|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אבל רק הרגע התחלתי מאסה הם כבר כמה זמן ואני שורף רק 1818 במנוחה x1.2 יש לי +של איזה 650 קלוריות זה לא מספיק?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() לפי מה שהם רושמים שמה זה טוב... כי הרגע רק התחלתי מאסה אם אני ייתקע אני יוסיף קלוריות מה הבעיה...
נראה לך בסדר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני רואה פה את כולם מכפילים ב1.2, זה טוב ויפה אבל על זה תוסיף את הקלוריות שאתה שורף באימונים, הליכות ואנא עארף מה אתה עושה שהוא לא פעילות יומיומית... על זה תוסיף 300-500 קלוריות, פה אם אתה נתקע תוסיף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() הבנתי.. תראה.. הפעילות גופנית היחידה שאני עושה קבוע זה כדורגל בהפסקה..
כמה קלוריות כבר שורפים מזה? אז לעגל את התפריט ל3000 או להשאיר אותו לחכות שבוע ואם אני לא יעלה אז לעלות 500? תודה אחי על העזרה |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() בוא נסביר לך משהו...
נניח שאתה הולך לפי התפריט היומי שלך(שזה 300-500 קלוריות מעל התחזוקה), במקרה ושרפת עוד 300-400 קלוריות במשחק כדורגל ספונטני שלא נחשב בתחזוקה היומית שלך - פשוט תשלים את זה בעוד ארוחה נוספת. אל תמהר לשום מקום, תתחיל עם המאזן החיובי הספונטני שצריך להתחיל איתו שזה משהו כמו 500 קלוריות מעל התחזוקה ולא מעל הbmr, כשאתה רואה שאתה קצת נתקע ולא עולה ממש במשקל תוסיף קלוריות, פשוט מאוד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() איך אני יודע מה התחזוקה שלי אחי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל את הbmr מכפילים ב1.2, ולזה אתה מוסיף את הפעילות היום יומיות שלך כמו הליכה, החדר כושר וכו'... את זה אתה צריך לדעת, ופשוט מוסיף את הקלוריות שאתה שורף עם הbmr ואתה מגיע לתחזוקה, ומשם אתה לוקח את הקלוריות למעלה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() התחזוקה היא בערך 2684 אז אם אני אוסיף לתפריט הזה עוד 500 קלוריות הוא יהיה טוב?
ומה כדאי לי להוסיף? סליחה על ההטרדה |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי ממש תודה רבה לשניכם...
אני יחליץ את ה4 פרוסות לחם ב2 לחמניות יגדיל את הכמויות בכל ארוחה ויוסיף עוד ארוחה קטנה תודה שוב!@ |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|