|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מפקח ראשי
|
![]() אימון משותף עם ארבל - arbel2
מחר עבר שבוע מאז שארבל המוטציה התקשר אלי והזמין אותי לעשות איתו אימון משותף,טוב לא בדיוק משותף לפחות לא במשקלי עבודה. הגעתי אליו בסביבות השעה 7 בערב,פינקתי אותו בסקופ של נענו (לארג' אני חח) ויצאנו לחדר כושר. הגענו לחדר כושר לאימון חזה,התחלנו בחזה עליון נתנו 2-3 סטים חימומים בשביל ל"הזרים" את הדם ואז התחלנו את העבודה. האמת,שאף פעם לא היה לי כזה פאמפ עצבני בחזה ארבל דחף אותי(לא לי MORTEX כן?)למשקלים שאני אישית לא רגיל אליהם והאמת אפילו לא הסתכלתי כמה בדיוק הרמתי כי שמנו את הפלטות הפוך. ארבל הרג אותי רק מלהביא לו פלטות הלכו לי הידיים ,חולה נפש דוחק לי 70 קילו כל צד בחזה עליון... לאחר מכן עברנו ללחיצת חזה בדאמבלס ,חייב לציין לטובה את החדר כושר שבו הוא מתאמן שיש מבחר ענק של דאמבלים מ-1 ק"ג ועד 70 ק"ג(אם אני לא טועה). בשלב הזה כבר הייתי גמור ,אבל ארבל הזכיר לי שנשארו עוד 2 תרגילים לחזה וסיימנו בקרוס ובפרפר במכונה של אולד סקול. לאחר מכן,עבדנו על אמות שסתם בשביל הפרוטוקול האמות של ארבל בגודל של הבייספס שלי . האימון היה כיף בדרך חזרה הביתה ראינו שמנה על ספסל שהמלצתי לה להתחיל להתרחק מפחמימות(ארבל השפיע עלי בד"כ אני לא גרמני) הגענו אליו הביתה הבחור פינק אותי בכמה חולצות של BB קטלניות ולאחר שאני אצבור קצת בשר נגיע לאימונים רגליים עד שנקיא מהאף! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
יאללה חביבי ,עוד תעשה אצלי סקוואטים עד שתדמם מהאוזניים ! אבל אני חייב לציין שהייתה לך טעות אחת ,יש אצלנו משקולות "רק" עד 50 קילו ,אבל גם ה70 ודומיו בדרך ,וקיבלתי התחייבות על זה מבעל המכון.
![]() |
![]() |
#3 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() פעם ראשונה שאני נכנס ללוג שלך.
בהצלחה לך. ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ארבל סוס וזה ידוע מה איתך אחי תספר לנו קצת על המשקלים שלך בכל זאת זה הלוג שלך...
![]() |
![]() |
#6 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() התכוונתי באימון המשותף עם ארבל...
![]() |
![]() |
#8 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב משקלים היה קשה להוריד את כל הפלטות של ארבל??
![]() |
![]() |
#10 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() :):):):) מה עם תמונות? יש לך או שאתה מחכה עוד קצת?
![]() |
![]() |
#12 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה אחינו בהצלחה!
![]() |
![]() |
#14 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() שיהיה בהלחה גבר!
אתה אחד האנשים שיותר עוזרים פה בפורומים !
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() התפריט יוצא 2300 קלוריות ו10000 דולר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|