|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: snir aharon
חדר כושר: Sportov Gan Yavne
|
![]() כפרה המטרה של דיבורים -פורום זבל כמו שאתם קוראים לו- זה להיתעסק בזבל שטויות הכל כולל הכל אוףף טופיק
שזה יכול להיות שמישהו יפתח נושא וירשום בננה וכולם יענו לו תפוח .. זבלל .. חרטה .. אבל עדדין זכותינו לרשום מה שבא לנו כאן בלי לקבל באן או שיסגרו את פוסט |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :):):):) לא יודע למה זה הצחיק אותי רצח ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כל פעם שאני נכנס לפורום אני נתקל בוויכוחים על העיניין של פורום פח זבל,נו באמת חבר'ה עזבו אתכם משטויות, יש פורום פח זבל אז שיהיה לו לבריאות,מקסימום יעבירו את הנושא לשם,אז ביג דיל מה כבר קרה סך הכל פורום פח זבל.שבת שלום לכולם
![]()
![]() |
#4 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() וואלה האמתי שזה לא
כן להתעסק בשאלות רגילות לפורום ושום דבר לא מומצא - האם להביא ביד פוגע באימונים, חבר שלי עישן ג'וינט מה הטלפון של אל סם, איך מסתדרים עם חברה ואימונים, יש מישהי שמוצאת חן בעיניי איך אני ניגש אליה וזה רק מה שעלה לי לראש. זה דברים שנכנס לפה בנאדם לוחץ x באקפלורר לא יחזור לכאן בחיים. לכן הפורום הזה הוא נסתר מאורחים ואנשים יכולים לשתות אחד לשני ת'דם לחפור כאילו אין מחר על דברים שמטרידים אותם. פתחנו את זה כי אתה לא מאמין איזה מיילים כועסים הוא קיבל מאנשים שהוא הפנה לפורום - מה זה החרטא הזה, שלחת אותי לגנון וכו'. אז כדי לתת עדיין חופש בכיף יש פורום אוף טופיק. גם שיהיו שם נושאים שפוגעים במשתמש מסויים או ביזראלבודי הם ימחקו זה לא זנות כאן שאנשים יכולים לפתוח פה כי הם מאחורי מחשב. ספציפית הנושא הזה הועבר לפורום מנהלים, שוב כדי שגיל יוכל לשים אליו לב ולהגיב בעצמו ואז להחזיר אותו.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() ואוו תודה זה אומר הרבה כשזה מגיע ממך , snacks? בנאדם עם 39 הודעות בפורום שלא ראיתי הודעה שלו לפני. לא שהבנתי בכלל מה אתה רוצה לומר - אתה מתאים לניהול לא לפיקוח? לזכור לנעול את הדלת כשאני יוצא מהבית??? אוקיייי
גולדבן אני מבין שעכשיו נוח לך להצטרף לעגלה. כשכתבת את אחד מהפוסטים של מתאמן מתחיל-לא מבין באימונים-או תזונה ואני קפצתי לעזור לך שם , אני זוכר שהתחנפת "וואי סליחה על דברים שנאמרו בכעס". עכשיו אתה בטח מרגיש גברי לנעוץ האשמות , לא?
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
|
![]() ציטוט:
צורת הניהול שלך מגעילה,לא אמרתי שאתה לא תורם מהידע שלך בפורומים השונים.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ניראה לי פיספסתי פה אקשן רציני למי יש כוח להסביר לי מה הלך פה?
![]() |
#9 |
|
![]() הכי קורע שכל אחד רושם למאסל שילך לזיין ולא יוציא את העצבים שלו כאילו הוא מקבל מציצה תוך כדי שהוא רושם את ההודעה.. חלאס לזיין את השכל פה כל אחד משחק אותה... חלאס לחפור שהרמה של הפורום ירדה.. חצי מהמזייני שכל לא היו פה כשהיא הייתה גבוהה.. חלאס לחפור שצריך להעלות את הרמה של הפורום... חלאס לחפור שמנהל נועל פוסט כאילו לקח לכם 9 חודשים צירים וירידת מים כדי לפתוח אותו....
מעניין אותי לדעת מה היה הקטע עם גיל אם מישהו יכול לפרט שיפרט.. חוץ מזה אתם חופרים אש! ד"א חבל שהורדתם את התיוגים... דווקא היה מצחיק..חח ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() לפחות מישהו גברי עם קצת ביצים
רושם בפומבי שיש לו דיעה אחרת לא קופץ על העגלה ומצטרף לעליהום תודה
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
|
![]() ציטוט:
לא יצאתי נגדך העברתי ביקורת על צורת הניהול שלך וציפית שתקח אותה לתשומת לבך ולא תקח את זה ללב בצורה אישית ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
בהרבה שנים שלי בפורום לא קיללתי ולא אמרתי לאנשים דברים מגעילים גם כשהייתי לגמרי צודק. אני לא לוקח את זה ללב, אני יודע שגם אני הייתי קיצוני יותר כשהייתי צעיר, אבל זה גם בשבילכם - תדברו ככה בצבא לרס"ר הוא ינגח בכם וישלח אתכם לדבר ללמפה בכלא 4 . אולי שם לומדים כאלו דברים בסופו של בדבר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
ולא שילדודס יתחילו לכתוב " ססעמק לך תזדיין יא זבל" "שחיף עם היקף יד 28" או כל מיני חרא שנזרק פה ... בנתיים אתה אחד מאלה שתורם לכך שאנשים שכן חושבים שהפורום הזה רציני פשוט יצאו מכאן ...
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() המטרה היא גם לתת מקום לחבר'ה מהתחום לדבר, חבר'ה שרוצים דיונים ברמה טיפה יותר גבוהה בלי שיבוא איזה ליצן ויתן מניסיונו העשיר (שנה אימונים אם בכלל), וגם להכניס חבר'ה לתחום שהם בני 20 ו30 והתחילו להתאמן - מה להם לא מגיע כאן מקום? איך אתה חושב שהיית מרגיש בתור מישהו בן 30 שמגיע לכאן ורואה שכל נושא הופך לבדיחות ואוף טופיק והוא סה"כ מחפש קצת רקע ולהבין את התחום. אפשר לחשוב שאני רוצה לפתח כאן איזה סוכנות להשתלט על העולם סה"כ המטרות ידועות לכולם ואמורות להיות משותפות לכולם.
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
|
![]() ציטוט:
אמרתי את זה כנראה כדי להזכיר שאני עוד ילד קטן אבל מספיק...שים לב לקטעים האחרים של ההודעה... בתאכלס אתה מנהל טוב שמשקיע ושומר על הכללים אבל לא נראה שאתה מבין שיש גם דברים שיוצאים מן הכלל ולא צריך לחלק באנים על ימין ועל שמאל... בכל זאת צריך להתחשב בזה שהאנשים שמקבלים באנים אין להם חיים אז אי כניסה לפורום תביא להתאבדות..לא חבל? :p אתה גם יכול להעלים עין לפעמים מה רע?
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() בבקשה... תכלס אתה היחיד שעונה עינייני... אני פה בפורום בקושי חודש ולא יאמן כמה ילדים מעפנים יש פה וכל שרשירים של קללות , וירידות לפסים אישיים אין שרשיר אחד נורמלי פה ...
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() אתם שוכחים שהבן אדם עושה את זה בהתנדבות, ללא מטרת רווח ולדעתי עושה את העבודה כמו שצריך.
יש חוק שאסור לדבר על חומרים, משתמש מדבר על חומרים, מוזהר, חוזר ומדבר על חומרים ומצפצף על האזהרה ומושעה - איפה מאסל לא בסדר? יש חוק על קללות - משתמש מקלל, מוזהר, מצפצף על האזהרה, מקלל ומושעה - שוב מאסל לא בסדר נכון? בחייאת תבדקו את העובדות שלכם... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() Mortex התחנפות יפה אבל לא יעילה
![]() סתם סתם,ד''ר אתה גברבר אמיתי,יש לך אחלה פיק ביד,והנעילות שלך? אמיתיות מכל הלב... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() ד''ר תמשיך בעבודתך נאמנה. אבל לפני מספר ימים הבאת ל5משתמשים באנים אחד אחד,וזה לא הגינוי צריך לשקול אנשים,במקרה עם היטמן אני לא מאשים אותך אבל לא ייתכן שמעל 5משתמשים יקבלו באן כן קושקוש?
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|