|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: איש המאסל
עוסק ב:: לספור כבשים
חדר כושר: גולד ג'ים
|
![]() כבודד אחייי שינוי בן :):):):) בחודש.. בהצלחה אחיי !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() רואים שינוי, אבל 9 שבועות זה לא הרבה ויש לך עוד עבודה.
יותם מלך, ואתה בידיים טובות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() איבדת 10% מהמשקל שלך, מרשים למדי
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תודה לכולם! :-)
עוד תהיו גאים בי, אני מבטיח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ירדת מעל ל-15 ק"ג רק בחודשיים, זה המון!
כל הכבוד! תמשיך ככה, אל תוותר. יותם הוא אחד היועצים הטובים ביותר של ישראלבודי אין ספק שהוא יודע מה הוא עושה, אם ירדת כ"כ הרבה בזמן כ"כ קצר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תעדכן כול חודש ככה תמונות..... ככה נוכל לעודד אותך כול פעם שץעשה שינוי ואלי אפילו זה ידרבן אותך לעבוד יותר קשה....... הקיצר עוד שנה ככה אני מצפהממך להיות ככה בין 90 קילו ל80
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תמשיך להתחטב
הולך להיות לך גוף סוף.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() יפה מאוד על כוח רצון..
בן כמה אתה?
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() בהצלחה אחי!
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה :-)
אני בן 29, אוטוטו 30, אפילו שנראה פחות... החלטתי להגשים את החלום שלי ולהיות רזה ושרירי בטירוף לפני גיל 30, כנראה שאני לא אספיק, אבל זה מה יש... :-) אני בכל זאת מרגיש שאני בדרך הנכונה. מרגיש כבר שאני מפתח אחלה בייספס, הכתפיים והחזה שלי גדלו... ירדתי 3 חורים בחגורה והג'ינסים שלי נופלים ממני. רק ויזואלית זה עדיין לא בא לידי ביטוי, אבל זה עניין של זמן. אני עוד אהיה סוס. פשוט סוס. הגובה שלי 1.82 ויש לי מבנה גוף רחב, ואני מתכוון ללכת עם זה עד הסוף. בלי להישבר, בלי להסתפק בתוצאות ביניים. ללכת עד הסוף. עם הזמן להוסיף איזה תוספים שצריך ולשדרג את התוכנית למה שאני אצטרך, העיקר להשיג את הגוף שתמיד חלמתי עליו. וגיל 30 זה לא מאוחר מדי, אני בטוח. תודה לכולם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() אגב, אתה יכול לדבר עם יותם על Carb Cycling. ככה כן תוכל להתמיד בתפריט דל קלוריות בלי לפגוע בחילוף החומרים, המאזן ההורמונלי, במסת השריר ובהרגשה הכללית ולאורך זמן. נסה
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע מה זה Carb Cycling, אבל ב-25.6 יש לי פגישה נוספת אצל יותם, אני אשאל אותו.
תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() תיראה בו אני יגיד לך משהו
המוטיבציה הכי גדולה שאתה יכול לקבל זה החסיפה לתוצאות אתה בדרך הנכונה ![]()
![]() |
#14 |
חבר מתחיל
|
![]() כל הכבוד! יפה מאוד אחלה דרך עשית תמשיך ככה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|