|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ברכיים נעלות תנסה עכשיו בלי כלום תראה שזה אפשרי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() כשאתה לוקח את הירכיים אחורה, אוטומאטית הפלג גוף העליון נהיה הקדמי והתחתון אחורי, נכון?
עכשיו כשאתה עושה סקוואט המוט לא יוצר לחץ גדול על הגוף כי הוא מונח על הטרפזים, אבל בלחיצת כתפיים המוט למעלה - הוא גם לא יציב ויכול להתנדנד מהתנועה של הירכיים אחורה, וגם הוא מפעיל יותר לחץ כי הוא גבוה מהגוף ולכן מבחינה הגיונית הוא יפעיל הרבה יותר לחץ על החוליות, במיוחד בתנועה של זריקת הפלג גוף העליון קדימה וירכיים אחורה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא יודע, אולי בגלל שהמוט נמצא באוויר למשך זמן קצר או לא יודע מה, יש לזה הסבר אחרי הכל הבן אדם חכם ![]() אני לא יודע אם זה ממש קשור אבל עמוד השדרה יש לו שני קשתות נכון? בגב העליון ובגב התחתון ציטוט:
אז זהו שלא חח עריכה: פאק לא יצאו לי טוב הקווים. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כשאני עובד במשקלי שיא אני לא מרגיש את הגב בכלל
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() הירך הולך קדימה לא אחורה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אגב הזקנקנה הזאת לוחצת יותר מ- 80% מהפורום חחחחחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() איך הירך הולך שם קדימה לא הבנתי? הוא אמר לקחת את ה Hips אחורה...
מצפייה חוזרת אפשר לראות בבירור שהוא מבקש לזרוק את החזה קדימה בלי קשר לתנועה של הירכיים, אולי לדחוף טיפה עם הירכיים קדימה מהמצב הכפוף שהם נמצאים בו בעמידת המוצא |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() hithebeach - שבוע 15 של 5x5 ואתה על 50KG בבנצ'? מאיזה משקל התחלת גוד דאמן :|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני בסקוואט ב3 וחצי שבועות עליתי ב- 40 קילו במוט, בדדליפט 55 אבל אז הורדתי משקל כדי לעבוד על טכניקה. כתפיים חודשיים וחצי אחרונים היו גרועות, אבל אז גיליתי שיש לנו קליפרים ששוקלים חצי קילו אז עכשיו אני כל אימון מעלה משקל בכתפיים. חזה לא יודע מה קורה לי, אני פשוט נתקע על ה- 50 המזדיינים האלו אני לא עולה אני עשיתי ריסט פעמיים ולא עוזר, אולי אתה תוכל לעזור לי? אגב התחלתי 51 עכשיו אני 66 ועדין עולה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ברצינות עכשיו - הסקוואט שלך הרבה, הרבה יותר גבוה משלי, אין לך על מה להתבאס כי אתה עוד קטן בגיל אם אני לא טועה, וכשתגדל בגיל גם הכוח שלך יעלה ותדחוק יותר בבנץ', אל תדאג... אתה עושה מיליטרי? שתדע שאחד הדברים שהכי משפרים את הבנץ' זה פיתוח של השרירים הסינרגטיים בתרגיל: יד אחורית וכתפיים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אגב זה 3x5
3 סטים... אני לא מחליף שום תכנית, אני עולה במשקלים כמו שצריך בכל התרגילים חוץ מבנץ', אני היום ישאל את מארק מה קורה איתי ומה לעשות, אבל להחליף תרגיל או תכנית זה לא נכון ולא שימושי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() ראית את ההודעה שלי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() כן קראתי, ואני יודע שזה ישתפר בעתיד אבל ליתר בטחון אני ישאל, לא שלא הפנתי את ההודעה שלך.
כן אני עושה פרס, אומנם לא מיליטרי אבל בלי שום עזרת רגליים, גם לא בחזרות האחרונות. וכן אני די קטן בגיל, 15... עכשיו בפרס, הולך לי פיצוץ כי בשום פעם לא הפעלתי את הבטן בלבד הפעם האחרונה והמשקל הלך לי מאוד מאוד קל בפעם האחרונה, ואפילו בחלק מהסטים לא זזתי עם הגב ועדיין לא ניסיתי את הקטע הזה שמארק דיבר עליו עם המומנטום של הירכיים, אני ינסה את זה גם יום שלישי. בקיצור אני מצפה שיהיו שינויים לטובה בפרס בעמידה, אז אני מקווה שגם בשכיבה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() אני עשיתי אימון שעבר פעם ראשונה מיליטרי - תרגיל אדיר.
התחלתי עם מוט בלבד, אחרי זה עם שתי פלטות של 2.5 ואחרי זה עם שתיים של 7.5, יענו 35 קילו על הפעם הראשונה O_o אחלה תרגיל, המומנטום מהרגליים עוזר בחזרות האחרונות. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|