבבה? אני מתאמן 5חודשים וחצי בערך דבר שני חבל שלא ראית איך התחלתי באיזה מצב התחלתי התחלתי 55קילו כיום 67 12קילו בחצי שנה זה לא רע חבל שלא ראית איך הייתי קודם אז קודם כל לא כולם כמוך יד 40 11 אחוז שומן ומתחילים עם בסיס של יד 35 אני התחלתי עם בסיס של יד 25 ושחיף מת צברתי נפח לעומת מה שהייתי ואני אן לי כוח לפורום הזה יותר נמאס לי הזלזול שאני מקבל פה זה פשוט לא יאמן אפשר להגיד יש עוד מה שלפר והכול אבל ככה לרדת עלי לא נראה אחד שמתאמן הדברים האלה פוגעים ביא כי אני באמת משקיע לא מפספס אימו ןאחד אוכל כמו מזזדייין וזה מה שאני מקבל הקיצר עצוב לראות איך הפורום הדרדר ואני יחזור לפה עוד חצי שנה כמה הולכים לאכול זין למה אני עכשיו מורעל בשכל יאלה למטבח להתראות אן לי כוח להגיב בפורום הזה יותר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תראה איזה תמונה אתה מביא לנו... יענו באיזה מצב 5 וחצי חודשים = חצי שנה עוד שבועיים לא יעשו הרבה... הייתה מביא תמונה עוד חצי שנה וחוסך את כל הזיוני שכל שהלכו פה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
בהצלחה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() מותן יותר רחבה מרוחב הכתפיים.. בהצלחה בהמשך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
כללי:: מה זאת אומרת?
עוסק ב:: שחייה נחשב??
חדר כושר: הומלס
|
![]() אתה כל כך שחיף כשאתה עומד ליד מגדל קוביות הם נראות לידך כמו פירמידה אתה כל כך שחיף כשעוצרים אותך במשטרה אתה משתחל דרך הסורגים אתה כל כך שחיף שאתה קונה בגדים ב fox baby קיצר זדיין מיפה ותחזור לנהל בfxp אם הילדים בימינו נראים כך אחרי שהם מתאמנים אז מצבינו במדינה קשה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() זה מזכיר לי את התמונות תיעוד של השואה...
בהצלחה במקרר סטיקמן
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() יש עבודה ...
![]() |
#20 |
Banned
|