|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחח אני יודע מתי צריך להודות בטעות
![]() |
#22 |
חבר פעיל
כללי:: Deus ex machina
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: אוניבסיטה
|
![]() לא מעיר , אלא שואל עם הוא רוצה עזרה . פעם לא הייתי טורח אבל אני חושב שאין דבר יותר טוב מלעזור למתאמן מתחיל בחדר כושר ללמוד את הבסיס .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל משוחרר!!!
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() לא מעיר.. זה לא נעים לי שמעירים לי ודי מעצבן, ומה ששנוא עליך אל תעשה לחבריך.. אם באים לשאלה/עצה- בכיף!
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() אני מעיר רק למי שאני באמת מכיר ויודע שאכפת לו מהאימונים ואת רוב המכון אני מכיר גם את האנשים הטובים וגם את החפרנים ואני בדרך כלל מעיר למי שאני חושב שצריך ואני פשוט נהנה לראות את החפרנים האלה שאומרים לך אתה לא עושה נכון מעקמים את הגב שלהם ואני פשוט מת לראות אותם עוד כמה שנים שימותו מהגב שלהם..
![]() |
![]() |
#25 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() רק לחברים
אבל אני חייב להודות שלפעמים שיחות שאני שומע במכון גורמות לי לרתוח שמעתי איזה אחד שכל יום בא לאיזה3535 שעות למכון ופעם אמר לאיזה אחד שעשה הפסקה לשבועיים "שמע אם אתה מפסיק לשבוע שבועיים אתה מתפוצץ מרוב שרירים זה ידוע אבל צריך להיזהר מזה כי אז השריר הרי הופך לשומן" ואז חייכתי חיוך כזה כדי לא להתעצבן רציתי שהוא יראה אותי וישאל מה אתה מחייך אבל הוא לא ראה |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() אני חודש וחצי במכון, לא היה לי אימון שלא העירו לי ח..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי למי להעיר, זה רק אני, הברזל החלוד, הצמיגים הישנים ופוסטרים של ארבל צפרירי בגאראז' הפרטי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() בטח שמעיר.
לא חבל על הבריאות שלהם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר מתחיל
|
![]() לפעמים מעיר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
|
![]() לא מעיר, אלא אם זה למישהו שאני מכיר. תחשבו שניה על כל הפוסטים שאתם פותחים שאנשים באים אליכם ומעירים לכם עם כל מיני מיתוסים ואתם מתעצבנים מזה, מבחינתם זה יכול להיות בדיוק אותו המצב, גם אם בתאכלס הם אלה שמאמינים במיתוס ולא אתם, זה לא משנה כי הם מבחינתם צודקים ואתם מבחינתכם גם צודקים.
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() ניסיתי פעמיים ..
פעם אחת אם איזה ילדה והיא הקשיבה ועד היום אני בקשר איתה ועוד איזה אחד חושב שהוא קולמן פולי עליון במכונה הוא אפילו לא עושה נכון.. קיצור הסברתי לו אז הוא חטף עלי עצבים ומאז אני לא מסביר יותר לאף אחד |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני שמעירים לי (חוץ משטויות כמו למשל סקוואט\דדליפט דופקים תגב) אני תמיד מתייחס ומקשיב זאת הבעיה של רוב האנשים, חושבים הם יודעים הכי טוב
![]() |
![]() |
#33 |
|
![]() מעיר רק לכאלה שנאי מעריך ובאים באמת להתאמן ויש להם מטרה והם עם ראש פתוח ומוכנים להקשיב, לא לכאלה שבאים לעשות צחוק במכון ועושים 12490421921-941 טעויות בסט אחד.. עזבו סט אחד, בחזרה אחת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() אני נותן ומקבל הוראות רק מחברים... לרוב לא מעירים... אבל בתאכלס שמעירים לך אין דב ריותר מעצבן מזה!!
ובגלל זה אני לא מעיר לאחרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
|
![]() ציטוט:
תחזור להגיב אל תיהיה כזה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() לא נראה לי שבמקום להעיר למישהו האם זה נכון או לא מה שהוא עושה...
אלא אם אני רואה מישהו עושה ממש שטויות .. או ממש הולך לפצוע את עצמו כי הוא לא יודע איך ולא שואל .. אז אני מעיר.
![]() |
#38 |
|
![]() לא מעיר, בשביל זה יש מדריכים מקצועיים. לאנשים שאני מכיר וסומכים עליי לעומת זאת - מעיר כל הזמן, לא על דברים בנאליים שהם עומדים להתרסק בסקוואט (האנשים שאני מכיר לא הולכים לבצע סקוואט לא נכון), אלא על דברים שנדרשים בעין יותר מיומנת כמו מקצב לא נכון של התנועה, חוסר גיוון בתרגילים או בטווחי חזרות.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מעיר לאף אחד כי כולם במכון שלי מפגרים חוץ מאחד שהיה ועכשיו הלך, אני היחיד במכון שעושה תרגילים ועברתי את כל המדריכים המפגרים שעכשיו הפסיקו להעיר לי ועכשיו רק חדשים מעירים לי ואז אני מעיף אותם.
בכל מקרה, לא מעיר כי לא רוצה. RAIBER אחי, שלח לי מייל ל- davidgessen@yahoo.com לא שלחת לי שוב מייל, תתחבר למסן או תשלח לי מייל לכתובת שרשמתי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|