|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() [quote=alfi;610015][quote=rappin;609380]כל חיזוק של שריר מסביב לאותו מפרק, מוריד את העומס על אותו מפרק.
כלומר - מפזר את הכוחות על השריר ולא הכל בבת אחת על המפרק. לדוג', למה אומרים בתרגילים של לחיצות בעמידה לכתפיים לדוג' לכפוף טיפה את הברכיים? יש כוח של משקולת שרוצה לדחוף אותך למטה, וברגע שאתה עם ברכיים נעולות, כל המשקל נופל בבת אחת על המפרק של הברך. במידה ואתה מכופף טיפה את הברכיים, אתה מאלץ את שריר הרגליים להתכווץ ולעבוד באופן איזומטרי (הכוונה היא עבודה סטטית), מה שיוצר פיזור של כוח על השריר והורדה מהעומס על המפרק עצמו.[/quote] ציטוט:
חסרים אנשים עם גב בריא שעושים פרס או מיליטרי פרס? מה עם כל הוייטליפטרים שעשו CLEAN&PRESS עוד מהאולימפיאדה הראשונה במאה ה- 19 עד לשנות ה- 80? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() [quote=joker1;610028][quote=alfi;610015]
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() למה תמיד צריכים להתווכח אינעל דינק , פעם אחת שמישהו יעיר יתקנו סיימנו לא צריך ליצור מכל דבר ריב .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חלק רבים חלק מתווכחים, מה רע בלהתווכח בסוף(בדר"כ) מגיעים לפשרה ואז כולנו למדנו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() גו'קר בן כמה אתה תן תאיסייקיו שלך רגע נשאל אותך משהו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי איסיקיו, תשאל כאן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אוקיי, קיבלתי את הנימוקים, יכול להיות שכשהסבירו לי את זה באמת לא קישרתי את זה נכון, כמו שג'וקר אומר - לעומס על הגו ולא על הברכיים.
ככה שאתם נותנים הערות ולא כמו חמורי פרא אפשר ללמוד. אני מקבל במיליון אחוז שאני צריך לקחת אחריות על המילים שאני אומר במיוחד שאני עומד לסיים קורס מדריכים. אני מצטער אם הטעתי פה משהו, למדתי המון מהפוסט הזה לגבי ההתייחסות שלי בהמשך לכל נושא, אני לוקח את המילים המקצועיות שאמרתי בחזרה, ואנסה להיות יותר מדוייק ומחודד בעתיד.
![]() |
#8 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ד"א מה שרשום בדגש עומד קצת בסתירה למה שרשמת בכחול בולט ומודגש |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() עקרונית אני מוסמך כבר, פשוט עדיין לא קיבלתי את התעודה.
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() אוקי בואו נראה אם הבנתי נכון:
כל התרגילים המבוצעים בעמידה לא דורשים כיפוף של הברך מחשש של יצירת עומס מיותר על מפרק הברך ( הפטלה? נראה אם גם קלטתי שמות לאט לאט ) ולכן עדיף לבצע תרגילים בעמידה בברכיים נעולות ובעמידה ישרה? שמישהו יתקן אותי אם טעיתי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() זה עניין שלי על מה אני ממליץ ועניין שלך על מה אתה ממליץ אתה רוצה תמליץ אחרת לי אישית עזרו התחבושות
ולפי דעתי יש לי הרבה יותר ניסיון ממישהו שהתחיל להיתאמן שבוע שעבר למשל אתה
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|