|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() אני כבר הרבה מאוד מאוד מאוד זמן ככה.
אני כבר מיואש, אתמול נגיד הייתי ער עד 7 בבוקר.... וויתרתי היום על מבחן שהיה לי ב 9 בבוקר כי הייתי עייף. נרדמתי וקמתי בהפסקות כאלה עד שהתעוררתי סופית לפני שעתיים ככה. הורס תחיים הנדודי שינה האלה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה פורום דיבורים כללי מדברים על הכל! מדברים פה על הורדת שערות אז לא ידברו על נדודי שינה?! שנזכיר פה איזה פוסט אתה פתחת,שאתה רוצה להתאבד ונמאס לך כבר מהכל? יאללה החיים שלך השתפרו התחלת לתפוס פוזה של קולמן ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לי לעיתים רחוקות יש נדודי שינה, תאמינו לי אני יודע כמה זה מעצבן זה.. בכלל הייתה לי תקופה שכל לילה אשכרה נדודי שינה, זה משגע.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() בעיות שינה עלולות גם להיות קשורות לאימון יתר ,מתי לאחרונה לקחת הפסקה מאימונים ?
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ודבר שני, יש הבדל בין לשתף את מה שעובר עליך לבין לבוא ולהגיד שקשה לך להירדם. שתי שניות בגוגל ואתה מוצא שזה ממתח, חרדה או ציפיה למשהו.
![]() |
![]() |
#26 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() למה תמיד הולכים לצד של הלחצים וכל החרטא הזה ? :\
כמו שפאניק שאל אתה לוקח שורפי שומן ? קפאין ? שותה הרבה קפה ?
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() אצלי, זה לא מלחץ, לא מחרדה, לא מאימונים לא מכלום... פשוט אני טמבל :\ יש לי קטעים אני נרדם חזק וזה אבל בכללי לוקח לי הרבה יותר זמן להירדם מלבן אדם ררגיל... לפעמים ממש בצורה קיצונית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() יציא לי שדיבתרי עם חבר שלי וסיפרתי לו שהיה לי נדודי שינה(זה היה לפני חצי שנה- שנה), ויש לנו איפה שאני גר איזה שיעור כל שבת ופעם בחודש יש אצל הרב, ואם אני לא טועה הוא אמר שהוא העביר שיעור פעם אחת (כמובן תורני, זה דברים תורניים בשיעורים שלומדים והיה לזה כנראה קשר) שנדודי שינה נובע מדברים שמתרידים, למשל (כמו שאמרו פה) צפיה למשהוא, חרדה, מחשבות שבורחות למקומות אחרים וכו'
עכשיו כמה דברים ממה שאני יודע ושמעתי: דבר ראשון צריך להשקיט את הנפש (אולי יש לך איזה משהא או משהיא או מקרה או חרדה שגורם לך לחשוב עליו? תחשוב על מה אתה חושב בזמן שאתה לא מצליח להרדם), שקט נפשי זה הדבר הראשון. דבר שניׁאמא שלי אמרה לי), לשתות חלב יכול לעזור, אם אתה עייף תשתה כמה שיותר חלב זה מזמין עייפות דבר שלישי(את זה אמא שלי גם אמרה לי-יש לה ידע..) ואולי החשוב ביותר (כי אלה דבריי חז"ל), כתוב בגמרא שמי שלא מצליח להירדם, שידמיין זרמיי מים, עכשיו, מה הסיבה? זה גורם להפרשה של חומר כימי במוח (הרי המוח מגיב לתגובות כימיות באופן קבוע, מחשבות, התרגשות וכו'והכל זה התוצאה של התגובות כימיות) והחומר הכימי הזה גם גורם לעייפות (או מרדים, לא זוכר..) |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: הנדסאי מכונות
חדר כושר: קאנטרי קלאב גלי גיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
משתמש ותיק
|
![]() אני גם לא נרדם באסה רצח, הבנות האלו מטמטמות אותנוווו
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ראסמי זה מחרמנות
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה לא על שורפי שומן \ דברים מעוררים למיניהם יש מצב זה משהו נפשי
שים איזו מוזיקה ברקע, תאוורר את החדר ופשוט תנסה לא לחשוב על דברים אלא רק להתרכז בלישון (נשמע דפוק.. אבל כשחושבים על דברים שמסיחים את הדעת קשה להירדם, זה עזר לי כשלי היו נדודי שינה) בכ"א עדיף לך גם ללכת לרופא
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן למר. נדודי שינה :\
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |